red_rose napisal/-a:pa saj tudi z bednim pristopom lahko tip bedaka iz samega sebe naredi, tudi ce je drugace hudo privlacen. ali obratno - nek tip, ki ga drugace niti opazila ne bi, lahko naredi tako domiselen pristop da mi bo takoj zanimiv.
seveda pri nekih navadnih pristopi ala: ''gres z mano na pijaco?'' bo punca takoj pogledala videz fanta in ga zavrnila ce ji ni vsec, in sprejela ce ji bo vsec na prvi pogled, ampak ce bi mene osebno tip tako pozitivno ''sokiral'' s prvim pristopom, pokazal da ma jajca in primeren odnos do neznejsega spola bi v meni vzbudil zanimanje cetudi na prvi pogled ni takoj padla iskrica.
Se čist strinjam s tem, tako je bilo pri mojem bivšem. Nisem ga niti opazila pa tudi na prvi pogled mi ni bil nič posebnega, ampak je bil njegov pristop tako posrečen, da sem mu dala številko

Načeloma se pa meni dogaja, da se s kakšnim tipom povprečnega videza zaštekam, se da z njim zelo dobro pogovarjat in potem mi postane tudi ful všeč vizualno.
Horus napisal/-a:Verjetno ce 50 zenskam na noc tako zatezis ni vrag, da ne bi ena bila dovolj [vstavi poljuben pridevnik], da bi sodelovala.
Kolega in njegovi frendi so enkrat delali eksperiment na to foro. Določili so, da k 10 ženskam pristopijo direktno, če gre z njimi seksat, in jih je zanimalo katera po vrsti od teh bo pristala. Mislim, da je rekel, da jim več kot 3 ženske ni bilo treba vprašat