Izobražena, fina ženska s fantom iz kmetije?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

Eh kaj naj rečem drugega kot, da se mi ne da ubadat s tistimi, ki ne znate brat :roll: ... kr neki pisarte o nekih naglasih, Atlantisu in podobno...sem že povedala, da so to banalni primeri (ki sem jih napisala samo zato, ker je *mala* tok vztrajala, drgač pa sem že napisala, da je to čist odvisno od primera do primera, ker vsak kmet ne zgleda enako) in da bi človeka morala videt v živo, ga slišat, se z njim pogovarjat in potem JA, bi lahko točno vedla a prihaja s kmetije al ne.
Loh govorite kar čte, jaz ostajam pri svojem mnenju in stojim za svojimi besedami.
Kalanhoja mogoče sem črna ovca, ker imam svoje mnenje --> raje črna ovca kot čredna ovca! :roll:
Drgač pa če se vrnem na temo...tvojo kolegico čist razumem, če živi v mestu, ima lepo službo, urejeno stanovanje, logično, da se boji zaljubit v kmeta, ker ve, da jo v primeru, da se zveza obnese, čaka delo v hlevu in s svinjami in podobno. Pač vam, ki ste s kmetije, to ne predstavlja nobenga problema, nam, ki takega dela nismo navajeni, je pa to enostavno nepredstavljivo, ne vem kaj je tu čudnega :roll: ... spoštujem vse ljudi, ampak sebe enostavno ne vidim v tej vlogi, tako kot se verjetno tud ta tvoja kolegica ne vidi v tej vlogi. To bi blo isto kot če bi neki punker al pa heavymetalc s tisto irokezo na glavi in miljon uhanov v nosu, ušesih in ne vem kje še vse, kadi travo, no in bi hotu bit moj tip, pa se jaz enostavno ne bi vidla v zvezi z njim, ker imam (dam primer) eleganten stil oblačenja, poslušam npr. klasično glasbo, ne kadim, ne pijem, pa čeprav se recimo ta punker meni zdi drugače čisto v redu človek, prijazen in vse, ampak ima to neko lastnost, način življenja,ki pač meni ne ustreza in zaradi katere se ne vidim v zvezi z njim, ker se pač razlikujeva, pa to še ne pomeni, da ga sovražim, da ga žalim, napadam in ne vem kaj še vse... Razumete?
Mislim ful ste zategnjeni eni, oziroma zaprti za drugačna (različna) razmišljanja ... če vi razmišljate tako, ne pomeni, da vsi razmišljajo enako... To je načeloma (če smo že pri tem) ful značilno za slovenski narod, bojimo se drugačnosti, oziroma se je celo sramujemo, se je ne upamo izraziti...pač ok, kokr sm že rekla, js sprejmem vaše mnenje, moje je pa tako...ne bomo se zdej prerekal zarad tega, ali pač? :roll:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Evva dej spusti žogo na tla, zdej ti noben nč ni rekel ti pa kr naprej vztrajaš ......

Punca ti pa res imaš problem! :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

poglej par postov nazaj, je blo kr ene par replik na moje poste. Eni pač ne preživimo vsak dan cel dan za računalnikom, da bi lahko na vsak post direktno odgovarjali in odgovorimo šele, ko jih preberemo, tko da chill ok? :wink:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Če si taka v privat življenju...pa se za vsako malenkost kregaš,,,ojejjj NO COMENT! Pa ne me spravljat v slabo voljo ! Hvala :D

kalanhoja upam da se bo rešlo najboljše
:)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

hmm, če si ti taka v privat življenju pa vsak odgovor dojemaš kot kreg (ki btw to ni bil), ne pa kot razlago, tud jaz lahko rečem ojej :wink:

Zdej pa prosm konc z OT!
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Z otrokom se mi nikoli ni dalo razpravljat!:D

Konc OT
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

No, Evva, saj prav da nisi čredna ovca, samo tako kot to nisi ti, to nismo tudi tisti, ki pač mislimo nasprotno od tebe. Tudi mi razmišljamo drugače od ostalih.

Sicer pa da ne bo pomote, jaz te popolnoma razumem glede tega, da si ne predstavljaš zveze s kmetom, ker pač se ne vidiš v tem. Samo tvoje razmišljanje glede razlikovanja (pa ne samo tvoje), mi je totalno mimo in tudi ti mene ne boš prepričala v nasprotno.

Sicer pa te tudi jaz ne napadam, samo povem svoje mnenje o tvojem mnenju! Ok ;)

Zdej pa nazaj k temi!
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Popolnoma razumljivo Snezinka in spoštujem tvoje mnenje :wink: .
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

cvetkaaa napisal/-a:
sončk napisal/-a:
A nimajo koze neke take bobke ala hrčki? Mislm, men to ni gnoj, to se prej pomete kot pa kida :D

Ravno tako je gnoj oz. iztrebek, ne glede na to kako ga pospravljaš.

A če se ti hrček poserje je tud gnoj, cvetkaaa?

gnój -á in -a m, mest. ed. gnóju in gnôju (ọ̑) 1. iztrebki domačih živali, pomešani s steljo

A morm za vse SSKJ citirat? Pismenost ljudje, pismenost :roll:
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

kalanhoja napisal/-a:Punca ni iz mesta. Je iz kmetije. Fant je pa lastnik te kmetije, ima tam že novo hišo in svoj d.o.o., tako da dvomim, da bi se on kdaj preselil kam.

no, da se vrnemo na prvotno temo. še vedno ne vem kaj je sploh problem, če punca že sedaj živi na kmetiji. lahko sta samo 2 varianti:
-al bi imela v primeru selitve k fantu res zelo daleč do službe (v tem primeru naj išče novo in ta čas zdrži v stari)
-ji v resnici ni toliko do fanta da bi z njim živela, a si tega noče priznati
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Valjda ji ni toliko do njega, ce pa sploh se nista skupaj. Ona samo kalkulira neke hipoteticne scenarije.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

sončk napisal/-a:
cvetkaaa napisal/-a:
sončk napisal/-a:
A nimajo koze neke take bobke ala hrčki? Mislm, men to ni gnoj, to se prej pomete kot pa kida :D

Ravno tako je gnoj oz. iztrebek, ne glede na to kako ga pospravljaš.

A če se ti hrček poserje je tud gnoj, cvetkaaa?

gnój -á in -a m, mest. ed. gnóju in gnôju (ọ̑) 1. iztrebki domačih živali, pomešani s steljo

A morm za vse SSKJ citirat? Pismenost ljudje, pismenost :roll:

To vse so iztrebki. Tudi človeško blato!!!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jst sm pa mislla, da je solata :o
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^tale zadnja 2 posta sta kot češnja na vrh torte, za konc tele teme Slika
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Natuurlijk :D
Odgovori