Eh kaj naj rečem drugega kot, da se mi ne da ubadat s tistimi, ki ne znate brat

... kr neki pisarte o nekih naglasih, Atlantisu in podobno...sem že povedala, da so to banalni primeri (ki sem jih napisala samo zato, ker je *mala* tok vztrajala, drgač pa sem že napisala, da je to čist odvisno od primera do primera, ker vsak kmet ne zgleda enako) in da bi človeka morala videt v živo, ga slišat, se z njim pogovarjat in potem JA, bi lahko točno vedla a prihaja s kmetije al ne.
Loh govorite kar čte, jaz ostajam pri svojem mnenju in stojim za svojimi besedami.
Kalanhoja mogoče sem črna ovca, ker imam
svoje mnenje --> raje črna ovca kot čredna ovca!
Drgač pa če se vrnem na temo...tvojo kolegico čist razumem, če živi v mestu, ima lepo službo, urejeno stanovanje, logično, da se boji zaljubit v kmeta, ker ve, da jo v primeru, da se zveza obnese, čaka delo v hlevu in s svinjami in podobno. Pač vam, ki ste s kmetije, to ne predstavlja nobenga problema, nam, ki takega dela nismo navajeni, je pa to enostavno nepredstavljivo, ne vem kaj je tu čudnega

... spoštujem vse ljudi, ampak sebe enostavno ne vidim v tej vlogi, tako kot se verjetno tud ta tvoja kolegica ne vidi v tej vlogi. To bi blo isto kot če bi neki punker al pa heavymetalc s tisto irokezo na glavi in miljon uhanov v nosu, ušesih in ne vem kje še vse, kadi travo, no in bi hotu bit moj tip, pa se jaz enostavno ne bi vidla v zvezi z njim, ker imam (dam primer) eleganten stil oblačenja, poslušam npr. klasično glasbo, ne kadim, ne pijem, pa čeprav se recimo ta punker meni zdi drugače čisto v redu človek, prijazen in vse, ampak ima to neko lastnost, način življenja,ki pač meni ne ustreza in zaradi katere se ne vidim v zvezi z njim, ker se pač razlikujeva, pa to še ne pomeni, da ga sovražim, da ga žalim, napadam in ne vem kaj še vse... Razumete?
Mislim ful ste zategnjeni eni, oziroma zaprti za drugačna (različna) razmišljanja ... če vi razmišljate tako, ne pomeni, da vsi razmišljajo enako... To je načeloma (če smo že pri tem) ful značilno za slovenski narod, bojimo se drugačnosti, oziroma se je celo sramujemo, se je ne upamo izraziti...pač ok, kokr sm že rekla, js sprejmem vaše mnenje, moje je pa tako...ne bomo se zdej prerekal zarad tega, ali pač?