kar počasi, v enem do treh srečanjih se bo izkristaliziralo, kaj se lahko zgodi med vama... morda je pa tip res malo....kako bi rekel... smotan pa glih ne ve, kaj bi...
sedaj oba vesta, da sta kao en drugemu všeč...in kmalu bo jasno, če to kam vodi...
če človek jasno in sam ob sebe pove (torej ni zmeden), da noče resne veze, potem mu ne bo to ona v treh zmenkih ali pa niti v pol leta izbila iz glave.
jasno je povedal, kaj lahko pričakuje, da ne bo potem razočarana. torej, prej kot se odstrani, manj bo razočarana, ker v takega tipa silit, je siljenje v drek.
Zadnjič spremenil delusional, dne 02. Dec. 2009 0:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus napisal/-a:delusional, to, da zenski ne castis pijace, dokler si tega ne zasluzi, je pa eden najstarejsih trikov in tha book. xD In pa osnovna logika. Spoznata se lahko tudi zastonj v koncni fazi. In besides, dandanes smo gentlemani. Nocemo zenski vsaditi ideje, da nam je karkoli dolzna, zato je boljse, da ji nicesar ne placamo in tako ne placujemo za njen cas vnaprej
madona. in, kdaj in s čim si ženska zasluži eno ušivo pijačo?
Zadnjič spremenil delusional, dne 04. Dec. 2009 9:39, skupaj popravljeno 1 krat.
delusional napisal/-a: ne vem ali samo jaz spoznavam take klošarje ali kaj, ki jim je težko že sam en drink plačat.... samo dandanes na veliko in brez seksa častijo samo še budale.
delusional napisal/-a:če človek jasno in sam ob sebe pove (torej ni zmeden), da noče resne veze, potem mu ne bo to ona v treh zmenkih ali pa niti v pol leta izbila iz glave. jasno je povedal, kaj lahko pričakuje, da ne bo potem razočarana. torej, prej kot se odstrani, manj bo razočarana, ker v takega tipa silit, je siljenje v drek.
pa sej jst ga nočm silt, sam škoda se mi nekak zdi, ker ne vem... neki je pa tut omenu da bi kao neki probala(midva) pa ne vem točn kaj je s tem mislu.reku je tut da bi mi rad dal lupčka pa si 'ne upa'. men se zdi da je reku da bi kao probala bit skup al neki tazga.ful sva zafilozofirala. jst ga pa ziher nočm silt, je pa res da je ta tip edini ki je vreden da o njem razmišlam še cel jutrišnji dan...
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
delusional napisal/-a:nini_98, probal dat lupčka pa si ne upa? kolk je pa star? zgleda da hoče, da ga ti sama naskočiš, da si boš pol sama "kriva", da te je izkoristu.
neee, 'ne upa', ker kot sem že prej napisala bi preveč razmišljal kaj bo jutr, ker ima nekako žensko razmišljanje.pač ne bi mu blo vseeno jutr tako nekak.
never let the fear of striking out keep you from playing the game!