Cosmo obdarovanje 2009
Sunshine` napisal/-a:Zdej pa je itak najbolj pomembna stvar, izbrati darilce..., a naj vas že kr sedaj spomnim, da ne pozabite slikati (in seveda jih tukaj prilimati) presenečenja, ki ga prejmete.
Ce boste res limale slike, predlagam glasovanje za NAJ darilo Cosmo obdarovanja 2009! A ste za? Libido.?

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
..Evelyn..
- Cosmopsiho

-
..Evelyn..
- Cosmopsiho

- delusional
- Cosmopsiho

-
a_pikica_a
- Cosmopolitanka

kepka napisal/-a:Sunshine` napisal/-a:Zdej pa je itak najbolj pomembna stvar, izbrati darilce..., a naj vas že kr sedaj spomnim, da ne pozabite slikati (in seveda jih tukaj prilimati) presenečenja, ki ga prejmete.
Ce boste res limale slike, predlagam glasovanje za NAJ darilo Cosmo obdarovanja 2009! A ste za? Libido.?
Jaz sem za... Pa naj res vsaka poslika ...

I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
*QueenBitch*
- Kofetarica

- Kontakt:
a_pikica_a napisal/-a:kepka napisal/-a:Sunshine` napisal/-a:Zdej pa je itak najbolj pomembna stvar, izbrati darilce..., a naj vas že kr sedaj spomnim, da ne pozabite slikati (in seveda jih tukaj prilimati) presenečenja, ki ga prejmete.
Jaz sem za... Pa naj res vsaka poslika ...
Ma dobr no, to je ful od okusa odvisn kaj je zanjga naj darilo...pa recmo ne znajo/znamo vse tok krasno zavijat pa pol že to vpliva...tko da jaz nism prov za.
-
a_pikica_a
- Cosmopolitanka

-
*QueenBitch*
- Kofetarica

- Kontakt: