Sunshine` napisal/-a:Zdej pa je itak najbolj pomembna stvar, izbrati darilce..., a naj vas že kr sedaj spomnim, da ne pozabite slikati (in seveda jih tukaj prilimati) presenečenja, ki ga prejmete.
Ce boste res limale slike, predlagam glasovanje za NAJ darilo Cosmo obdarovanja 2009! A ste za? Libido.?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uf mater sploh nevem kdo je moja obdarovanka(po postih ), nisem je pretirano opažala. No kakorkoli že, gremo v brskanje OMG SM 15 strani prispevkov prebrala in našla eno samcato malo uporabno stvar.
Sunshine` napisal/-a:Zdej pa je itak najbolj pomembna stvar, izbrati darilce..., a naj vas že kr sedaj spomnim, da ne pozabite slikati (in seveda jih tukaj prilimati) presenečenja, ki ga prejmete.
Ce boste res limale slike, predlagam glasovanje za NAJ darilo Cosmo obdarovanja 2009! A ste za? Libido.?
Jaz sem za... Pa naj res vsaka poslika ...
Ma dobr no, to je ful od okusa odvisn kaj je zanjga naj darilo...pa recmo ne znajo/znamo vse tok krasno zavijat pa pol že to vpliva...tko da jaz nism prov za.