Poljub na prvem zmenku

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

miau napisal/-a:Na prvem zmenku smo vsi še zelo sramežljivi, se še spoznavamo pa tko....ne vem, če usi zberejo dovolj poguma za francoza :)

poguma za francoza? mislim za to pa res ne rabiš bit pogumen, sej pride samo od sebe. :D

mogoče je pa to sam moja fora, ker se res ful rada poljubljam. in lupčkanje brez jezika je tko ko lizanje sladoleda čez šipo, ha ha ha :D
Uporabniški avatar
Smokes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Smokes »

Ok, hvala za odgovore, zdaj pa z novim "znanjem" na drugi zmenek, na katerem tokrat ma, da pade en vroč poljub :D wish me luck :D

In ne, meni se ne mudi v posteljo, kot bi mogoče nekateri tukaj gori mislili, preprosto se mi zdi, da ti poljub da neko zadoščenje in potrditev, da veš, da sta si všeč in se imata fino drug z drugim.
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

http://soncek.com/preziveti-prvi-zmenek/

Še posebej pozorno preberite zadnji del.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Toty »

Zanima me, ali je dejansko kaj naj tem, da ženska na zmenku do moškega začuti nekaj več šele, če se jo moški dotika, na koncu zmenka pa še poljubi?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Žensko se dotika, na zmenku tako po malem za roke, kak flirt punch - ampak to delaš z feelingom, moraš razumet da pač nekatere ne marajo vsega. Ampak to moraš začutit kdaj je pravi čas, in ja na koncu se poljubi - najmanj na lica, da se ve da nisi kak frend.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Na lička ji že dam lupčka, pač odvisno od situacije. Če pa z neko žensko med nama sploh ni bilo energije, potem niti do tega ne pride.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

No, saj če ni energije med vama, potem itak nima smisla, da bi se poljubljala ob koncu zmenka (razen, če želiš to delat za vajo :D ).

Saj vidiš, če npr. roke tak očitno položi na mizo, da komaj čaka, da jih ti zaobjameš s svojimi rokami al jih ima skos pri sebi... npr. med hojo, ali hodita oddaljena drug od drugega pol metra ali se "zabijata", ker si hodita čisto drug ob drugem, se dotakneta z rokami...se nagiba proti tebi ali ima rezervirano držo? Preberi kaj o govorici telesa, če je že ne začutiš.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Meni totalno ni jasno, kaj si date eni tolko dela pa celo znanost iz tega kam se ti punca nagiba pa kak se jo dotaknit..walda če nekdo skoz tak intenzivno razmišlja o tem nima niti časa dejansko uživat v skupnem času.

Jaz še nikoli nisem razmišljala če daje tip kake signale al kaj..pač greš ven, se maš fajn, pa če v kakem trenutku obema je, se zaližeta (al pa data dol, kakorkoli :) ) to se čuti, ni tu teoretiziranja, ker smo ljudje res tolko različni, da se enostavno ne da posplošit.

P:S. meni je recimo na lička totalno frendovsko, to meni samo kolegi dajo :D
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

^^jaz s tem nimam problemov, še prehitro začutim :D Problem je v tem, da Toty nima tega feelinga razvitega (kar je glede na dandanašnji svet brez čustev, ki totalno ne zaupa v 6th sense, nekaj dokaj normalnega) in če ne čuti vibracij, se naj pač nauči. Meni se zdi on malo čustvenega invalida, no hard feelings, Toty. In mu je pač treba pomagat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja saj, ni letelo nate, Positive :D samo izraze sem si sposodla..

Mislim bolj na tiste, ki bi dejansko o tem študirali med dejtom. Ma jaz si včasih prav želim, da bi bla čustveni invalid :? bi se vsaj bolj normalno obnašala
Houd de wereld tegen
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a spuko »

***Ally*** napisal/-a:P:S. meni je recimo na lička totalno frendovsko, to meni samo kolegi dajo :D

frendi ne dajejo lupčkov na lica zato ker so ti kao frendi. To počnejo zato ker jim je všeč tvoja zunanjost. Isto je z masažami, ki jih tipi radi delajo frendicam/sošolkam/puncam_ki_so_slučajno_tam. Gre se za nekaj sexy česar punce še ne dojamejo kot spolno nasilje.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ ni res, to delajo tudi/predvsem frendi, ki so gayi :D pač to je njihov način.. jaz tudi dam lupčka na lice ob pozdravu frendu ki mi res totalno ni všeč, sva pa dobra prijaletla
Houd de wereld tegen
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

***Ally*** napisal/-a:^^ ni res, to delajo tudi/predvsem frendi, ki so gayi :D pač to je njihov način.. jaz tudi dam lupčka na lice ob pozdravu frendu ki mi res totalno ni všeč, sva pa dobra prijaletla

To je ena konkretna. Zdaj vas vprašam, ali moški naredi napako, če po koncu zmenka/pijače/druženja žensko poljubi na lice, ne pa na usta?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Napake ne, prav veliko koristi pa tudi ni od tega :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

Toty napisal/-a:Zdaj vas vprašam, ali moški naredi napako, če po koncu zmenka/pijače/druženja žensko poljubi na lice, ne pa na usta?

napaka je lahko kakršenkoli poljub/dotik/telesni stik, če bejbi nisi všeč. dej ti najprej probi to ugotovit, potem se pa ubadaj, kam ji boš dal lupčka/a jo boš požgečkal/pobožal po roki.
As your lover describes you, so you are.
Odgovori