Poljub na prvem zmenku
-
- Debatorica
*lilica* napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:emanuela napisal/-a:Ok, mene pa zanima-tiste ki ste ful proti poljubu na prvem zmenku, kaj si mislite o tistih, ki to prakticirajo?
Da mu manjka sexa in hiti, da ga čimprej dobi.
Kaj pa če ženska hiti s poljubom?Ker v tem tvojem postu sem nekak zaznala, da govoriš o moškem..kot da vedno hitijo samo moški
Ga najbrž manjka njej

Če se zgodi na prvem naj se zgodi. Se dogaja. Meni se. Je pa res, da ga jaz nikoli ne dam prva. Torej res (vsaj pri meni), hitijo moški.
-
- Komunikatorka
Meni se ne zdi poljub nič čudnega, če se zgodi že na prvem zmenku, če sta si oba res všeč in se ne da potrpeti. Ampak po drugi strani je to dokaj jasno s strani moških, da bo nadaljeval, ker bo potem mislil, da mu še kaj drugega rata al pa enostavno misli, da je samoumevno, da bo tud taglavno "jagodo" na smetani dobil.
No, pri meni tega ni. So me pretekle izkušnje izučile, da je bolje počakati, ker si te fant potem bolj želi in te dejansko tudi bolj spoštuje, pa rečte določeni tipi kaj hočte, to toliko več pove o vas.
Če sem nekomu res všeč, tako vizualno kot karakterno in četudi ga hudo privlačim, da se ne bo mogel do recimo tretjega zmenka načakat, bo že mal stisnil zobe, če ne, pa itak ni vreden mojega časa.

Če sem nekomu res všeč, tako vizualno kot karakterno in četudi ga hudo privlačim, da se ne bo mogel do recimo tretjega zmenka načakat, bo že mal stisnil zobe, če ne, pa itak ni vreden mojega časa.

Legally_blond napisal/-a: Ampak po drugi strani je to dokaj jasno s strani moških, da bo nadaljeval, ker bo potem mislil, da mu še kaj drugega rata al pa enostavno misli, da je samoumevno, da bo tud taglavno "jagodo" na smetani dobil.![]()
niso samo fantje taki, pri nama sm js bla tista ki sm ''silila'' v spolne odnose, on pa neki blabla treba mal pocakat blabla da ne boma hitela, blablabla (to mi je potem povedal da si je mislil) pol sva pa seksala pa je blo noro od takrat in je se zdaj. kr nekaj, ce me zarad tega ne bi spostoval -> tudi prav, ni pravi zame!

heheh, casi se spreminjajo

A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
- Komunikatorka
sej vem ja, sam če bi meni tip, ki mi je všeč rekel, da počakava še malo... bi bla v nebesih in bi vedla da je to to, da je on zame tapravi
dejansko je fuul malo takih.
jaz sem do zdaj vedno naletela na slabe, pa niso na začetku kazali znakov kakšnih jebačev al kej, pač pa čist normalno fantje, sam se je na koncu še pri vsakem (razen enem) izkazal, da sam eno hočejo.
je pač zelo težko verjet da so še normalni, se mi zdi da je že vse na glavo obrnjeno..

red_rose napisal/-a:Legally_blond napisal/-a: Ampak po drugi strani je to dokaj jasno s strani moških, da bo nadaljeval, ker bo potem mislil, da mu še kaj drugega rata al pa enostavno misli, da je samoumevno, da bo tud taglavno "jagodo" na smetani dobil.![]()
niso samo fantje taki, pri nama sm js bla tista ki sm ''silila'' v spolne odnose, on pa neki blabla treba mal pocakat blabla da ne boma hitela, blablabla (to mi je potem povedal da si je mislil) pol sva pa seksala pa je blo noro od takrat in je se zdaj. kr nekaj, ce me zarad tega ne bi spostoval -> tudi prav, ni pravi zame!
heheh, casi se spreminjajoampak ene res mislite da nas vsi fantje hocejo izkoristit, in da oni ful nekaj DOBIJO ko seksajo s punco - a-a, seks je vzajemna stva, OBA dobita!
in tudi punca lahko fanta grdo izkoristi =)
Tud pri nama je blo isto. sicer se je skušal nekaj lepega delat, ampak se ni lih upiral.

Čist odvisn kokr kirmu paše, pravim js. Če jim paše že na prvem zmenku sexat in če sta oba za to, zakaj pa ne. Sej bosta sama dva nosila posledice, če ji bosta. Nevem zakaj bi se potem z takšno stvarjo, polovica frendov ali polovica Slovenije s tem obremenjevala.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Komunikatorka
- Kraj: Mars
Legally_blond napisal/-a:sej vem ja, sam če bi meni tip, ki mi je všeč rekel, da počakava še malo... bi bla v nebesih in bi vedla da je to to, da je on zame tapravidejansko je fuul malo takih.
jaz sem do zdaj vedno naletela na slabe, pa niso na začetku kazali znakov kakšnih jebačev al kej, pač pa čist normalno fantje, sam se je na koncu še pri vsakem (razen enem) izkazal, da sam eno hočejo.
je pač zelo težko verjet da so še normalni, se mi zdi da je že vse na glavo obrnjeno..
to je verjetno vse kriva tvoja barva las

šalo na stran...ampak malo resnice pa je v tem

užaljena verjetno zaradi tega da mu nisi všeč ker si te ne želi...evo še en dokaz da so ženske veliko bolj zakomplicirane kot moški...če bi te nategnu ti nebi blo prav ker je šlo vse skp prehitr, če te nebi nategnu bi si mislila da se mu sploh ne zdiš privlačna...in ti meni zdej povej kaj naj človek naredi?
-
- Komunikatorka
^^ Če je pa kriva barva las, potem gre zgolj za omejenost razmišljanja določenih osebkov moškega spola. In pri takih mi sploh ni žal, da nimam opravka z njimi.
Drgač pa ne vem kaj govoriš o užaljenosti... tega nisem nikjer napisala.
Jaz sem napisala, da bi bila ful (pozitivno) presenečena, če tip, ki bi mi bil tako vizualno kot karakterno zelo ušeč, ne bi hotel takoj prvič imeti karkoli z mano, pač pa bi hotel malo počakat. That`s all.

Drgač pa ne vem kaj govoriš o užaljenosti... tega nisem nikjer napisala.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^O kvazi užaljenosti sem jz govorila, ego-tu se pa verjetno enostavno ni ljubilo citirat še mojega posta zraven, pa je nastala zmeda... ne bi takoj tolk užaljena, no.
@ego, prav nč kompliciranega ni v tem, da bi bil nekdo užaljen, če ni drugemu všeč - men se zdi čist logično in enostavno.
Sicer pa, kaj naj človek naredi? Ne jemlje vsega tako resno in mal več pozornosti posveča osebi, s katero se zapleta, in opazuje in se pogovarja in blabla, pa bo prec več stvari jasnih, kot tudi med drugim kdaj pričakovat prvi sex s to novo osebo.

@ego, prav nč kompliciranega ni v tem, da bi bil nekdo užaljen, če ni drugemu všeč - men se zdi čist logično in enostavno.

Sicer pa, kaj naj človek naredi? Ne jemlje vsega tako resno in mal več pozornosti posveča osebi, s katero se zapleta, in opazuje in se pogovarja in blabla, pa bo prec več stvari jasnih, kot tudi med drugim kdaj pričakovat prvi sex s to novo osebo.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Mars
miau napisal/-a:Na prvem zmenku smo vsi še zelo sramežljivi, se še spoznavamo pa tko....ne vem, če usi zberejo dovolj poguma za francoza
Kakor kdo... zase vem, da te besede sploh ne poznam in mi to res ni nč tacga, če je kemija pr obeh... sj se takoj vid!
Nisem proti poljubu na prvem zmenku, zakaj že? Sploh pa tista izjava, da ženske, k se na prvem zmenku poljubimo, nimajo samospoštavnja al da se ne cenimo- kako je že blo... ma dj večjega bullshita pa še ne! Brez zamere, moje mnenje, ker se mi pač to ne zdi nč tacga, če ti je nekdo res všeč! Zgleda, da jaz tud nism za v samostan (ma sj niti nočem it, če je tuki čist luštn)!