Poljub na prvem zmenku

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

snezinka* napisal/-a:^^ in ostali... to velja, sam če greš na prvi zmenek z nekom, k ga v bistvu sploh še ne poznaš. pa dej, ka se boš delu nedostopnega, če ti je pa noro všeč. bedarija zame... :)

:zustimm:

če te ne poljubi takoj na prvem zmenku pa tut ni konc sveta...pismo ste zbirčne to ne morš verjet...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 9:58, skupaj popravljeno 1 krat.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

snezinka* napisal/-a:^^ in ostali... to velja, sam če greš na prvi zmenek z nekom, k ga v bistvu sploh še ne poznaš. pa dej, ka se boš delu nedostopnega, če ti je pa noro všeč. bedarija zame... :)

A ne govorimo tukaj o prvem zmenku. Na prvem zmenku men ni še nihče noro všeč.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

saj so ze punce povedale, da je odvisno ce fanta ze od prej poznas, kot pa ce gres s cistim neznancem ki te pac povabi na kavo.

no jaz sem sicer vedno mela take ekstremne zmenke ki so trajali po 5, 6 ur tako da v tem casu mi je fant ze lahko postal zelo zelo vsec, tak ki zdrzi par ur pogovora z mano je pac nekaj posebnega :D

recimo z zdajsnjim sva na prvem zmenku, ko sva bla skor popolna neznanca (prej sva se enkrat pogovarjala na avtobusu), sla na sprehod, ki se je rahlo zavlekel, in na koncu je zmenek trajal od 21.30-04.00 :D (dejansko sva se ves ta cas sprehajala, sedela na klopcah, se pogovarjala...)

z enim prejsnjim, ki sem ga poznala samo na videz iz sole, je prvi zmenek trajal skoraj 5 ur - najprej 2 uri pogovora v kavarni, potem se sprehod...

tako da sva recimo na tretjem zmenku dejansko ze prezivela po 10 ur skupaj, kar bi pri nekomu drugemu pomenilo 10 zmenkov po eno uro da bi prisla do iste stopnje spoznavanja :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

~NIA~ napisal/-a:poljubi na prvem zmenku so se pr men dogajal ko sm bla še v OŠ ali prvih letih SŠ. kasneje pa pač ne.. nekak sm ugotovila da mi je lepš un filing napetosti, ko veš da neki bo.. pa kr ni.. pa naslednič spet filing da oba najraj bi...pa kr ni.. in pol ko enkrat pride do poljuba je najlepš.. :)

A seveda v SŠ je pričakovanje, zrelost in obnašanje drugačno kot kasneje. Tudi meni se je to v SŠ dogajalo, potem pa se obnašamo bolj odraslo. Se seveda strinjam s tem kar si napisala.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ok, mene pa zanima-tiste ki ste ful proti poljubu na prvem zmenku, kaj si mislite o tistih, ki to prakticirajo?
The world is as you are.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

orhideja1 napisal/-a:

A ne govorimo tukaj o prvem zmenku. Na prvem zmenku men ni še nihče noro všeč.

Mja, tko ko je red_rose rekla sm mislila. Na prvi zmenek greš lahko z nekom, k ga ze od prej poznaš, ne pa kak dan. Sicer pa so tudi moji zmenki trajali v extreme, po par ur klepetanja in ja, očitno je že nekaj na tem, da če toliko časa oba zainteresirano klepetata, se zabavata, da je pač tisti prvi poljub pika na i, pa četudi na 1. zmenku.

Po svoje se sicer strinjam Nio in tistim pričakovanjem 1. poljuba po parih zmenkih, samo pri meni je tako, da ne zatiram svojih čustev in se ne ravnam po principu "ojoj, prvi zmenek je, ne smem se še poljubit z njim", ampak po tistem, kar mi v danem trenutku ustreza oz. na kar pade.
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a HčiLune »

undercover napisal/-a:

S tem pa se strinjam čistooo 100% !!

tut js se strinjam s tem..če ti je nekdo ušeč ti je pač ušeč..
..worrying is dreaming in the wrong direction..
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

emanuela napisal/-a:Ok, mene pa zanima-tiste ki ste ful proti poljubu na prvem zmenku, kaj si mislite o tistih, ki to prakticirajo?

Da mu manjka sexa in hiti, da ga čimprej dobi.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

orhideja1 napisal/-a:
emanuela napisal/-a:Ok, mene pa zanima-tiste ki ste ful proti poljubu na prvem zmenku, kaj si mislite o tistih, ki to prakticirajo?

Da mu manjka sexa in hiti, da ga čimprej dobi.

Kaj pa če ženska hiti s poljubom? :wink: Ker v tem tvojem postu sem nekak zaznala, da govoriš o moškem..kot da vedno hitijo samo moški :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ženske nikoli ne hitimo s poljubom. Vsaj tiste ne, ki se spoštujemo.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Ma meni se zdi vse skupaj precej relativno...
Ce tipa poznas ze od prej, sta se druzla in podobno, in gresta "uradno" 1. na zmenek, mislim, da ni nic narobe ce se poljubita ali kej vec.
Ce pa tipa ne poznas in se sele spoznavas, potem pa ni ravno pohvalno iz moje strani :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

sem za poljubljanje na prvem zmenku, če je zmenek uspešen in so iskrice... sicer pa, kdo še hodi na zmenke :D (vsaj take, ki jih lah tko res definiraš... ponavad so to pijačke ipd, tko da je tut tuki precejšnja zmeda)

ampak kar se mene tiče, lupčkanje velik pomeni o tipu. in če je kul, nadaljujemo z videvanjem... če ne, pa pač... :D
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

jullia_ napisal/-a:Ženske nikoli ne hitimo s poljubom. Vsaj tiste ne, ki se spoštujemo.

:rofl:

ob branju najaktualnejših tem tukaj gor sem začutila potrebo, da stopim v najbližji samostan in zapojem slavospev vsem nunam, ker so po nekaterih teorijah one še edine, ki se cenijo in si zaslužijo spoštovanje.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

če se ceniš, se ne poljubljaš, kaj šele seksaš z vsakim, ki ti je všeč. rachka_, zberi se malo, no! :twisted:
Odgovori