Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
me_myself_and_I
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me_myself_and_I »

Uff :)... nataša, čeprov vprašanje ni bilo konkretno, si odgovorila zelo natančno in vse je res, kar si napisala.. popolnoma res je, da se zatikam v nek dogodek, ki se je zgodil že nekaj časa nazaj in grem težko čez to.. in čist res je, da mam epizode obžalovanja, čeprov gre na bolje.. glede na napovedi se veselim decembra in ti poročam (v decembru in januarju), kako je z ljubeznijo :) zanimivo bi bilo tudi vedeti, ali bo to nek fant, ki ga že poznam ali ga še ne poznam.. če ne prej, sporočim konec leta, kako je z vsem tem..
res najlepša hvala.. sem se veselila tvojga odgovora.. hvala za trud, res..
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

HčiLune napisal/-a: No da še js nardim malo dela :)
Zanima me ljubezen.. in sicer s fantom sva skupaj manj kot pol leta.. po nekaj časa je prišlo do ene čudne zadeve oz. nesporazuma in posledično kratkotrajne "pavze".. ki pa sva jo potem fajn uredila.. in trenutno nama je res lepo.. prav prelepo že :) zanima me kako bo v prihodnosti z nama..

Za polpretelost se je odprla karta ljubosumja, kot da je nekaj ali nekdo tretji hotel posegati vmes, čeravno ni videti, da bi naredilo to kaj več škode, razen nekaj malega strahov in dvomov. Trenutno sta v fazi planiranja (karta upanja) oz. izčiščevanja vizij vajinega odnosa, karta otroka, ki se odpira za bližjo prihodnost, pa kaže na neke nove začetke, na nek konkreten štart v te smeri. Zdi se, da bo on tu odigral večjo vlogo (karta srčnega fanta).

V naslednjih mesecih (gledano za slabo leto dni vnaprej) se odpirajo precej pestre karte. Vse tudi ne bo šlo tako gladko in idilično kot je bilo v trenutku, ko si pisala svoje vprašanje, ampak gre za manjše prepreke, niti ne nujno, da se kaj zoprnega dogaja med vama, čisto lahko kaj zunanjega vpliva na to, da stvari ne gredo ravno po načrtih. Januar zna biti naporen, marec pa za to ljubezen čudovit, nekaj distance in pogrešanja se kaže v aprilu, maja ena manjša kriza ... v juniju se pa nekaj konkretnega dogaja okoli vprašanja potovanja ali pa kakšnih selitev (karta potovanja). Karta neiskrenosti, ki ji sledi, svetuje, da ne rinita z glavo skozi zid, ker prava priložnost prihaja v avgustu, morda celo začetek septembra.

Časovono kaj dlje ne bom gledala, raje se na to temo še enkrat slišiva, če boš hotela, čez pol leta ali leto dni, v tem času pa se mi zdi vajino razmerje kar stabilno, z normalno pestrimi vzponi in padci ...

HčiLune napisal/-a:
pa zanima me še kako kaže glede šolanja-ki gre proti koncu počasi- in potem zaposlitev? kaže na kakšno selitev?
hvala

Karte za šolo so zelo pozitivne. Očitno je dokončanje res samo še vprašanje časa, pravzaprav glede na karto zvestobe in nenadne sreče se zna v kratkem (ali pa se ravno je) zgoditi tak nepričakovan pospešek v tej smeri. Lahko pa da gre tudi za kakšno svojevrstno nagrado, povračilo za tvojo doslednost in vztrajnost v tej smeri. Karta hiše in denarja za bližnjo prihodnost tudi kažeta, da boš znala svojo izobrazbo dobro vnovčiti in da se boš na izbranem področju dobro našla.

Pri iskanju zaposlitve pa imaš najprej sicer kar nekaj težav. Se mi zdi, da še najbolj zato, ker boš naenkrat v popolnoma novi situaciji. Karta smrti namiguje, da bo sprememba kar močan vtis naredila nate in da se znaš najprej kar malo loviti. Verjetno bo treba obračunati z idealizimom in postati bolj stvarna. Manjše finančne težave oz. nezadovoljstvo s finančno platjo ti zna kar nekaj strahov prebuditi, ampak vedeti moraš, da so začetne težave še kako prehodne. V resnici se ti, v primerjavi z marsikom drugim, zelo hitro odprejo precej zanimive možnosti (karta sporočila kaže na kar nekaj prošenj in ponudb) v tej smeri, ampak obupuješ pa takrat, ko ćesa konkretnega ne bo takoj na vidiku, precej bolj kot večina tistih, ki je v bolj brezupnem položaju, kot boš ti kdajkoli. Bodi vztrajna. Ne jemlji stvari preveč osebno.

Dobro obdobje imaš v februarju in marcu, zato bodi takrat pozorna na kakšne priložnosti ali kontakte, ki ti znajo kdaj kasneje priti prav.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Čakalna vrsta:

TOM-Lady....str.27 za Natašo
Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
**medyka** str.28 za Natašo
mihaela974 str.28 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
bejbika, str. 29 za Natašo
Sončno_dekle, str. 29 za Natašo
Majchyy, str.30 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
J.Lo ... str 31 za Natašo
Lnhuis4, str. 32 za Natašo
Maudisa, str. 32 za Natašo
spely_, str. 32, za Natašo
rdečakapica,str.32 za natašo
Čokolada***,str 32 za Natašo
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a HčiLune »

Ful ti hvala Natasa :)
se mi zdi da bo vse res tko ko si napisala.. :) aprila bo res pogrešanje kr nameravam za en mesec v tujino.. pol pa tut nameravama iskat stanovanje.. :)
se javim čez pol leta- me bo zihr kaj zanimalo že :)

lp
..worrying is dreaming in the wrong direction..
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

Živijo!
Mene pa zanima kako bo kaj s faksom? Ali sem si letos zadala preveč?
In kako bo kaj z mojo ljubeznijo?

:D

Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
Iziris, str 32. za Natašo
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

wow zdj sm pa ze js :D
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
chocolates
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a chocolates »

Živjo,
mene pa zanima kako bo s faxom - mi bo uspelo diplomirati prihodnje leto? In ali me v prihodnosti čaka kaj lepega in zanimivega na ljubezenskem področju? :razz:
Hvala lepa
Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Samo, da te opozorim, ampak moraš se dodati na čakalno vrsto :wink:
chocolates
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a chocolates »

Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
Iziris, str 32. za Natašo[/quote]
Chocolates, str. 33 za Natašo
Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Mene pa zanima kako mi kaže v ljubezni, kdaj se bom preselila v svoje stanovanje, kaj bo s šolo in službo v prihodnosti...

že vnaprej se zahvaljujem za odgovore*
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

TOM-Lady napisal/-a: Pa da še js mal povprašam in izvem kakšno informacijo :)
Zanima me, če nama z mojim še naprej tk laufal k nama je do sedaj?(obadva sva devici po horoskopu).

Razmerje je precej močno, karta ljubezni kaže, da je prisotna tudi srčnost in naklonjenost. Komunikacija je prav tako dobrodošlo lepilo v vajini zvezi, tako da razmerje kot takšno se ne zdi problematično. Je pa odnos občasno občutljiv na stvari, ki se vaju tudi sicer tičejo in vplivajo na kvaliteto vajinega življenja. Ta trenutek neka zadeva (po kartah sklepam, da bi lahko bile finance ali pa kakšna odsotnost zaradi službe ali dela) še ni ravno pereč problem, ampak že v decembru bo kar precejšnja štala v zvezi s tem (karta nesreče). Ker se takoj nato odpre karta zaklada, je očitno to samo neka prehodna krizica.

Se ti izmenjujejo lepe karte (npr. sreča, zaklad ..) z nevtrralnimi ali zgolj svarilnimi (hrepenenje, ljubosumje) tako da gre pričakovati, da bosta kar dobro peljala še naprej.

TOM-Lady napisal/-a:
Glede stanovanja in selitve me zanima, ali nama bo uspelo vse uredit (opremit), do takrat k sva si midva to zamislila?!

Pod karto teh sprememb je padla karta bolezni, kar pomeni, da do nekih zastojev je od takrat, ko si to spraševala (konec septembra) vseeno verjetno prišlo. Čisto po planih v življenju redko gre, je pa prav, da si ji vsaj okvirno vseeno zastavljamo, da imamo cilje h katerim lahko stremimo. Mislim, da po kartah sedanjosti in bližnje prihodnost lahko kar rečem, da se vama ta želja že uresničuje. Karta sodnika pravi, da se urejajo tudi neke uradne zadeve, karta hiše je znak stabilnosti in potrditve v tej smeri. Imata tudi pomoč (karta vdovca namiguje na vama dobronamerne osebe, starše, očeta, tasta, strica ...) in karta veselja na koncu le še potrjuje, da bosta stvari speljala nekako tako, kot sta želela.

TOM-Lady napisal/-a:
Kaj pa zdravje?

Ne vidim kakšnih težav. Morda kakšne ženske težavice (karta vdove - hormonsko, rodila, manjše vnetje ...), drugače pa dobro vitalnost obljublja karta veselja in če boš vsaj malce popazila na ohranjanje notranjega miru navkljub morebitnemu stresu (karta duhovnika) večjih težav ne bi smela imeti.

Karta otroka se kaže v bližnji prihodnosti ... morda pa res :wink: ... se pa nič ne mudi (oz. to ne pomeni, da se bo to zgodilo jutri ali čez tri mesece), vsekakor pa mora odločitev biti skupna (če še nista pripravljena na kaj takega oz. imata drugačne načrte, je pač bolje da malo popazita).

TOM-Lady napisal/-a:
Kako pa kaj kaže glede moje zaposlitve? Ali se mi bo uresničila moja trenutna želja? Bom glede tega poklica opravila tudi kakšen tečaj in si s tem povečala možnosti za zapsolitev?

V zvezi s tem vprašanjem se ti odpira karta zaklada, kar pomeni, da ti je ta željena zaposlitev res pisana na kožo in imaš posebne sposobnosti zanjo. Po karti obiska, ki je povezana z veseljem in sporočili (prošnjami, informacijami) bi rekla, da ti do željenega mesta lahko uspe le po poti mreženja (spoznati prave ljudi, biti na pravem kraju ob pravem času). Ne bo šlo čisto brez težav. Karta neiskrenosti kaže, da se bo treba naučiti, kdo ti je na tej poti zares naklonjen in kdo se zgolj dela, da je takšen. Ni vse kot se zdi, pa tudi vsaka informacija ne bo prava. Boš pa od teh pravih izvedela, kaj vse bi ti lahko pomagalo na poti do uresničitve te tvoje želje. Lahko, da je to res kakšen tečaj, lahko pa da je to najprej še kakšno drugo delo, ki pa ima potreben izobraževalni potencial ...

Mislim, da imaš prav te dni in vse tja do novega leta odlično obdobje za to, da se zgodi ta pozitiven preskok.

TOM-Lady napisal/-a:
Drugo leto dopust-tujina-nama bo zlaufal vse to(poleg stroškov glede stanovanja)?!

Trenutno je ta načrt še v fazi karte darila (srčne želje). Realizacija je možna, se pa kot možna ovira za realizacijo kažejo neke službene zahteve, morda pa čisto konkretne uradne zadeve (vize, karte, dokumenti, potrdila). Neke težave pri realizaciji te želje bodo prisotne.

Zagotovo jo v prihodnosti speljeta, le da jo bosta morda morala časovno zaradi čisto praktičnih težav malce prestaviti ali prilagoditi okoliščinam. V najboljšem primeru za niti ne en mesec ali dva, v najslabšem za leto ali dve.

Toliko zaenkrat.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Postavite vprašanje in se dopišite na konec seznama:

Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
yordania
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a yordania »

hej. mene pa zanima kako mi kaj kaže v ljubezni. se obeta kaj? :)
pa tudi kako kaj kaže s faxom?
lp

Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
yordania, str 33 za Natašo
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Leja88 napisal/-a:EMne pa zanima, če bova s fantom rešila težave, ki jih imava, pravzaprav bolj on, a vse skupaj vpliva na najino zvezo.

:D :D :D Po moje se je v teh dveh mesecih že trikrat vse na glavo obrnilo, a ne?

Bom vseeno vrgla karte, da vidimo, kako stojita zdajle in za majčkeno v naprej:

Njegov odnos do tebe je poln ljubezni, to je to, kar ga pravzaprav drži pokonci.

Ne vem, o kakšnih težavah je bilo govora takrat ko si postavila vprašanje, ampak po kartah sodeč ima tudi trenutno precej težav. Karta ljubosumja, sovražnika in lopova so vse tri karte, ki kažejo na neke neprijetne zadeve z okolico (morda gre za zadeve, ki so mu tudi do neke mere skrite (sovražnik je nekaj skritega, skrivnostnega), in morda za zljudi, ki bodisi rovarijo proti njemu v interesu lastnih koristi (lopov), bodisi gre za neko situacijo rivalstva (ljubosumje, tretja oseba)). Na vse te tri, zoprne in črne karte, kar pomeni, da ni prav enostavna situacija in da ji ne more pobegniti, je padla karta upanja in z njo sporočilo v znamenju števila tri (lahko gre za tretji poskus, tri tedne, tri mesece). Je pa to nevtralna karta, ki prinaša svojevrstno olajšanje.

Ker se med njegovimi kartami pojaviš tudi ti, v obliki karte srčne ženske, sklepam, da vajino razmerje zdrži pritiske, ki jih je deležen, pa tudi vajino razmerje. Ne čisto brez posledic. Karta bolezni kaže, da je možna neka otopelost, fizična in čustvena izčrpanost, kar se bo v odnosu še posebno poznalo v decembru, morda tudi januarju. Potem pa le prihaja sporočilo (to je lahko samo spoznanje, lahko pa ta karta namiguje tudi na uradno papirologijo, dokumente, diplome) in z njo karta smrti v februarju, morda marcu, ki v tem primeru odigra pozitivno vlogo, saj nakazuje konec neprijetnosti. Serija kart se konča s karto darila, kar pomeni, da bi iz vse te kolobocije kaj lahko izvlekel tudi kaj dobrega (pa četudi le pomembno spoznanje).

Upam, da ti karte kaj pomagajo :wink:
Odgovori