res najlepša hvala.. sem se veselila tvojga odgovora.. hvala za trud, res..
HčiLune napisal/-a: No da še js nardim malo dela![]()
Zanima me ljubezen.. in sicer s fantom sva skupaj manj kot pol leta.. po nekaj časa je prišlo do ene čudne zadeve oz. nesporazuma in posledično kratkotrajne "pavze".. ki pa sva jo potem fajn uredila.. in trenutno nama je res lepo.. prav prelepo žezanima me kako bo v prihodnosti z nama..
HčiLune napisal/-a:
pa zanima me še kako kaže glede šolanja-ki gre proti koncu počasi- in potem zaposlitev? kaže na kakšno selitev?
hvala
TOM-Lady napisal/-a: Pa da še js mal povprašam in izvem kakšno informacijo![]()
Zanima me, če nama z mojim še naprej tk laufal k nama je do sedaj?(obadva sva devici po horoskopu).
Razmerje je precej močno, karta ljubezni kaže, da je prisotna tudi srčnost in naklonjenost. Komunikacija je prav tako dobrodošlo lepilo v vajini zvezi, tako da razmerje kot takšno se ne zdi problematično. Je pa odnos občasno občutljiv na stvari, ki se vaju tudi sicer tičejo in vplivajo na kvaliteto vajinega življenja. Ta trenutek neka zadeva (po kartah sklepam, da bi lahko bile finance ali pa kakšna odsotnost zaradi službe ali dela) še ni ravno pereč problem, ampak že v decembru bo kar precejšnja štala v zvezi s tem (karta nesreče). Ker se takoj nato odpre karta zaklada, je očitno to samo neka prehodna krizica.
Se ti izmenjujejo lepe karte (npr. sreča, zaklad ..) z nevtrralnimi ali zgolj svarilnimi (hrepenenje, ljubosumje) tako da gre pričakovati, da bosta kar dobro peljala še naprej.TOM-Lady napisal/-a:
Glede stanovanja in selitve me zanima, ali nama bo uspelo vse uredit (opremit), do takrat k sva si midva to zamislila?!
Pod karto teh sprememb je padla karta bolezni, kar pomeni, da do nekih zastojev je od takrat, ko si to spraševala (konec septembra) vseeno verjetno prišlo. Čisto po planih v življenju redko gre, je pa prav, da si ji vsaj okvirno vseeno zastavljamo, da imamo cilje h katerim lahko stremimo. Mislim, da po kartah sedanjosti in bližnje prihodnost lahko kar rečem, da se vama ta želja že uresničuje. Karta sodnika pravi, da se urejajo tudi neke uradne zadeve, karta hiše je znak stabilnosti in potrditve v tej smeri. Imata tudi pomoč (karta vdovca namiguje na vama dobronamerne osebe, starše, očeta, tasta, strica ...) in karta veselja na koncu le še potrjuje, da bosta stvari speljala nekako tako, kot sta želela.TOM-Lady napisal/-a:
Kaj pa zdravje?
Ne vidim kakšnih težav. Morda kakšne ženske težavice (karta vdove - hormonsko, rodila, manjše vnetje ...), drugače pa dobro vitalnost obljublja karta veselja in če boš vsaj malce popazila na ohranjanje notranjega miru navkljub morebitnemu stresu (karta duhovnika) večjih težav ne bi smela imeti.
Karta otroka se kaže v bližnji prihodnosti ... morda pa res... se pa nič ne mudi (oz. to ne pomeni, da se bo to zgodilo jutri ali čez tri mesece), vsekakor pa mora odločitev biti skupna (če še nista pripravljena na kaj takega oz. imata drugačne načrte, je pač bolje da malo popazita).
TOM-Lady napisal/-a:
Kako pa kaj kaže glede moje zaposlitve? Ali se mi bo uresničila moja trenutna želja? Bom glede tega poklica opravila tudi kakšen tečaj in si s tem povečala možnosti za zapsolitev?
V zvezi s tem vprašanjem se ti odpira karta zaklada, kar pomeni, da ti je ta željena zaposlitev res pisana na kožo in imaš posebne sposobnosti zanjo. Po karti obiska, ki je povezana z veseljem in sporočili (prošnjami, informacijami) bi rekla, da ti do željenega mesta lahko uspe le po poti mreženja (spoznati prave ljudi, biti na pravem kraju ob pravem času). Ne bo šlo čisto brez težav. Karta neiskrenosti kaže, da se bo treba naučiti, kdo ti je na tej poti zares naklonjen in kdo se zgolj dela, da je takšen. Ni vse kot se zdi, pa tudi vsaka informacija ne bo prava. Boš pa od teh pravih izvedela, kaj vse bi ti lahko pomagalo na poti do uresničitve te tvoje želje. Lahko, da je to res kakšen tečaj, lahko pa da je to najprej še kakšno drugo delo, ki pa ima potreben izobraževalni potencial ...
Mislim, da imaš prav te dni in vse tja do novega leta odlično obdobje za to, da se zgodi ta pozitiven preskok.TOM-Lady napisal/-a:
Drugo leto dopust-tujina-nama bo zlaufal vse to(poleg stroškov glede stanovanja)?!
Leja88 napisal/-a:EMne pa zanima, če bova s fantom rešila težave, ki jih imava, pravzaprav bolj on, a vse skupaj vpliva na najino zvezo.