HčiLune napisal/-a: No da še js nardim malo dela
Zanima me ljubezen.. in sicer s fantom sva skupaj manj kot pol leta.. po nekaj časa je prišlo do ene čudne zadeve oz. nesporazuma in posledično kratkotrajne "pavze".. ki pa sva jo potem fajn uredila.. in trenutno nama je res lepo.. prav prelepo že

zanima me kako bo v prihodnosti z nama..
Za polpretelost se je odprla karta ljubosumja, kot da je nekaj ali nekdo tretji hotel posegati vmes, čeravno ni videti, da bi naredilo to kaj več škode, razen nekaj malega strahov in dvomov. Trenutno sta v fazi planiranja (karta upanja) oz. izčiščevanja vizij vajinega odnosa, karta otroka, ki se odpira za bližjo prihodnost, pa kaže na neke nove začetke, na nek konkreten štart v te smeri. Zdi se, da bo on tu odigral večjo vlogo (karta srčnega fanta).
V naslednjih mesecih (gledano za slabo leto dni vnaprej) se odpirajo precej pestre karte. Vse tudi ne bo šlo tako gladko in idilično kot je bilo v trenutku, ko si pisala svoje vprašanje, ampak gre za manjše prepreke, niti ne nujno, da se kaj zoprnega dogaja med vama, čisto lahko kaj zunanjega vpliva na to, da stvari ne gredo ravno po načrtih. Januar zna biti naporen, marec pa za to ljubezen čudovit, nekaj distance in pogrešanja se kaže v aprilu, maja ena manjša kriza ... v juniju se pa nekaj konkretnega dogaja okoli vprašanja potovanja ali pa kakšnih selitev (karta potovanja). Karta neiskrenosti, ki ji sledi, svetuje, da ne rinita z glavo skozi zid, ker prava priložnost prihaja v avgustu, morda celo začetek septembra.
Časovono kaj dlje ne bom gledala, raje se na to temo še enkrat slišiva, če boš hotela, čez pol leta ali leto dni, v tem času pa se mi zdi vajino razmerje kar stabilno, z normalno pestrimi vzponi in padci ...
HčiLune napisal/-a:
pa zanima me še kako kaže glede šolanja-ki gre proti koncu počasi- in potem zaposlitev? kaže na kakšno selitev?
hvala
Karte za šolo so zelo pozitivne. Očitno je dokončanje res samo še vprašanje časa, pravzaprav glede na karto zvestobe in nenadne sreče se zna v kratkem (ali pa se ravno je) zgoditi tak nepričakovan pospešek v tej smeri. Lahko pa da gre tudi za kakšno svojevrstno nagrado, povračilo za tvojo doslednost in vztrajnost v tej smeri. Karta hiše in denarja za bližnjo prihodnost tudi kažeta, da boš znala svojo izobrazbo dobro vnovčiti in da se boš na izbranem področju dobro našla.
Pri iskanju zaposlitve pa imaš najprej sicer kar nekaj težav. Se mi zdi, da še najbolj zato, ker boš naenkrat v popolnoma novi situaciji. Karta smrti namiguje, da bo sprememba kar močan vtis naredila nate in da se znaš najprej kar malo loviti. Verjetno bo treba obračunati z idealizimom in postati bolj stvarna. Manjše finančne težave oz. nezadovoljstvo s finančno platjo ti zna kar nekaj strahov prebuditi, ampak vedeti moraš, da so začetne težave še kako prehodne. V resnici se ti, v primerjavi z marsikom drugim, zelo hitro odprejo precej zanimive možnosti (karta sporočila kaže na kar nekaj prošenj in ponudb) v tej smeri, ampak obupuješ pa takrat, ko ćesa konkretnega ne bo takoj na vidiku, precej bolj kot večina tistih, ki je v bolj brezupnem položaju, kot boš ti kdajkoli. Bodi vztrajna. Ne jemlji stvari preveč osebno.
Dobro obdobje imaš v februarju in marcu, zato bodi takrat pozorna na kakšne priložnosti ali kontakte, ki ti znajo kdaj kasneje priti prav.