Spletne trgovine
Kje se pa določi dioptrija? Pa kakšna stekelca hočeš? Ali so cene stekelc vklučene v ceno (dvomim)? Kaj pa če hočeš drugačna stekelca.
Se mi zdi, da je preveč okoliščin pod katerimi kupiš očala in da je ogromno stvari, ki morajo biti prav.
Je pa kar kul izbira, reklama gor ali dol.
Se mi zdi, da je preveč okoliščin pod katerimi kupiš očala in da je ogromno stvari, ki morajo biti prav.
Je pa kar kul izbira, reklama gor ali dol.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ma jaz ravno zaradi številk ne upam kakšnih dragih stvari naročat. ponavadi naročim uk 12 (ponavadi imam cunje št m) in mi je v redu. čevlji so mi pa na asosu vsi 7 prav (imam nogo 40). ... sem naročila že 3 pare pa so vsi super.
je pa tako da se ponavadi ne splača nazaj pošiljat.. boljše, da prodaš kje na forumih.. ali pa da daš popravit..
je pa tako da se ponavadi ne splača nazaj pošiljat.. boljše, da prodaš kje na forumih.. ali pa da daš popravit..
pomoć
Živjo punce
Jst mam pa en majši problem glede asosa ..sm že 3x probala..i mi kr noče potegnt kartice ..mi piše card denied..dnar je že vse gor i to ..i res nwm kaj bi lahko blo narobe...Upam da bi mi znala kera kej pomagat ...
Lp pozdrav ..pa hvala za odgovor
Jst mam pa en majši problem glede asosa ..sm že 3x probala..i mi kr noče potegnt kartice ..mi piše card denied..dnar je že vse gor i to ..i res nwm kaj bi lahko blo narobe...Upam da bi mi znala kera kej pomagat ...
Lp pozdrav ..pa hvala za odgovor

jaz bi vprašala nekaj glede ebaya.
nikoli nisem še nič naročala, niti nekak ne zaupam najbolj tej strani, ker je ogromno ponaredkov.
zanima me glede teh sončnih očal.
sicer pri feedbacku vidim da je 100%, ampak še vseeno na zaupam najbolj. predvsem zato, ker se mi zdi smešno nizka cena (v slo so chanelova očala okrog 300€, tukaj preračunano okrog 160€).
mogoče katera, ki se kaj bolj spozna na ebay oz. ponaredke? bi rekle, da je to original?
nikoli nisem še nič naročala, niti nekak ne zaupam najbolj tej strani, ker je ogromno ponaredkov.
zanima me glede teh sončnih očal.
sicer pri feedbacku vidim da je 100%, ampak še vseeno na zaupam najbolj. predvsem zato, ker se mi zdi smešno nizka cena (v slo so chanelova očala okrog 300€, tukaj preračunano okrog 160€).
mogoče katera, ki se kaj bolj spozna na ebay oz. ponaredke? bi rekle, da je to original?