Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

^wow. četudi je reklama, mi je stran zelo všeč. edino spet pogrešam chanel.
btw. a to je ziher original + zraven etui?
drejcika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a drejcika »

ma vse je original, brez skrbi. in ja, zraven dobis tudi etui, itq=)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kje se pa določi dioptrija? Pa kakšna stekelca hočeš? Ali so cene stekelc vklučene v ceno (dvomim)? Kaj pa če hočeš drugačna stekelca.

Se mi zdi, da je preveč okoliščin pod katerimi kupiš očala in da je ogromno stvari, ki morajo biti prav.

Je pa kar kul izbira, reklama gor ali dol.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
drejcika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a drejcika »

uf nevem..jst sm si kupla soncna ocala tko d kar se tice korekcijskih ne vem..pa sej pomoje pise na strani..
ja je res, d je treba pazit pri izbiri ocal..ma ce jih ena pomeris in so ti ql si zapomnis kodo in je to to..
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

Kje naj poleg Asosa še pogledam za plaščke, puloverje, torbice in podobne zadeve? Tisti kosi, ki so mi na Asosu všeč, niso več na voljo (moja številka). Iščem alternativo...
B3jb1ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a B3jb1ka »

kako se pa kaj obnese velikost pri spletnih štacunah? Ste že kdaj vrnile nazaj naročeno?
When Life Gives You Questions, Google has Answers.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ma jaz ravno zaradi številk ne upam kakšnih dragih stvari naročat. ponavadi naročim uk 12 (ponavadi imam cunje št m) in mi je v redu. čevlji so mi pa na asosu vsi 7 prav (imam nogo 40). ... sem naročila že 3 pare pa so vsi super.

je pa tako da se ponavadi ne splača nazaj pošiljat.. boljše, da prodaš kje na forumih.. ali pa da daš popravit..
IceIce
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a IceIce »

Kok casa obicajno traja, da dobis narocilo, ce narocis na Asosu? Za sluzbeno novoletno zabavo, ki bo v zacetku decembra, bi si kupla eno oblekco. A bom dobila dovolj zgodaj., ce narocim drug teden?
anč*
Sramežljivka
Sramežljivka

pomoć

Neprebrana objava Napisal/-a anč* »

Živjo punce
Jst mam pa en majši problem glede asosa ..sm že 3x probala..i mi kr noče potegnt kartice ..mi piše card denied..dnar je že vse gor i to ..i res nwm kaj bi lahko blo narobe...Upam da bi mi znala kera kej pomagat ...
Lp pozdrav ..pa hvala za odgovor :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ S katero kartico pa poskušaš plačat?
anč*
Sramežljivka
Sramežljivka

visa electron..ma sej pomoje te kartice ne potegne...bom probala še z drugimi...upam da mi rata..k mi majo res hude stvari...:)
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LubLana*

Neprebrana objava Napisal/-a *ž@bic@* »

Js mam tud viso electron pa normalno plačam z njo na asosu tko da to verjetno ni problem :)
Loue me..i'm ž@bic@
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

jaz bi vprašala nekaj glede ebaya.
nikoli nisem še nič naročala, niti nekak ne zaupam najbolj tej strani, ker je ogromno ponaredkov.
zanima me glede teh sončnih očal.
sicer pri feedbacku vidim da je 100%, ampak še vseeno na zaupam najbolj. predvsem zato, ker se mi zdi smešno nizka cena (v slo so chanelova očala okrog 300€, tukaj preračunano okrog 160€).

mogoče katera, ki se kaj bolj spozna na ebay oz. ponaredke? bi rekle, da je to original?
anč*
Sramežljivka
Sramežljivka

hehe...hvala lepa .punce za odgovore...:)

Upam da mi rata zrihtat problem..k mi majo red hude stvari...
Hvala lepa...Byby**
Odgovori