Kdaj imeti otroka?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

OT
Zadnjič spremenil barbika_444, dne 14. Nov. 2009 22:26, skupaj popravljeno 1 krat.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

^^ besede obračaš ti, ne jaz. Saj sem zate govorila, o tvojem primeru, ne o primeru vseh ostalih :roll:
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

- jaz bi otroka imela že zdaj:D
ampak nisem še našla primerno rensega kandidata..ki bi bil za kaj takega sposoben:D
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

ot
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Jaz pa priznam, da če bi se še enkrat odločala, da bi otroka imela ene 5 let kasnej, ker si za marsikaj prikrajšan, če ne izkoristiš mladosti.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

onegirl111 napisal/-a:- jaz bi otroka imela že zdaj:D
ampak nisem še našla primerno rensega kandidata..ki bi bil za kaj takega sposoben:D

To pa je sploh problem. Bo držalo.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

barbika_444 napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:men je žalostno, k sm učer vidla v enm lokalu. 2 tipa stara 35 pa 38..tam nekje, če se prav spomnm, kukr sta omenla. Doma mata obadva po 2 otroka, žena ju čaka onadva pa naokol posedeta po lokalh in lahko prideta domou kadar želita, žena pa samo do nevem katere ure...kao otrokoma dasta use, vesta kašne obveznosti mata, trdita da sta srečna, nevem kakšne prstane sta jima dala ker ju mata rada 8mam potem raje kšn drug dokaz kot prstan in nato posedanje naokol) in blabla...ampk vidla sm jz njiju, sama sta rekla da če bi pršl kej mim mladga, bi zagrabla in da kar ne veš ne boli..torej, tok o tej sreči..s tem da jo zapijata skoraj usak dan v enm lokalu in si delata sramoto...hvala lepa za tazga moža..torej v to bom šla ko bom 100% prepričana da se je moj ZRESNU, in s tem tut jz! Da bo stoposto biu ob men ko ga bom rabla in ob problemih ne bo spizdu in bo vedu kje je meja za družt se pa hodt dam..tako kot se bo prčakoval od mene..ne pa da bom poročena, zafrustrirana oz. zafustriran mož k se ni izživeu v mladosti in postopa naokol (btw en od njiju je reku da do nevem katerga leta ni smeu hodt vn potem pa spoznau svojo tako da šele SEDAJ ŽIVI?!)hmmm..le kaj to pomeni...ni 2x treba rečt..

Men je pa žalostno, da mlada punca kot si ti sploh spoznava take luzerje in posluša njihove žalostne družinske zgodbe.

Ne, za tiste ki mislijo tako, da jih popravim. NISEM SE ODPOVEDALA MLADOSTI, še vedno sem mlada, še vedno uživam in se imam lepo. Pa rodila sem pri 24, in sem imela prelepo mladost (do 24. leta). Po tem pa je bila samo še boljša, ker smo ratali trio.

ha ha? Kaj si pa s tem hotla povedat, če grem jz nekam in da je to pač tak lokal in tko nanese debata, sj ne da sm uživala v teh pogovorih ampk tekom večera zveš tko marsikej..pa tut nasploh ne rabm hodt po lokalih, sem tut delala pr eni familiji, mlada starša, mama je bla sama za vse, za dvojčice je zelo skrbela, s tem ko njun fotr bil živčn non stop in o svoji ženi ni meu za povedat nč kej preveč lepga, da se je zanemarla in da more bit iz bajte tok pa tok časa čene ne zdrži ker otroc jokajo..in še to samo zato, ker fotr gre in one si tega ne znajo razlagat k sta tko mejhne, čutta pa da ni vse ok..in je zmeri hodu po 8 uri domou in v hiši upitje on pa vs zrelaxiran kao da nima pojma o vzgoji da pr njemu ne bi jokale in kok se je on meu fajn na tekmi pa košarki pa na pivu s kolegi in da ju3 grejo nevem kam... nevem, a je to način? Sej se počaka, k si 100% za otroka ga pa nardiš..žena pa samo tiho, če mu je pa kej rekla pa direkt vn zaloputnu vrata pa ga ni blo buhvej kok douh, ker sem potem že šla...edino če se boš zdej obesla na to, da nism dobr proskbela za dvojčice k sm bla za to plačana :S

nevem, pač men bi blo bolj žalostno, da bi bla tko fina kukr ti pa zavijala z očmi in oh in sploh elegantno odšla stran..zakaj že?
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Oprosti ampak bolj slabo razumem ta tvoj post. So slabi očetje na svetu, vem. Sem imela doma enega pijanca.

Kaj sem hotla z unim postom povedat? Da se mi zdi žalostno da se ena gospodična v lokalu zapleta v debato z dvema poročenima moškima. Jst bi se ob prvi besedi žena najverjetneje obrnila. Pa tud starostna razlika ni glih primerna....popravi me če se motim.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

glej, men pogovor res ni pasu, ampk so baje to dost stalni gostje in so kul in nobeni ne bi nč hotl in tut niso sill v naju s kolegico, druga kolegica-od nje sestra je pa delala za šankom..in ker smot am začel martinovat, kuhančki itd. smo sotale tm in pač se menl kar smo se..težke debate, k men niso neki sedle, ampk ql ker ok, pač, enkrat pa nikol več :D se mi pa ni šlo da bi zapustila lokal pa čakal na pico pa folk se veselil, popival se je..je pa res razlika prevelika in mi ni blo udobno v tem pogovoru..nemorš se pa kar obrnt pa it!
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

barbika_444 napisal/-a:Oprosti ampak bolj slabo razumem ta tvoj post. So slabi očetje na svetu, vem. Sem imela doma enega pijanca.

Kaj sem hotla z unim postom povedat? Da se mi zdi žalostno da se ena gospodična v lokalu zapleta v debato z dvema poročenima moškima. Jst bi se ob prvi besedi žena najverjetneje obrnila. Pa tud starostna razlika ni glih primerna....popravi me če se motim.

Zakaj bi pa ona spokala, če sta ona dva pritežila zraven. Ima ona tam vso pravico bit.
Težko greš v kakšen lokal, da se ne najdejo tudi takšni težaki.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

onegirl111 napisal/-a:- jaz bi otroka imela že zdaj:D

Ok, moje mišljenje je mogoče staromodno, ampak vseeno-otroka imaš z nekom ker ga imaš rad, ker hočeš z njim to deliti, ne pa samo dejstvo da imaš otroka.
The world is as you are.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

Poznam kar nekaj punc, ki so hotele otroka zato, da bi fanta nase navezale in obratno seveda, tudi takšni fantje se najdejo. Tukaj vsekakor ni kakšne bleščeče prihodnosti.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

~NIA~ napisal/-a:pri bolonjskem sistemu je to zlo težko.

Obstajajo tudi bolonjski sistemi z neobveznim vsem. Na nekaterih praktično ni razlike prozi starim programom.

[vanessa] napisal/-a:tudi recimo do ponavljanja letnika ma možnost sam mam

Tudi oče ima kot vsak drug študent pravico, da enkrat ponavlja. Mamica ima pač to možnost, da 2×. :wink:

[vanessa] napisal/-a:barbika, mogoče si res lahko mela manj stroškou, sam poglej malo čemu vse si se mogla odpovedat. če se ti nbi blot reba odpovedat bi še rekla ok, kul, ti je zneslo. sam moreš bit tudi en tolko zrel da se boš odpovedu navadam, luksuzu, razvajanju, potovanju zarad otroka. in ja, z bolonjcem se je težko organizirat.

Nekaterim se pač ni težko odpovedat vsemu "luksuzu" zaradi otroka. Sicer pa ene to opisujete, kot da napol umreš po tem ko imaš otroka?!?! Še vedno lahko potuješ, tudi z otrokom. Res da prvi recimo 2 leti pač ne tako intenzivno. Poznam 15-letnico, ki je do 10 rojstnega dneva prepotovala že ves svet s starši. Pa meni ne bo problem enkrat na leto za en teden nekam jit in otroka pustiti pri njihovi babici (ok ja, eni nimajo te možnosti, bla bla...).

Nihče vas ne sili, da imate otroka, če same niste pripravljene na to. Ni pa treba zdej vsemu oporekat, kot da je konec sveta.

Sicer pa :lol: - katera pametuje glede moških v gostilnah :lol:
Zadnjič spremenil *mala*, dne 15. Nov. 2009 11:21, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Popolnoma se strinjam stabo :zustimm:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Najbolje 2x ponavljat. Potem še ene par let okrog potovat z otrokom, sicer ne vem na čigav račun. Pri 30ih pa iskat službo, da te ja nihče ne zaposli, ker ne štekajo, da pri teh letih še nimaš delovne dobe. Tako je naredila moja prijateljica, sedaj pa jo nihče ne zaposli.
Odgovori