Torej, kdaj je po vašem mnenju najbolj primerno imeti otroka? Kakšni "pogoji" morajo biti izpolnjeni?
Kakšno je vaše mnenje o otroku med študijem? ZA ali PROTI?
Zdej si pa dajte (dajmo) duška

jagoda-malina napisal/-a:Punce predno se vpišete na faks preverite za vse letnike naprej kako boste imele predavanja, da boste vedele, če vam bo zneslo imet otroka zraven. Če je preveč predavanj vam svetujem, da se vpišete na drug faks pa če vas to veseli ali ne.
jagoda-malina napisal/-a: In predvsem se naučite primerjat čokolado z otrokom
iz lastnih izkušenj ti povem, da boš med študijem imela veliko več časa za otroka kot pa potem ko boš šla v službo saj te takrat najmanj 8 ur na dan ne bo z otrokom
kolko sem se pogovarjala je vsem žal da niso imeli otroka v absolventu
lorin napisal/-a:res je,da je mladost za uzivat in dostuderat.Ampak meni se je pri 17h zalomilo,kljub zasciti,in sem danes 30 letna mamica, 13 letnih dvojcic.Verjemite,da sem vse nadoknadila.Dostuderala sem sicer z zamudo,a vseeno,imam dobro sluzbo,gradimo hiso,potujeva s hcerkama,ki ze odrascata,in se imamo res zelo lepo,in slisim same pohvale,glede kako nama je vse kljub mladosti uspelo,in tud hcerkici sta ponosni na naju...ceprav je bilo tezko,ampak s pomocjo druzine in volje,da sva dosegla kar sva si zelela...
v bistvu leta niso pomembna,pomembno je kako gledas in sprejmes....
lp lorin
rožca napisal/-a:Oba s fantom sva študenta in imava osem mesecev staro punčko. Če maš otroka statusa ne zgubiš, pa od države dobiš veeeeellllllikk denarne pomoči. Tko da dnar res ni problem. Živimo samostojno, mamo se radi in tamali prou nč ne manka. Še mal preveč razvajena je k jo vsi tok cartajo.
Za splav se nikol neb mogla odločit. Kdo pa smo mi, da bi loh odločal o tem, kdo bo živel in kdo ne. Če prej ne znaš trezno mislt in z glavo, pol sprejmi odgovornost za svoje dejanje.
S fantom sva res zadovolna. poleg tega pa sva ugotovila, da je v študentskih letih najlepš met otroke. Kera družina bo sred tedna loh sku ležala ob 10-ih zjutri v postli in se cartala??sam študentska. in mi to aktivno izvajamo.
Glede finanac. Prej nism mela nč-še štipendije ne. zdej ti pa avtomatično pripada štipendija-47.000, starševski dodatek-39.000, otroški dokladi-20.000, socialna pomoč-50.000 pa še vrtec zastonj. Pa v študentskem domu dobiš stanovane za štud. družine čist pocen.
Nam je res super
*mala* napisal/-a:Službe ne dobiš kar tako čez noč, pa če imaš otroka ali pa ne.
*mala* napisal/-a:Službe ne dobiš kar tako čez noč, pa če imaš otroka ali pa ne.
*mala* napisal/-a:my_self: Samo vračam uslugo glede vtikanjev v objave![]()
Nadrejeni sklepa, da bo ženska po narejenem faksu hotela otroka- in če gledaš komentarje na tem forumu je dejansko tako. In seveda raje ne zaposli osebe, za katero je dvom, da bo šla takoj v porodniško (ker to njemu ni ravno v plus- očitno, če so pa včasih šefi ženske ko so jih zaposlili silili, da podpišejo pogodbo, da nimajo X let otrok).
my_self napisal/-a:
Ni biu point v tem (pa tudi dvomla nism da boš spregledala moj point). Če imaš ŽE službo, kar pomeni da imaš dohodke, ti ni treba skrbet. če pa si študentka z otrokom in je kar naenkrat konec s študijem kaj ti pa potem ostane? nič drugega kot obešanje po starših.