Ima nadaljevanka zelo dobre obete. Prvih par- recimo 2,3 delov mi je bilo obupnih, če sem iskrena, zdej se mi pa prirašča k srcu (še posebi ples Damona v zadnjem delu

joy23 napisal/-a:Pa kaj vam je res tako slaba ta nadaljevanka, da jo gledate samo zaradi Iana?
FreakChiq napisal/-a:@joy23
Khm, v opisih jo nič več nea omenja... Vsaj v teh ne, ki jih jaz berem.
Dunno, ampak kolko sem jaz zasledila (spoiler) bi naj v 7. (ali 8.?) delu umrla ali Vicki ali pa Jenna. In glede na to, da je Jenna omenjena še v 8. in 9. delu + da obstajajo slike, na katerih je ona, bi jaz rekla, da bo Vicki tista. Vsaj uresničli bi mi željo, ki jo mam že iz prve epizode ven hehe.
Pa tud razložlo bi potem zakaj se bo Elena izogibala Stefana v 8. delu. Mam namreč filing, (spoiler) da bo nekaj šlo hudo fejst narobe na ovem halloween partyju in da bo Stefan tisti, ki jo bo ubil. Maybe tud zato, ker bo napadla Eleno? V promotu že zgleda tak, čeprav ti tak radi zavajajo.joy23 napisal/-a:Pa kaj vam je res tako slaba ta nadaljevanka, da jo gledate samo zaradi Iana?
Se VD mi ni slab, le 1/2 (ali pa včasih 1/3) časa je khm... boring. Meni je Elenina in Stefanova zgodba, ki bi me ravno mogla najbolj pritegnit, ker je pač main story, totalni snoozefest. Malo je kriv Stefan, ker je pač lik dolgočasen (just like Bill), malo je krivo to, da IMO ni med njima nobene kemije. Medtem ko pa mi je Damon totalno nasprotje. He's evil, funny, charming, he has a history, deep down he's still human, čeprav se tega tak brani, he's interesting AND Ian is playing him hehe.
Ajde se verjetno se bo pol izkazalo, da Stefan tud ni taka ovčka, kot zdaj zgleda (tak kak pa še pri Billu, če se bo Ball ravnal knjig), ampak takrat bo že prepozno, da bi spremenila mnenje. Prvi vtis je le prvi vtis.