But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
mene pa zanima, če je še katera te dni dobila odločbo za vselitev domov? jaz sem jo dobila danes in ful ne vem kaj pričakovati, kam me bojo dali.. upam da bo še kaj izbire, ker edino kar ne bi prenesla je to, da me dajo v Akademski kolegij.. ker mi ni blo všeč tam, oprema je res preveč dotrajana..
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.
stara poljanska je podn, sem bla tam pol leta in res nima interneta.. nevem kak to sploh pustijo kr kak te naj študiraš brez interneta?!
no, jaz sem se pol preselila v litostoj in je super. sicer lokacija ni najbolša, so pa apartmaji in je miljonkrat bolše tak da če ti ostane litostroj in stara poljanska na izbiro vzemi litostroj
Tinaaa, v kerem apartmaju pa si? mogoče sma sosedi
To see a world in a grain of sand and a heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.
In kaj če imaš ti izrecno željo iti v točno določeno naselje domov (npr. Kardeljeva)? Meni urnik dopušča vsakodnevno 45min trajajočo vožnjo z avtomobilom, in se mi zdi bedno da bi bila na drugem koncu ljubljane in za pot do faxa porabila prav tako 45min. Raje svoje mesto odstopim nekomu ki dom nujno potrebuje in se sama ta čas raje vozim domov.
Mislite da se da kaj takega zmenit?