če je 91 tudi letnica tvojega rojstva, potem ni čudno da fklje tako razmišljate... jaooo.
sončk napisal/-a:Glede na to, da ma punco, se mi zdi mal bedno rečt "na juriš".
Smetka_ napisal/-a:Mam kolegico k ji je bil en asistent všeč že kako leto... In očitno je bla simpatija obojestranska, ker jo je kontaktiral in se spoznavata zdaj.
Drugače pa sem tud jaz vsako leto napaljena najmanj na enega asistenta...In če bi me kakšen od teh dejansko opazil in še kaj namignil...bi šla ziher z njim na kavo, vsaj to...
AHHHHHH....Ti asistentje!
ne vem kaj boš ti naredila, ona ni nič, razen da se je mal bolj spogledovala med urami, al kako naj rečem, pač opazovala ga je ane...In je slučajno opazil da ga opazuje. ona pa drugače ne bi nikoli naredila prvega koraka, mislim da ga nobena ne bi. No jaz tudi ne...Pač...ne vem, mogoče recimo ko te neha učit (meni je všeč eden ki me ne bo več učil, ampak je čisto prestar zame... ampak no ja, to nima veze), v tem primeru bi recimo ga kontaktirala, v primeru moje frendice, ko jo bo učil ta model še leto pa pol, pa nikoli
Je pač imela srečo, pa tud model je mogu met ogromno jajc... (kaj če bi ji ne bil všeč, pa bi ga prijavla al pa kej.)