kosmata jopca, kosmat brezrokavnik. zebraste pajkice, šokice.
jz se resnično sprašujem, kaj folk misle. nč vrjetn

Podganca napisal/-a: Samo ko pa katera nase navleče res kratko miniko, 2 št. premajhno, komaj gumb zapre, na levi in desni pa ji špeh ven visi![]()
Ali pa oprijeto majico, da ji lepo trebušček oblikuje![]()
Je to okusno?

KLEMY napisal/-a:Poznam primerek, ki ima težave s svojo konfekcijsko številko. V obratni smeri. Vse, kar nase navleče, je preveliko. Pa si predstavljajte bejbo, ki pride na sestanek v prevelikem kostimu. Ko se prav vidi. Jakna preširoka v ramenih, nekaj, kar naj bi bilo pencil skirt, ona pa kr plava not... hlače, ki ji kr štrlijo tam, kjer naj bi bila stegna in rit, zategnjene s pasom, da se kr gube naredijo... pa še bi kaj imela za napisat.Ehhhhh....
Olajševalna okoliščina: počutila sem se obupno in sem vedela, da sem not to wear 
MsN napisal/-a:KLEMY napisal/-a:Poznam primerek, ki ima težave s svojo konfekcijsko številko. V obratni smeri. Vse, kar nase navleče, je preveliko. Pa si predstavljajte bejbo, ki pride na sestanek v prevelikem kostimu. Ko se prav vidi. Jakna preširoka v ramenih, nekaj, kar naj bi bilo pencil skirt, ona pa kr plava not... hlače, ki ji kr štrlijo tam, kjer naj bi bila stegna in rit, zategnjene s pasom, da se kr gube naredijo... pa še bi kaj imela za napisat.Ehhhhh....
Jaz sem v kratkem času ful shujšala v rit in stegna in priznam, da sem se celo poletje, ko ni bilo vremena za krilo, utapljala v prevelikih hlačah, ker enostavno nisem prišla do trgovine, da bi nabavila popolnoma novo garderobo![]()
Olajševalna okoliščina: počutila sem se obupno in sem vedela, da sem not to wear
Ne, tale naša bejba ima čist ok postavo in ni nič hujšala. Taka je, odkar jo jaz poznam. In tudi ko kupi novo cunjo, kupi preveliko.KLEMY napisal/-a:Poznam primerek, ki ima težave s svojo konfekcijsko številko. V obratni smeri. Vse, kar nase navleče, je preveliko. Pa si predstavljajte bejbo, ki pride na sestanek v prevelikem kostimu. Ko se prav vidi. Jakna preširoka v ramenih, nekaj, kar naj bi bilo pencil skirt, ona pa kr plava not... hlače, ki ji kr štrlijo tam, kjer naj bi bila stegna in rit, zategnjene s pasom, da se kr gube naredijo... pa še bi kaj imela za napisat.Ehhhhh....
Ice_cofee napisal/-a:Hmm ... tko res not to wear zame so une tipične New Yorker majice. Sej razumem, pocen so pa vsi smo jih nosil v obdobju 12-14 let, sam pol 17+ mi pa res ni več lepo. To poletje sem videvala tko res zrihtane luštne punce, minič, usklajena torbica, petke, pol pa gor una živo rdeča/roza majica s čebelo al pa z avtomPa pol so še razne peace majčke z metuljčki, ki so pomojm res primerne sam za generacijo moje mlajše sestrice, najbolj, ampak res najbolj mi pa grejo na živce tisti žabji puloverji "kiss me ... I`M GORGEOUS" "I love me," itd. Z enim takim kosom zame stil ne more bit uredu.

..Evelyn.. napisal/-a:doomay napisal/-a:videno: visoki črni bulerji do kolen, tričetrt črne čipkasto-prosojne pajkice. čz PREvelik vijoličen pulover, pletena bordo kapa. in črna navadna torba.
bruh.
Če bi bil pulover črn in če je dekle vitko pol je ta kombinacija WAW.