What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Urš.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urš. »

videno včeraj:
kosmata jopca, kosmat brezrokavnik. zebraste pajkice, šokice.

jz se resnično sprašujem, kaj folk misle. nč vrjetn :)
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

Podganca napisal/-a: Samo ko pa katera nase navleče res kratko miniko, 2 št. premajhno, komaj gumb zapre, na levi in desni pa ji špeh ven visi :gruebel:
Ali pa oprijeto majico, da ji lepo trebušček oblikuje :gruebel:

Je to okusno? :?

Neokusno je tudi, ko se takšen primerek ženske "stlači" v pajkice :heul:
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a KLEMY »

Poznam primerek, ki ima težave s svojo konfekcijsko številko. V obratni smeri. Vse, kar nase navleče, je preveliko. Pa si predstavljajte bejbo, ki pride na sestanek v prevelikem kostimu. Ko se prav vidi. Jakna preširoka v ramenih, nekaj, kar naj bi bilo pencil skirt, ona pa kr plava not... hlače, ki ji kr štrlijo tam, kjer naj bi bila stegna in rit, zategnjene s pasom, da se kr gube naredijo... pa še bi kaj imela za napisat. :? Ehhhhh....
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

KLEMY napisal/-a:Poznam primerek, ki ima težave s svojo konfekcijsko številko. V obratni smeri. Vse, kar nase navleče, je preveliko. Pa si predstavljajte bejbo, ki pride na sestanek v prevelikem kostimu. Ko se prav vidi. Jakna preširoka v ramenih, nekaj, kar naj bi bilo pencil skirt, ona pa kr plava not... hlače, ki ji kr štrlijo tam, kjer naj bi bila stegna in rit, zategnjene s pasom, da se kr gube naredijo... pa še bi kaj imela za napisat. :? Ehhhhh....

Jaz sem v kratkem času ful shujšala v rit in stegna in priznam, da sem se celo poletje, ko ni bilo vremena za krilo, utapljala v prevelikih hlačah, ker enostavno nisem prišla do trgovine, da bi nabavila popolnoma novo garderobo :? :D Olajševalna okoliščina: počutila sem se obupno in sem vedela, da sem not to wear :D
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a KLEMY »

MsN napisal/-a:
KLEMY napisal/-a:Poznam primerek, ki ima težave s svojo konfekcijsko številko. V obratni smeri. Vse, kar nase navleče, je preveliko. Pa si predstavljajte bejbo, ki pride na sestanek v prevelikem kostimu. Ko se prav vidi. Jakna preširoka v ramenih, nekaj, kar naj bi bilo pencil skirt, ona pa kr plava not... hlače, ki ji kr štrlijo tam, kjer naj bi bila stegna in rit, zategnjene s pasom, da se kr gube naredijo... pa še bi kaj imela za napisat. :? Ehhhhh....

Jaz sem v kratkem času ful shujšala v rit in stegna in priznam, da sem se celo poletje, ko ni bilo vremena za krilo, utapljala v prevelikih hlačah, ker enostavno nisem prišla do trgovine, da bi nabavila popolnoma novo garderobo :? :D Olajševalna okoliščina: počutila sem se obupno in sem vedela, da sem not to wear :D

MsN, ti je odpuščeno. :D Ne, tale naša bejba ima čist ok postavo in ni nič hujšala. Taka je, odkar jo jaz poznam. In tudi ko kupi novo cunjo, kupi preveliko.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Pyrexia napisal/-a:Jaz sem letos na morju vidla 3 punce, obječene v jeans hlače, preko pa spodni del trenirke na pol riti :D :D :D

Zakaj hudiča bi se kdo tako oblekel? A ene hlače niso dovolj?
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Kraj: ankaran

Neprebrana objava Napisal/-a Roisin »

to je verjetno povezano s tem, da se slabo počuti v svoji koži oz. postavi. verjetno skriva svoje telo pod prevelikimi cunjami, očitno je zelo nesamozavestna. sem poznala eno tako.
Uporabniški avatar
Ice_cofee
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ice_cofee »

Hmm ... tko res not to wear zame so une tipične New Yorker majice. Sej razumem, pocen so pa vsi smo jih nosil v obdobju 12-14 let, sam pol 17+ mi pa res ni več lepo. To poletje sem videvala tko res zrihtane luštne punce, minič, usklajena torbica, petke, pol pa gor una živo rdeča/roza majica s čebelo al pa z avtom :? Pa pol so še razne peace majčke z metuljčki, ki so pomojm res primerne sam za generacijo moje mlajše sestrice, najbolj, ampak res najbolj mi pa grejo na živce tisti žabji puloverji "kiss me ... I`M GORGEOUS" "I love me," itd. Z enim takim kosom zame stil ne more bit uredu.
Največja sreča življenja je vedenje, da smo ljubljeni;ljubljeni zaradi sebe-ali bolje, ljubljeni kljub sebi.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Se strinjam. Te majčke bi bile zame le za doma po kavču se valjat :D

Zame not to wear:
žametne hlače :? oz. kar vse iz žameta...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

Ice_cofee napisal/-a:Hmm ... tko res not to wear zame so une tipične New Yorker majice. Sej razumem, pocen so pa vsi smo jih nosil v obdobju 12-14 let, sam pol 17+ mi pa res ni več lepo. To poletje sem videvala tko res zrihtane luštne punce, minič, usklajena torbica, petke, pol pa gor una živo rdeča/roza majica s čebelo al pa z avtom :? Pa pol so še razne peace majčke z metuljčki, ki so pomojm res primerne sam za generacijo moje mlajše sestrice, najbolj, ampak res najbolj mi pa grejo na živce tisti žabji puloverji "kiss me ... I`M GORGEOUS" "I love me," itd. Z enim takim kosom zame stil ne more bit uredu.

jaz mam take majčke za doma, za na fitnes in za takrat ko se bolj športno/sproščeno oblečem npr. zraven trenirke
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
doomay
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: With the sun :)

Neprebrana objava Napisal/-a doomay »

videno: visoki črni bulerji do kolen, tričetrt črne čipkasto-prosojne pajkice. čz PREvelik vijoličen pulover, pletena bordo kapa. in črna navadna torba.
bruh.

drugače pa je meni osebno not to wear vse kar je: zlato, srebrno, svetlikajoče - z bleščicami, tekaški supergi (tudi če telovadiš - ogabni so vsi!), živalski vzorci, krzno, in tako naprej .. ampak to je že stvar okusa :)

aja in še tisti ugg (če se tako prav napiše) škornji. jeb**ti pa kaj smo na aljaski ? ogabno!
If you don't understand my silence , you can't understand my words.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

doomay napisal/-a:videno: visoki črni bulerji do kolen, tričetrt črne čipkasto-prosojne pajkice. čz PREvelik vijoličen pulover, pletena bordo kapa. in črna navadna torba.
bruh.

Če bi bil pulover črn in če je dekle vitko pol je ta kombinacija WAW. :)
It was forever..but it didnt last long..
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

doomay napisal/-a:aja in še tisti ugg (če se tako prav napiše) škornji. jeb**ti pa kaj smo na aljaski ? ogabno!
Hehe, bolj bi težko falila - so avstralski. ;)
Sicer tud men niso glih najbolj "top modiš", pa vseeno..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

-upam, da se po naslednjem tednu ne bom znašla zaradi ugg-ov v tej temi :D
The world is as you are.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

..Evelyn.. napisal/-a:
doomay napisal/-a:videno: visoki črni bulerji do kolen, tričetrt črne čipkasto-prosojne pajkice. čz PREvelik vijoličen pulover, pletena bordo kapa. in črna navadna torba.
bruh.

Če bi bil pulover črn in če je dekle vitko pol je ta kombinacija WAW. :)

no men to tud z vijola pulovrom zgleda precej wow kombinacija... ker se mi temno vijola krasno kombinira na črno in predvsem na bulerje... moji so najsrečnejši v kombinaciji z zeeelo prevelikim vijola pulovrom... :D

drgač pa doomay v čem naj po tvojme človek laufa, karkoli če so tekaški copati not to wear... jaz ravno ne bi šla na maraton v petkah al pa v allstarkah... :D

emanuela uggice ma itaq že pol ljubljane tak da dvomim da boš not to wear zarad tega... no razen če so fejk... :D

aha, moji not to wear:
-fake allstarke, uggice, starterke (ma ja damn, tud do obstaja!!!! can u imagine???)
-une nike baby phat (če sm prav napisala) zadeve v miljavžnt folrescentnih barvah... graaaaaaaaavžžžžž.... :S
-peep toesi v tem vremenu... njami :D
-prekratke bundice pa pol ledvičk odzunaj
-vse kar je živinskega vzorca ali wonnabe krzneno, še huje če je dejansko krzneno...
-tlačenje arafatke na vse živo kar oblečeš... face it, sam zato, ker je in še ne pomeni, da paše na čisto vsak stil in v čisto vsako kombinacijo... in ne, petke, kiklca, bluzica in arafatka niso vredu kombinacija... videno... pa drgač obožujem to rutko...

in še ena stvar, ki ni lih obleka ampak vseeno... sprehajanje po ljubljani z unimi ogromnimi ampak res ogromnimi slušalkami v velikosti naušnikov...hudiča, a niso izumili tamalih slušalk za v ušesa vtaknt??
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Zaklenjeno