kosmata jopca, kosmat brezrokavnik. zebraste pajkice, šokice.
jz se resnično sprašujem, kaj folk misle. nč vrjetn

Podganca napisal/-a: Samo ko pa katera nase navleče res kratko miniko, 2 št. premajhno, komaj gumb zapre, na levi in desni pa ji špeh ven visi![]()
Ali pa oprijeto majico, da ji lepo trebušček oblikuje![]()
Je to okusno?
KLEMY napisal/-a:Poznam primerek, ki ima težave s svojo konfekcijsko številko. V obratni smeri. Vse, kar nase navleče, je preveliko. Pa si predstavljajte bejbo, ki pride na sestanek v prevelikem kostimu. Ko se prav vidi. Jakna preširoka v ramenih, nekaj, kar naj bi bilo pencil skirt, ona pa kr plava not... hlače, ki ji kr štrlijo tam, kjer naj bi bila stegna in rit, zategnjene s pasom, da se kr gube naredijo... pa še bi kaj imela za napisat.Ehhhhh....
MsN napisal/-a:KLEMY napisal/-a:Poznam primerek, ki ima težave s svojo konfekcijsko številko. V obratni smeri. Vse, kar nase navleče, je preveliko. Pa si predstavljajte bejbo, ki pride na sestanek v prevelikem kostimu. Ko se prav vidi. Jakna preširoka v ramenih, nekaj, kar naj bi bilo pencil skirt, ona pa kr plava not... hlače, ki ji kr štrlijo tam, kjer naj bi bila stegna in rit, zategnjene s pasom, da se kr gube naredijo... pa še bi kaj imela za napisat.Ehhhhh....
Jaz sem v kratkem času ful shujšala v rit in stegna in priznam, da sem se celo poletje, ko ni bilo vremena za krilo, utapljala v prevelikih hlačah, ker enostavno nisem prišla do trgovine, da bi nabavila popolnoma novo garderobo![]()
Olajševalna okoliščina: počutila sem se obupno in sem vedela, da sem not to wear
KLEMY napisal/-a:Poznam primerek, ki ima težave s svojo konfekcijsko številko. V obratni smeri. Vse, kar nase navleče, je preveliko. Pa si predstavljajte bejbo, ki pride na sestanek v prevelikem kostimu. Ko se prav vidi. Jakna preširoka v ramenih, nekaj, kar naj bi bilo pencil skirt, ona pa kr plava not... hlače, ki ji kr štrlijo tam, kjer naj bi bila stegna in rit, zategnjene s pasom, da se kr gube naredijo... pa še bi kaj imela za napisat.Ehhhhh....
Ice_cofee napisal/-a:Hmm ... tko res not to wear zame so une tipične New Yorker majice. Sej razumem, pocen so pa vsi smo jih nosil v obdobju 12-14 let, sam pol 17+ mi pa res ni več lepo. To poletje sem videvala tko res zrihtane luštne punce, minič, usklajena torbica, petke, pol pa gor una živo rdeča/roza majica s čebelo al pa z avtomPa pol so še razne peace majčke z metuljčki, ki so pomojm res primerne sam za generacijo moje mlajše sestrice, najbolj, ampak res najbolj mi pa grejo na živce tisti žabji puloverji "kiss me ... I`M GORGEOUS" "I love me," itd. Z enim takim kosom zame stil ne more bit uredu.
..Evelyn.. napisal/-a:doomay napisal/-a:videno: visoki črni bulerji do kolen, tričetrt črne čipkasto-prosojne pajkice. čz PREvelik vijoličen pulover, pletena bordo kapa. in črna navadna torba.
bruh.
Če bi bil pulover črn in če je dekle vitko pol je ta kombinacija WAW.