Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Tale o zrezkih je res bolana. A zdaj naj tašča spremeni svoje navade?
Niti ne moreš nekomu vsiliti naj ima nekoga rad. To se mi ne zdi možno.
Mene so vse tašče in tasti lepo sprejeli, če me pa ne bi, se pač ne bi gibala v njihovi bližini. Nikakor pa zaradi tega ne bi končala s fantom.
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

Kaj pa če je z vami kaj narobe, da se s partnerjevimi starši ne zastopte..? Sej ne rečem da ne obstajajo takšni starši, ki ne morejo sprejet dejstva, da je njihov otrok odrasel in ima sedaj partnerja s katerim preživlja čas in ima poleg njih, rad še nekoga drugega...
Ampak mislim, da ste lahko za to, da se ne razumete s partnerjevimi starši, krivi tudi sami..
nancy20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a nancy20 »

LaHauteCouture napisal/-a:Kaj pa če je z vami kaj narobe, da se s partnerjevimi starši ne zastopte..? Sej ne rečem da ne obstajajo takšni starši, ki ne morejo sprejet dejstva, da je njihov otrok odrasel in ima sedaj partnerja s katerim preživlja čas in ima poleg njih, rad še nekoga drugega...
Ampak mislim, da ste lahko za to, da se ne razumete s partnerjevimi starši, krivi tudi sami..

No mene prav zanima kaj tako strašnega sem jaz naredila,da me že od vsega začetka ne prenese???!!! Uf res ne razumem. No kolikor sama vem pri svoji tašči še nisem imela priložnosti, da ji dokažem, da nisem taka kot ona misli in se tudi ne mislim več trudit, ker brezveze tratim svoj čas zanjo, saj si je mnenje o meni ustvarila še predno me je srečala.

tk da ni nujno, da je problem v meni, ker se znam prilagodit, ona pa ne..njen problem in ne moj
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

Ne rečem, da si ti sama kriva, govorim na splošno, ker je pa res, da nekatere punce imajo 2 levi roki, še jajce ne znajo spečt, srajce zlikat, posode pomit.. seveda če pa si lahko noht zlomijo.. potem nekatere se oblačijo kot k**** , nekatere se na sploh primitivno obnašajo in če takšnih partnerjevi starši ne marajo, se res ni za čudit..
nancy20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a nancy20 »

LaHauteCouture napisal/-a:Ne rečem, da si ti sama kriva, govorim na splošno, ker je pa res, da nekatere punce imajo 2 levi roki, še jajce ne znajo spečt, srajce zlikat, posode pomit.. seveda če pa si lahko noht zlomijo.. potem nekatere se oblačijo kot k**** , nekatere se na sploh primitivno obnašajo in če takšnih partnerjevi starši ne marajo, se res ni za čudit..

Dobro v tem smislu tudi razumem zakaj partnerjevi starši ne marajo izbranke. Mora bit spet neka kultura in spoštovanje do partnerjevih staršev.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

če vam je tašča pri srcu, ji kupite takšno darilo... :D
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

^^ Dobra! :lach:
Uporabniški avatar
Sminaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sminaaa »

Ka pa če se tvoj tip ne razumes s tvojimi starši?
(Verjemite, on kriv, zaradi neprimernega obnašanja)
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Sminaaa napisal/-a:Ka pa če se tvoj tip ne razumes s tvojimi starši?

Pol bi ga pa lepo vprašala kva za vraga se gre???? Če ne spoštuje mojih staršev, pač ni zame! In to bi mu tud povedala! Da naj se skulira in se obnaša primerno, ker mi ni vseen za odnose med tipom in starši!

Ah, mojga so na srečo pogruntal, da je zajebant čisti in zdj še že fotr zajebava z njim. Mtka pa tud, sta ga uzela za svojga! :P
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Definitivno bi odpadel...družina mi je zelo pomembna in če se ne zna obnašati, je to njegov problem.Sploh pa če z nekom misliš resno je nekako odveč, da se niti ne potrudi da bi bil združljiv s tvojimi starši.
Pri meni pač ne gre eno brez drugega...zakaj pa je kriv on?Oz kaj je naredil?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Sminaaa napisal/-a:Ka pa če se tvoj tip ne razumes s tvojimi starši?

torej ni to, da se nebi razumel. halo? ne razumeti se in neprimerno obnašanje ni eno in isto! :roll:

kaj delaš s fantom brez OSNOVNEGA bontona???
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a dolce_chicco »

Odvisno od tega ali je zajebant in je pač sproščen, odprt človek, ki pove (skoraj) vse kar misli, ali je dejansko nevljuden oz. se ne zna obnašati nasploh. :? Moj je zajebant, tega so že vsi vajeni, pa tudi nikoli nikogar ne užali, niti v šali. Pri meni bi bil velik minus, če se ne bi razumel z mojimi starši, razen če ga oni ne bi marali zaradi značaja, ker je pač vsak kakršen je, dokler seveda ni neprimernega obnašanja. :wink:
Leelaah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Leelaah »

No, z mojo taščico je pa tako.. ko sem jo spoznala se mi je zdela najboljša ženska na svetu, ampak res. : ) Zdaj pa se je moje mnenje kar precej spremenilo. Moti me predvsem to, ker je zelo dominantna, povsod bi rada imela glavo besedo in predvsem to, ker zelo rada soli pamet mojemu fantu in se vtika v njegove zadeve, še celo ko se mi dva skregava kaj bi ona rada imela glavno besedo. Ni slaba, ampak ne predstavljam si da bi kdaj stvar nanesla tako, da bi morala it k njim živet. :eek: Je pa "tast" tolk bolj fajn, prava dušca, najbolj mi je pa všeč ker ne vtika nosu tja kamor mu ni treba. ah ja.. : )
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

^^ mislim da imava medve isto taščo.
moja tudi ni slaba ženska, ampak tako temperamentna in dominantna, da si ne znam predstavljat, da bi samo en dan živela tam. Pa 100/h je treba pazit kaj izjaviš, na srečo zdaj že vem, kdaj je bolje bit tiho.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fancy Nancy »

Glede medsebojnih odnosov s taščami se mi zdi pomembno ločiti, da se nekdo, ki živi pod taščino streho (četudi v ločenem gospodinjstvu, recimo v drugem nadstropju kot tast in tašča) pač mora prilagoditi njej in poskusiti najti skupen jezik, vsaj glede osnovnega sporazumevanja, če že ne zmoretA biti v prijateljskih odnosih. :) Nekdo, ki pa živi s partnerjem na svojem in tasta ter tašče ne vidi pogosto, pa se mu ni treba truditi za odnos, če ga ravno ne moreta sprejeti oz. se razumeti. V končni fazi gre za to, da živiš s partnerjem in ne njegovimi starši, zato tu ne bi polagala pretirane pozornosti na to, če ravno niso v najboljših odnosih. Določeni karakterji pač ne gredo skupaj, tu ni kaj spremeniti, lahko se samo poskušajo omiliti stvari, to pa se da najbolje tako, da jih ne srečuješ prepogosto.
Odgovori