Poslednja misel
-
- Sramežljivka
Poslednja misel
Samo 3% negativnega odziva na moja prejšnja mnenja je velik uspeh. Zelo sem zadovoljen, saj to malo število ni vredno omembe. Prepričan sem, da se vas je veliko našlo v mojih besedah, vesel pa sem tudi zmerljivk, ker bolj ko lajajo, bolj pride do izraza dejstvo, da se za dobrim konjem vedno dviguje prah. To so pač ljudje, ki se obnašajo kot otroci, ker nimajo zmožnosti tvoriti lastno mnenje in proti-argumentov mojim izjavam. Torej "frocovje" , ki bo storilo vse da opravičijo svoje napake, da jih vsakdo izrabi samo za seks in da so na polni črti razočarali svoje starše. Živijo od zavoda in ne delajo čisto nič drugega kot samo pograbiti prvo kost na forumu kot psi, medtem ko imajo njihove prijateljice resno zvezo, službo in verjetno tudi že otroke. S svojim "eksperimentom" sem želel samo pokazati kakšna vrsta populacije se zadržuje na forumih in obenem malce tudi motivirati svoje dekle, da naj se bolj posveti branju knjig kot pa tega tukaj gor. Mislim da mi je to tudi uspelo. Kar se pa moških tiče, ki se v vsem strinjajo z ženskim mnenjem, to so pač babjeki, ki brezglavo kimajo na vse kar ženske v družbi rečejo in obenem pričakujejo da se ga bodo "usmilile". Patetično in tudi kdor se zadržuje med ženskami ni ravno soliden kandidat za predanost v resni zvezi. L.p.
-
- Cosmopsiho
Re: Poslednja misel
MotoStanch napisal/-a:S svojim "eksperimentom" sem želel samo pokazati kakšna vrsta populacije se zadržuje na forumih in obenem malce tudi motivirati svoje dekle, da naj se bolj posveti branju knjig kot pa tega tukaj gor. Mislim da mi je to tudi uspelo.
omg

A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
- Cosmopsiho
- miss.bunny
- Komunikatorka
Re: Poslednja misel
MotoStanch napisal/-a:Samo 3% negativnega odziva na moja prejšnja mnenja je velik uspeh. Zelo sem zadovoljen, saj to malo število ni vredno omembe. Prepričan sem, da se vas je veliko našlo v mojih besedah, vesel pa sem tudi zmerljivk, ker bolj ko lajajo, bolj pride do izraza dejstvo, da se za dobrim konjem vedno dviguje prah. To so pač ljudje, ki se obnašajo kot otroci, ker nimajo zmožnosti tvoriti lastno mnenje in proti-argumentov mojim izjavam. Torej "frocovje" , ki bo storilo vse da opravičijo svoje napake, da jih vsakdo izrabi samo za seks in da so na polni črti razočarali svoje starše. Živijo od zavoda in ne delajo čisto nič drugega kot samo pograbiti prvo kost na forumu kot psi, medtem ko imajo njihove prijateljice resno zvezo, službo in verjetno tudi že otroke. S svojim "eksperimentom" sem želel samo pokazati kakšna vrsta populacije se zadržuje na forumih in obenem malce tudi motivirati svoje dekle, da naj se bolj posveti branju knjig kot pa tega tukaj gor. Mislim da mi je to tudi uspelo. Kar se pa moških tiče, ki se v vsem strinjajo z ženskim mnenjem, to so pač babjeki, ki brezglavo kimajo na vse kar ženske v družbi rečejo in obenem pričakujejo da se ga bodo "usmilile". Patetično in tudi kdor se zadržuje med ženskami ni ravno soliden kandidat za predanost v resni zvezi. L.p.
Škoda,ker ne moreš izračunati še procente,tistih,ki smo si tvoj post prebrali,pa se nam je zdelo škoda izgubljanja vsake besede.
-
- Sramežljivka