Poslednja misel

Zadovolj(e)n/a v postelji.
MotoStanch
Sramežljivka
Sramežljivka

Poslednja misel

Neprebrana objava Napisal/-a MotoStanch »

Samo 3% negativnega odziva na moja prejšnja mnenja je velik uspeh. Zelo sem zadovoljen, saj to malo število ni vredno omembe. Prepričan sem, da se vas je veliko našlo v mojih besedah, vesel pa sem tudi zmerljivk, ker bolj ko lajajo, bolj pride do izraza dejstvo, da se za dobrim konjem vedno dviguje prah. To so pač ljudje, ki se obnašajo kot otroci, ker nimajo zmožnosti tvoriti lastno mnenje in proti-argumentov mojim izjavam. Torej "frocovje" , ki bo storilo vse da opravičijo svoje napake, da jih vsakdo izrabi samo za seks in da so na polni črti razočarali svoje starše. Živijo od zavoda in ne delajo čisto nič drugega kot samo pograbiti prvo kost na forumu kot psi, medtem ko imajo njihove prijateljice resno zvezo, službo in verjetno tudi že otroke. S svojim "eksperimentom" sem želel samo pokazati kakšna vrsta populacije se zadržuje na forumih in obenem malce tudi motivirati svoje dekle, da naj se bolj posveti branju knjig kot pa tega tukaj gor. Mislim da mi je to tudi uspelo. Kar se pa moških tiče, ki se v vsem strinjajo z ženskim mnenjem, to so pač babjeki, ki brezglavo kimajo na vse kar ženske v družbi rečejo in obenem pričakujejo da se ga bodo "usmilile". Patetično in tudi kdor se zadržuje med ženskami ni ravno soliden kandidat za predanost v resni zvezi. L.p.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Neglede na to kako jo našemiš...tvoja desna roka nikoli ne bo dekle..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Poslednja misel

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

MotoStanch napisal/-a:S svojim "eksperimentom" sem želel samo pokazati kakšna vrsta populacije se zadržuje na forumih in obenem malce tudi motivirati svoje dekle, da naj se bolj posveti branju knjig kot pa tega tukaj gor. Mislim da mi je to tudi uspelo.

omg :eek: kera je njegova punca?! uboga dusica :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

evelyn.

:rofl:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

joj sele zdaj sem prebrala prvi komentar :D :D :respekt:
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ko sem prebral naslov te teme, sem mislil, da si nekdo želi zavezati štrik za vrat pa bi prej rad še nekaj povedal...

...po prebranem postu....ti prinesem štrik? :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

ja. meni je to tudi prišlo na misel.
da je dečko obupal nad žensko raso. se sprijaznil z mislijo, da je svet preveč krut in grd za njegove čiste misli.
in da bo zdej še malo v onstranstvu najedal.
Alie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Alie »

Lol tip pa ti si nor. In btw pojma nimas o procentih.
Boga tvoja punca, ce obstaja.
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss.bunny »

O moj bog. Kak se komu takemu sploh da gnjavit po usem forumu. Taksni ljudje pa res nimajo nic kaj za pocet v svojem lajfu. Ej Ti MotoStanch daj se mal vec posveti svojmu lajfu pa ce mas res dekle se posveti mal njej. Ne pa da se tu neki ven meces.
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objava Napisal/-a Marco »

:lol: :lol:
Let's bypass all the bullshit and just get naked
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

..Evelyn.. napisal/-a:Neglede na to kako jo našemiš...tvoja desna roka nikoli ne bo dekle..

:rofl: :rofl: :rofl:

O fak, padla s stola.... :rofl:
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Re: Poslednja misel

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

MotoStanch napisal/-a:Samo 3% negativnega odziva na moja prejšnja mnenja je velik uspeh. Zelo sem zadovoljen, saj to malo število ni vredno omembe. Prepričan sem, da se vas je veliko našlo v mojih besedah, vesel pa sem tudi zmerljivk, ker bolj ko lajajo, bolj pride do izraza dejstvo, da se za dobrim konjem vedno dviguje prah. To so pač ljudje, ki se obnašajo kot otroci, ker nimajo zmožnosti tvoriti lastno mnenje in proti-argumentov mojim izjavam. Torej "frocovje" , ki bo storilo vse da opravičijo svoje napake, da jih vsakdo izrabi samo za seks in da so na polni črti razočarali svoje starše. Živijo od zavoda in ne delajo čisto nič drugega kot samo pograbiti prvo kost na forumu kot psi, medtem ko imajo njihove prijateljice resno zvezo, službo in verjetno tudi že otroke. S svojim "eksperimentom" sem želel samo pokazati kakšna vrsta populacije se zadržuje na forumih in obenem malce tudi motivirati svoje dekle, da naj se bolj posveti branju knjig kot pa tega tukaj gor. Mislim da mi je to tudi uspelo. Kar se pa moških tiče, ki se v vsem strinjajo z ženskim mnenjem, to so pač babjeki, ki brezglavo kimajo na vse kar ženske v družbi rečejo in obenem pričakujejo da se ga bodo "usmilile". Patetično in tudi kdor se zadržuje med ženskami ni ravno soliden kandidat za predanost v resni zvezi. L.p.

Škoda,ker ne moreš izračunati še procente,tistih,ki smo si tvoj post prebrali,pa se nam je zdelo škoda izgubljanja vsake besede.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

omg!
mene pa zanima kako boš ti vzgajal svojo hčerko, če jo boš imel??
MotoStanch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MotoStanch »

To gre naravnost odlično. Kar naprej! Bolj ko pišete, bolj mi dajete za prav, žalite pa itak navidezno osebo.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

MotoStanch napisal/-a:To gre naravnost odlično. Kar naprej! Bolj ko pišete, bolj mi dajete za prav, žalite pa itak navidezno osebo.

me veseli, da si kočno dobil malo ženske pozornosti, po kateri tako hrepeniš :D

kar se pa žaljenja tiče ... velja zate enako (da žališ navidezno osebo oz osebe).
Zaklenjeno