Sexualna privlačnost al stabilna veza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Men je marsikater tip lep za pogledat, ampak ga najbrž nebi menjala za svojega... :wink:

Ampak glede na to da praviš, da med vama s fantom ni strasti, te pa razumem da te sodelavc še bolj zmede. Razmisli, če si predstavljaš sebe za vedno s tipom, s katerim se pač ne privlačita.. ne vem... ; )
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ališa »

raje bi izbrala stabilno zvezo! :razz: moje mnenje pač! :wink:
werica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a werica »

Seyfullah napisal/-a:Če imaš resne namene s svojim tipom ne bi tako omahovala glede tega a bi bla z njim al ne...Oziroma,ne gre ti iz glave un tvoj sodelavec.Pa imata dober sex vidva s tvojim??

sex je..navaden, rutinski, ubistvu bi bil lahko dosti dosti boljsi, ravno zato mi pac ta seksualna energija dela velko zmedo u glavi :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Kaj pa če bi najprej obdelala s tvojim to tematiko? Pogovori se z njim, mogoče bi popestritev v tej smeri prinesla veliko dobrega, kot pa da si brezveze želiš kr nekaj s ta drugim.
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a virginiaNOmore »

Zdej bom zelo grdo napisala, sam tak jaz to vidim. Ku*rac je ku*rac, sam faca je druga, tak da bi se jst verjetno zadovoljila z resno zvezo, ki men osebno velik več pomeni kot en kazinova.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

virginiaNOmore napisal/-a:Zdej bom zelo grdo napisala, sam tak jaz to vidim. Ku*rac je ku*rac, sam faca je druga, tak da bi se jst verjetno zadovoljila z resno zvezo, ki men osebno velik več pomeni kot en kazinova.

Podpis :!:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
raztresenka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a raztresenka »

pa je pri vama bla strast prisotna na začetku in je sčasoma začela izginjat al je tut na začetku ni blo pretirano?
ker meni osebno veza brez strasti ne pomeni nič. potem lahko živim z najboljšim kolegom ki mi bo stal ob strani in bo vse isto, razen tega da ne bo seksa. Sama pa najbolj veš kaj ti več pomeni.
werica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a werica »

evo....sm nazaj..

najprej ko je ena vprašala kako je bilo s strastjo na začetku veze. Torej, pred leti ko sva začela je sicer bila strast ampak še zdaleč nisem čutila tega, kar čutim do tega sodelavca :oops:

Minilo je že precej časa pa se ni v bistvu še nič premaknilo. Še kar se malce spogledujeva in to je to. Res sem upala da vse skupaj pozabim čimprej ampak se bom zgleda morala izmislit kakšne druge rešitve :roll:
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a HčiLune »

werica napisal/-a:
Seyfullah napisal/-a:Če imaš resne namene s svojim tipom ne bi tako omahovala glede tega a bi bla z njim al ne...Oziroma,ne gre ti iz glave un tvoj sodelavec.Pa imata dober sex vidva s tvojim??

sex je..navaden, rutinski, ubistvu bi bil lahko dosti dosti boljsi, ravno zato mi pac ta seksualna energija dela velko zmedo u glavi :D

sm zihr da če se oba mal potrudita..da bo sex hitr ratal tak kot je bil na začetku..oh in sploh..
drugač pa js osebno svojega fanta ne bi pustila kr mi je nekdo samo ušeč.. sej ne morš vedet kako bi se pa drugač ujela.. in tko ko so punce že prej rekle.. ne morš kar mimo tega dejstva kolk si vložil v to da je zveza tako stabilna in tako dobra.. js vem da svojga pač ne menjam pa tut če pride sam nevem brad pitt mimo.. :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Jz bi sicer dala prednost stabini zvezi.
Ampak tut meni se zdi da je ta sodelavec le en izgovor da prekineš s tvojim, ker med vama nekaj ne štima...in če ti sodelavec ne gre iz glave, hmm, tut po nekem času ne, potem maš samo eno opcijo, prekinit s tipom in poskusit s sodelavcem. Pa sam še nekaj, preden to narediš se prepričaj in pogovori z njim da bo tut on pustil svojo punco, če si to seveda želiš in ti je pomembno, iz enega posta sm razbrala da ti je. Pa velik sreče ne glede na to kak se odločiš!
igorr
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a igorr »

očitne težave pri spolnih odnosih so te pripeljale do razmišljanja v napačno smer....
sex z drugim te nebo očistil in oplemenitil pri ničemer......in relativno dober odnos se bo začel spreminjati v stvarno katastrofo in razpad veze....
odloči se za temeljit pogovor o teh zadevah z možem,ali poiščita pomoč...definitivno pa sex z drugim ni rešitev...vsaj na dolgi rok ne....
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

ti werica. če bi/boš hotela boljši sex s svojim, ga bi /boš dobila. ampak se ti očitno ne da trudit. fantu pa tudi ne, kar je čudno, saj slab sex precej obremenjuje sicer dobro zvezo.
res premisli, ali ti je zmešal glavo sodelavec, ali je to izgovor, da se znebiš svojega.

(jaz če bi izvedela da moj piše al pa razlaga take kot ti tu gor na forumu, ga odslovim prvo minuto. to pa zato, ker je dejstvo, da razmišljaš cel čas kako bi se z drugim f*****, doma imaš pa fanta, ki se ti verjetno niti novega sexi perila ne da kupit zanj)
:roll: :roll: :roll:

oprosti, a to je meni hinavsko!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Jup, tu se meni tudi bolj to zdi problem, da vidva nimata vse v redu v spolnosti. Če bi bilo, verjetno ne bi gledala za drugimi. :)
Misliš, da bi se glede tega lahko kaj izboljšalo, ali tako pač je in ne bo nikoli drugače? Ker če se to ne bo odpravilo, se zna zgoditi, da bo vajina zveza prej ali slej razpadla iz kakih drugih razlogov.
Every rose has its thorn
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

Praviš, da ni več tiste strasti, kot je bila pred leti. Ja torej pa naredi nekaj glede tega, da bo spet postalo zanimivo, sej lahko ti popestriš zadevo, če se tvoj tip tega ne spomne. Ampak, koliko je razvidno iz postov, se tebi ravno ne da, da bi se trudla v tej smeri, da bi se stanje izboljšalo, in da nikakor ne bi šlo še bolj navzdol, kot trenutno je, če je bolj, še sploh mogoče. skratka, najprej sama pri sebi razčisti, kaj bi rada, kaj pričakuješ od partnerja, od spolnosti, potem pa naredi nekaj v tej smeri, v smeri, ki te bo zadovoljevala.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

virginiaNOmore napisal/-a:Zdej bom zelo grdo napisala, sam tak jaz to vidim. Ku*rac je ku*rac, sam faca je druga, tak da bi se jst verjetno zadovoljila z resno zvezo, ki men osebno velik več pomeni kot en kazinova.

Se podpišem :!:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Odgovori