jullia_ napisal/-a:Čisto tako, tiste ki se razburjate nad slikami z žurk, ki so objavljene na FB. A se zavedate, da vas tudi v živo ljudje vidijo, ko zganjate traparije. Par let nazaj, ko teh portalov še ni bilo, se je ravno tako vedelo, kdo je bruhal, kdo se je potolkel, kdo se okrog kurbari,... fejsbuk v bistvu ne spremeni prav veliko, itak se ve, kaj kdo zunaj počne.
S tem se sicer popolnoma strinjam, a slike so še vedno nekaj, kar ostane in to na internetu, kjer lahko kdo s temi slikami naredi karkoli, tudi retušira ipd. bolane fore (brez pretiravanja), zato je vsaj zame še kako pomembno komu dam na ogled svoje osebne slike.
Razen če misliš na sramotne slike, česar pa se sama itak nimam kaj bati, ker sem na žurkah vedno normalna.
Naj me doda kdorkoli, pa naj bo lep za pop*zdit, ne bom potrdila prijateljstva, če ga ne poznam. Tudi pod kakšno povprečno sliko se lahko skriva kdo drug, ki je ukradel identiteto nekomu drugemu. Besides, ne vem zakaj bi sprejemala osebe, ki jih ne poznam, da me bodo potem prepoznali na ulici (kar mi ni nič takega), a se bodo delali, da me ne poznajo. What`s the point? Zato tudi znancev več ne sprejemam, ker ga potem srečaš v RL, pa ti niti pozdrava ne vošči ampak sramežljivo pogleda stran.

Tale FB mi gre vse bolj na živce, ker je naredil celo revolucijo. Vsak na 5 minut napiše kaj dela in s kom, kar je še huje kot je bil prej msn (zdaj le-tega več ne uporabljam, ker je živ dolgčas). Na FB pridem gor le toliko, da preverim če je kaj novega in na par mesecev posodobim zbirko slik, kakšno zbrišem, kakšno dodam, obnovim stik z nekom, ki ga že dolgo nisem videla ali pa živimo predaleč narazen ipd. In to je vse.