se mi pa tudi zdi, da je tale fb ušel iz rok.. ker so take slike gor.. poden.. in vsak te taga.. pa tudi če potem kakšnemu rečeš da naj da dol itak pozabi..
prav prijavljat bom začela kakšne čudne fotke, ki jih kdo ne bo hotel dati dol

densy napisal/-a:kakšne ženske imajo prav bloge in potem objavljajo cel porod, intimne slike sebe in otrok.. meni je to vseskupaj debilno..
*QueenBitch* napisal/-a:Jaz pa objavljam na FB tud slike z raznoraznih žurov ampak zaklenem album in dovolim ogled samo tistim, ki so na slikah.
Drugače gre pa tudi men na živce, da so povsod vsi s fotoaparati, če ne druzga pa z mobiteli...in k jaz z ornk žura pridem dam ob 8h zjutr so slike že gor. Get a life no...
*QueenBitch* napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:nobena ne dovoli objave svojih slik, ampak ko greste pa na kakšn žur/prireditev, kjer je nek uradni fotograf in potem te slike objavljajo pousod (na netu, tud u drugih medijih se znajdejo) in ni nobene opcije da to lahko vidijo samo prijatelji, je pa use uredu.
Točno to, parkrat sem bila v vlogi fotografa in je prov smešno videt kako se ti vsi nastavljajo samo, da bi bli na katerem izmed portalov, ki pokriva nočno življenje po Sloveniji.
Jaz se ne pustim slikat po teh partyih ali lokalih, pač odločno rečem da tega ne želim in do zdj so to še vsi upošteval. Tud drgač nism kakšen fan slikanja ampak ok.
jullia_ napisal/-a:Čisto tako, tiste ki se razburjate nad slikami z žurk, ki so objavljene na FB. A se zavedate, da vas tudi v živo ljudje vidijo, ko zganjate traparije. Par let nazaj, ko teh portalov še ni bilo, se je ravno tako vedelo, kdo je bruhal, kdo se je potolkel, kdo se okrog kurbari,... fejsbuk v bistvu ne spremeni prav veliko, itak se ve, kaj kdo zunaj počne.
buubbika napisal/-a:Moja sošolka ma na FB-ju slike z mamo in očetom, kakšne 3-4 (hahah), men je to tk debilnoooooo, češ, da ma ona tako perfektno ameriško familjo in je pač dala gor sliko z njo in mamo, slikano v stanovanju, ko sta se obe zrihtali. OMG... Pa z očetom pred blokom pa tk...