Kaj je za vas debela ženska?
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Kar se tiče Beyonce...ona je za moje pojme na meji med debelimi in močnimi. Se prav, ni neki grozn debela, se pa že tut mal nagiba. Men gre na živce da ljudje poznajo sam debele pa suhe ljudi.
Med tema dvema je še zlo velik umes.
če bi šli čiz natančno bi blo lohk celo tko:
anoreksičen
suh
vitki
normalen
močan
debel
zelo debel
za moje pojme je bit najbolš nek umes med normalnim pa vitkim, kjer sm tut sama. Jz osebno pa od beyonce postave ne bi mela. To pa še ne pomen da hočm bit velka 170 pa met 40 kil.
Ženska ma več kot očitno zloo velik oblin in zravn pride tut precejcelulita pa še kej druzga.
In težko je rečt kaj je debela ženska, ker tko ko sm že rekla nekateri takoj rečejo če ma ženska mal špeha da je debela, sploh ne..to pomen da je bol močna ne pa prou debela.

če bi šli čiz natančno bi blo lohk celo tko:
anoreksičen
suh
vitki
normalen
močan
debel
zelo debel
za moje pojme je bit najbolš nek umes med normalnim pa vitkim, kjer sm tut sama. Jz osebno pa od beyonce postave ne bi mela. To pa še ne pomen da hočm bit velka 170 pa met 40 kil.

Ženska ma več kot očitno zloo velik oblin in zravn pride tut precejcelulita pa še kej druzga.
In težko je rečt kaj je debela ženska, ker tko ko sm že rekla nekateri takoj rečejo če ma ženska mal špeha da je debela, sploh ne..to pomen da je bol močna ne pa prou debela.
-
- Cosmopsiho
Ma ja ne se hecat, da so pred Beyonce še štiri skupine
ona je normalna. Btw vitek=suh. In če že, je oznaka anorksičen za nekoga, ki ima BOLEZEN.
zdravju škodljivo suh
zelo suh
suh
normalen
elegantno popolnjen
močan
debel
obilen
zdravju škodljivo debel
Beyonce je normalna/elegantno popolnjena

zdravju škodljivo suh
zelo suh
suh
normalen
elegantno popolnjen

močan
debel
obilen
zdravju škodljivo debel
Beyonce je normalna/elegantno popolnjena

It was forever..but it didnt last long..
..Evelyn.. napisal/-a:Ma ja ne se hecat, da so pred Beyonce še štiri skupineona je normalna. Btw vitek=suh. In če že, je oznaka anorksičen za nekoga, ki ima BOLEZEN.
zdravju škodljivo suh
zelo suh
suh
normalen
elegantno popolnjen![]()
močan
debel
obilen
zdravju škodljivo debel
Beyonce je normalna/elegantno popolnjena![]()
Ti si šla še bolj v ekstreme...ja, suh je na nek način res vitek ampak jz sm pač drgač zamisnla..anoreksičn pač tak k se mu use kosti vidjo, suh tist k ga je res komi kej skup, vitki pa tak k ma ql postavo.
npr. tko:

Beyonce je pa definitivno še mal bol ko sam popolnjena, ker ma na večini slik precej odvečne kože ki ji štrli od nog,rok pa še od kje drugje. Pa črnke so že itak nekak znane po tem da so močnejše.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Ma ste smotane s to Beyonce, da bi enim kr šamar stisno okol kepe. Jaz nisem njena fenica, pa se spomnim, da sem brala intervju z njo, kjer je priznala da se mora kar namatrat za svojo postavo. Se pravi, očitno spada v skupino žensk, na katere se rade limajo maščobne blazinice, ampak ne prekomerno. In vsaka tukaj, za katero bo Beyonde big fat bi****, bo poiskala na netu njene slike, na katerih je rahlo obložena, da to ''dokaže'', takisto, kot se da poiskat slike na katerih je fajn natrrenirana in fit, dokazati v nasprotno. In ne, meni se na ta zadnji sliki še vedno ne zdi debela. Če alternira 5kg +/-, meni se še vedno zdi fit, nič kaj bolestna in njena postava ima še vedno ženstveno obliko.
Ma res ne vem, zakaj je treba vse tako osebno jemat. Če za nekoga rečeš, da ni suh, je to zgolj ocena njegove postave (vsaj če jaz to rečem, je tako). To še ne pomeni, da je grd. Niti se to ne povezuje s kakšno karakterno slabostjo, recimo lenobo.
Kdor je kdaj videl kakšen Beyoncin (a se sploh tako sklanja?) spot, ve, da je bejba neverjetno gibčna, ful v kondiciji in zna noro dobro plesat.
Hkrati je pa glede na obseg njenih stegen in riti težko trdit, da je suha. Ima trenirano postavo in lepe obline, ni pa po današnjih standardih vitka. Pa dvomim, da se ona zaradi tega pol toliko sekira kot ve, ker kljub temu, ali pa morda ravno zaradi tega, spada med najbolj občudovane in zaželjene ženske na svetu.
Kdor je kdaj videl kakšen Beyoncin (a se sploh tako sklanja?) spot, ve, da je bejba neverjetno gibčna, ful v kondiciji in zna noro dobro plesat.
Hkrati je pa glede na obseg njenih stegen in riti težko trdit, da je suha. Ima trenirano postavo in lepe obline, ni pa po današnjih standardih vitka. Pa dvomim, da se ona zaradi tega pol toliko sekira kot ve, ker kljub temu, ali pa morda ravno zaradi tega, spada med najbolj občudovane in zaželjene ženske na svetu.
Če se je že govoril o beyonce, zakaj torej ne bi usaka povedala svoje mnenje? Men pač njene obline niso všeč, ker jih ma preveč in to je to. In ene ženske govorijo da ma perfect postavo in bi takoj zamenjale z njo, če bi pa dejansko mele tako bi se pa za glavo držale da so debele ipd...pač nikol nisi zadovolen s tem kar maš, zmeram bi neki spreminju..
-
- Cosmopsiho
Ta tema ne gre nikamor.Zakaj?Vsak ima svoje mnenje in tega se ne bo dalo spremeniti.
Mi je pa popolnoma neumno ko ene napišejo, da ima v tem primeru Beyonce preveč špeha.Am, kje že?
Nasplošno bi rada videla te suhe babure, ki so tukaj glasne ,kakšne so v resnici. Ste res vse tako suhe, da so vam normalne postave predebele?
Mi je pa popolnoma neumno ko ene napišejo, da ima v tem primeru Beyonce preveč špeha.Am, kje že?
Nasplošno bi rada videla te suhe babure, ki so tukaj glasne ,kakšne so v resnici. Ste res vse tako suhe, da so vam normalne postave predebele?
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho