ana27 napisal/-a:Veliko je napisanega kdaj si katera želi imeti otroka. Ampak to so mnenja punc. Kdaj si pa vaši fantje želijo imeti otroka? Mislite, da bodo oni istočasno kot ve pripravljeni na otroka? Vprašanje se mi je porodilo, ker je fant moje prijateljice končal njuno 3 leta trajajočo vezo, ko mu je ona omenila, da si želi imeti otroka. Ampak stara sta 28 let, da ne bo kdo mislil, da sta kakšna najstnika. Kaj si mislite o tem dogodku?
midva se tudi že kar pogovarjava o tem (itak je nekak smiselno, da ko imaš odnose, se itak moraš pogovorit, kaj pa če se kaj zalomi - da maš to vprašanje razčiščeno, je meni nekaj ključnega v zvezi). no in z mojim mava 5 let razlike (on je 25) pa vem, da si želi otrok še pred 30 letom. v hecu mi kar govori, da jih bova mela, ko bom jaz v absolventu (on je že končal s faksom). sicer meni to tudi odgovarja, ampak bomo videli, kako bova oba takrat pripravljena. ker zdaj, čeprav sva oba čisto nora na dojenčke, sigurno noben od naju ni pripravljen 'žrtvovati' prostega časa, oz. ni noben pripravljen na takšno odgovornost.