emanuela napisal/-a:Ti samo,da vidimo kje pohajkuješ
od tajske do usa
 pa use umes ^^
  pa use umes ^^

Kje ste pa spal? Kaj ste si kaj ogledval? Samo naravne znamenitosti al tut kaj kulturnega? Kaj se splača videt?
 Kje ste pa spal? Kaj ste si kaj ogledval? Samo naravne znamenitosti al tut kaj kulturnega? Kaj se splača videt?

)
)
 Men res hrana ni sedla.
 Men res hrana ni sedla.

Strašno, ja.LuvDancin napisal/-a:Tm maš tud mal lepše restavracije, čiste, klimatizirane, velik je turistov, ful za videt.

Sitno, glede na to, da naj bi Maroko bil najbolj liberalen predel S. Afrike..LuvDancin napisal/-a:Eno neprijetno izkušnjo sva s sošolko mele v Casablanci pri Hasanovem stolpu, sva si mogle ogrnt ruto okol nog, da sva lahko stopile ven iz avtobusa, policaj je biu čist penast.
purple_rain napisal/-a:Strašno, ja.LuvDancin napisal/-a:Tm maš tud mal lepše restavracije, čiste, klimatizirane, velik je turistov, ful za videt.
(nič slabega ne mislim, ampak se mi hecno zdi - sej se ne gre v drugačne kraje zarad "luksuza po zahodnih standardih")

, čist verjamem, da je po določenem času tud tega že preveč, sam res mi je blo smešno za prebrat, po vsem naštetem (klima, turisti, tralala) "ful za vidt" - ja, res.
, čist verjamem, da je po določenem času tud tega že preveč, sam res mi je blo smešno za prebrat, po vsem naštetem (klima, turisti, tralala) "ful za vidt" - ja, res.