Nisem bral tujih komentarjev, ampak vseeno bi se rad vključil v debato.
Najprej treba omeniti eno stvar. Bari, diskoteke, kina itd... To so najbolj napačni kraj za spoznavanje ljudi. A resno mislite, da gre kdo tja z namenom, da spozna nekoga?? Nope. Tja se pride s svojo družbo in s svojo družbo se odide. Amen. Bi bilo lepo živeti 50 let nazaj, ko si šel na ples, ples dobil vedno in iz nekaj poskusov ni vrag, da se ne bi kaj izcinilo. Dandanes pač ni tako. Lahko pride kaj spontanega v smislu zaljubljenost ali kaj podobnega, ampak na to ni za računati, ker je to loterija.
Možno pa je, da bo recimo pred diskoteko mord akakšen fant, ki bo tam prav s takšnim namenom, kot ti. Ampak problem bo, ker ga TI ne boš opazila. Ker te bo to, da je sam odbilo, poleg tega pa saj veš "Fant mora narediti prvi korak..." Morda ga bo. Kaj pa če ga ne bo? Ti ga verjetno ne boš.
Moraš najti človeka s takšno željo, kot jo imaš ti. Ampak kje... To je zaj vprašanje.
Tudi raznorazni krožki pa te pizdarije... Tam je spoznavanje zgolj sekundarna funkcija. Dvomim, da gre kdo tja z nameno spoznavati.
O srečanjih za samske tudi nimam pojma, ampak vprašanje je koliko ljudi jih tako radikalno in fatalno jemlje, kot recimo ti. Kaj veš? Morda pa pridejo tja zaradi firbca pa jih potem ni več...
Internet se mi zdi pa dobra alternativa. Na koncu verjemite, da se jih bo največ preko tega spoznalo. Samo spet je vprašanje... Kje najti nekoga... Pa ne govorim o kompatibilnosti. Najprej je potrebno imeti zraven sebe človeka, ki ima takšno željo, kot ti... Kje ga najti pa nimam pojma. Vse je v vzajemno motivaciji. Ti si želiš in on si želi. Če tega ni, ni nič.
Portali za spoznavanje so pa takšen bullshit... Vsaka ženska ima v bistvu napisano, da je simpatična nebesno znamenje in da kupi najboljše blagovne znamke...
Kako je z moškimi ne vem, ker za njimi ne gledam.
Tudi to ni res, da se vsi internetni osebki pretvarjajo in da niso resni. To je tako, kot v resnici. Imamo iskrene in neiskrene ljudi.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.