Hvala še enkrat

Natasa* napisal/-a:Seznam čakajočih
(ko postavite vprašanje, se kar same napišete še na konec čakalne vrste)
*Srček stran 25 za Natašo*
Katyy str;25 za nataso
delfinaA, str.25 za Natašo*
dandy, str. 26 za Natašo*
Summer_, str. 26
Fallen str. 26, za Natašo*
.luna..... , str.26 za Natašo
moonlight princess......str. 26 za Natašo
Princeska**...str.27 za Natašo
onegirl111....str 27 za Natašo
me_myself_and_I ....str.27 za Natašo
HčiLune...str.27 za Natašo
TOM-Lady....str.27 za Natašo
Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
**medyka** str.28 za Natašo
mihaela974 str.28 za Natašo
*Srček napisal/-a:Heeeej!
Še sama bi prosila Natašo*, če mi lahko pogleda v karte, kaj me čaka na področju ljubezni..trenutno sem tako nesmrtno zaljubljena, kot še nikoli, in me zanima, kam pelje najina zgodba
![]()
Natasa* napisal/-a:*Srček napisal/-a:Heeeej!
Še sama bi prosila Natašo*, če mi lahko pogleda v karte, kaj me čaka na področju ljubezni..trenutno sem tako nesmrtno zaljubljena, kot še nikoli, in me zanima, kam pelje najina zgodba
![]()
E, res si na vrsti
Hja, karta, ki je padla takoj pod karto tvojega vprašanja kaže, da ti na tem področju do nedavnega ni bilo ravno z rožicami postlano. Karta težav kaže na neko preganjavico, ki ima zvezo z nekimi dogodki iz preteklosti. Me je zanimalo, kaj bi to bilo, pa sta mi karti ljubosumja in sporočila dali misliti, da je mogoče stvar morda kar v nezaupanju zaradi neke pretekle slabe izkušnje. Malo vse to še vpliva nate, ampak videti je tudi, da znaš iti zdaj že dalje ...
To, kar sama zgoraj praviš, da si noro zaljubljena (no, oz. to kar si napisala pred kakšnim mesecem), po moje tudi še zdaj držiNa mesto kart sedanjosti sta padli karta nenadne sreče (ki ponavadi govori o takih vzhičenih in hiperveselih stanjih), pod njo je pa tudi karta upanja, ki sploh rada kaže na to, da nekdo na veliko sanjari in idealizira. Nič ni v tem narobe, ti kar uživaj
Karte bližnje prihodnosti mi sicer namigujejo, da ko se bo malo poleglo tole evforično stanje, da začneš počasi videti stvari takšne kot so. Karta hrepenenja kaže, da z nekaj stvarmi ne boš najbolj zadovoljna, karta vdovca pa. da te mogoče zna motiti, da bo iskal čas samo zase, morda se zna v naslednjih tednih celo malo umaknit (v imenu svobode, ki jo rabi) in se ti bo zdelo, kot da ni med vama prave povezanosti. Ampak karta sreče kaže, da ti to znaš sama s sabo uskladiti tako, da ti strahovi in dvomi ne bodo delali večjih težav. Karta misli namiguje tudi, da v primeru, če te bodo mučili kakšni slabi feelingi (karta sovražnika, strahov), da vklopi samo razum - verjamem, da si dovolj pametna, da boš takoj vedela, za kaj se splača sekirat in za kaj ne.
... kakorkoli že, tja do februarja bo vse skupaj tako - tako. Malo super, malo ne prav super ... potem pa pade srčni fant. Kar pomeni, ali bo tvoj izbranec končno prestavil v pravo prestavo in bo šlo zares, ali pa se pojavi nekdo, ki bo pripravljen se iti zares. No, jaz nekako bolj navijam za prvo (torej, da vama takrat enkrat zares zalaufa ... ampak kaj bo, bo pa tako in tako pokazal samo čas.)
katyy napisal/-a:Mene pa zanima ce bom kdaj sploh srecna in spoznala kakega normalnega fanta?do zdaj sem bila skoz razocarana in sm prov nakoncu z vsem?Zanima me ce bom s tem tazadnim fantom ostali prijatelji,in se se kaj videvali al bojo vsi stiki prekinjeni?
hv ala za odgovor.
katyy napisal/-a:katyy napisal/-a:Mene pa zanima ce bom kdaj sploh srecna in spoznala kakega normalnega fanta?do zdaj sem bila skoz razocarana in sm prov nakoncu z vsem?Zanima me ce bom s tem tazadnim fantom ostali prijatelji,in se se kaj videvali al bojo vsi stiki prekinjeni?
hv ala za odgovor.
pa se eno vprasanje zanima me kako kaze se z enim fantom ki naj bi bila samo prijatelja al bomo res prijatelji al nebo nc ker z njegove strani ni nevem kaj.
delfinaA napisal/-a:1. Mene pa zanima, kako mi kaj kaže v ljubezenskem življenju (je kakšna zveza na vidiku ali še ne)?
delfinaA napisal/-a:2. Zanima me tudi, kako bom uspešna na faksu, in ker gre faks počasi že h koncu, me še zanima, če bom uspešna, zadovoljna v poklicu, ki ga nameravam opravljati?
delfinaA napisal/-a:3. Glede na to, da se z osebo, ki mi je bila nekoč prijateljica, ne družim, ne ohranjam stikov, me zanima, a se bodo kdaj med nama ponovno stkale prijateljske vezi ali ne?