delfinaA napisal/-a:1. Mene pa zanima, kako mi kaj kaže v ljubezenskem življenju (je kakšna zveza na vidiku ali še ne)?
Čustveno si še vedno v fazi, ki jo simbolizira karta svečenika - to je faza umaknjenosti (distanca, malce zviška in od daleč še gledaš te stvari, mogoče celo zelo posvečeno (duhovno, v smislu iskanja idealov, sorodne duše)). Zaradi te svoje čustvene distance pa vseeno trpiš. Vsaj karta žalosti oz. obžalovanja že kaže na to. Ljubezen imaš na dosegu roke, ampak ne bo šlo, preden se ji zares ne odpreš (nekaj ti to brani). Za bližnjo prihodnost se ti takoj še ne odpre, ker imaš prej še karte ljubosumja (tirkotnika, se ti mogoče ta vzorec ponavlja?), spet beg (karta potovanja) in potem blokada (karta bolezni). Vsaj kakšna dva ali tri mesece (pa se bo vmes kar kaj dogajalo, ampak ne dovolj konkretno, da bi bila lahko zadovoljna) se s teboj še nekaj dogaja, kar ima bolj opravka s tabo, tvojimi preteklimi izkušnjami in prepričanji o tem, kaj ljubezen je ali kaj ti misliš, da bi morala biti, ampak potem se ti pa zares odpre.
Z januarjem poseže vmes usoda (karta stalnosti, usode, božjega očesa) in potem pade karta hiše, kar pomeni, da se nekaj zgodi (naj si bo srečanje ali samo spoznanje), kar te čustveno odpre za novo razmerje, za novo fazo čustvenega življenje (za konkretno!) ..
delfinaA napisal/-a:2. Zanima me tudi, kako bom uspešna na faksu, in ker gre faks počasi že h koncu, me še zanima, če bom uspešna, zadovoljna v poklicu, ki ga nameravam opravljati?
Za dokončanje študija ni dvoma: karta upanja, karta usode, zvestobe ... kažejo, da je to že realiziran cilj in gre samo še za vprašanje časa. Ne vidim težav ...
Se pa karta težav odpre za naprej, za poklicno pot, pa še to samo na začetku, potem se zadeva odpre. Karta upanja kaže, da čeprav bo sprva prišlo do nekega zastoja in morda občutka, da si blokirana (da to ni to oz. da nimaš prave priložnosti), ohrani v sebi svojo osnovno vizijo, ki simbolizira karta upanja (ideal). Karta potovanja kaže, da bo tvoja poklicna pot nekakšen proces, morda delovno mesto tudi povezano s potmi, karta srčnega fanta pa kaže pomoč, ki si je deležna od nekoga, ki ti je naklonjen ... skratka, nekaj težav na začetku si povsem sposobna premati. In spet na vse skupaj pade karta usode, kar pomeni, da si že na pravi poti ...
delfinaA napisal/-a:3. Glede na to, da se z osebo, ki mi je bila nekoč prijateljica, ne družim, ne ohranjam stikov, me zanima, a se bodo kdaj med nama ponovno stkale prijateljske vezi ali ne?
Možno je, ampak samo, če se stik ponovno vzpostavi. To razmerje dejansko temelji na karti sporočila, kar pomeni, da lahko funkcionira samo, če se vsake toliko katerakoli od vaju vsaj 'pofočka'. Karta darila, svadbe, ljubezni že kažejo, da odnos načeloma ima možnosti (ker medsebojna naklonjenost obstaja), karta obžalovanja (žalost, mogoče tudi užaljenost) pa, da je to glavna ovira pri vzdrževanju tega odnosa.