frigga napisal/-a:Maychy napisal/-a:Moja gre pa jutri na sterilizacijo. Držim pesti, da bo vse tako, kot mora biti.
Bo, bo.Kolk je pa stara?
Hvala za vzpodbudo! Še mal, pa jo grem lahko iskat.
5 mesecev je bila v začetku oktobra. Zakaj?
frigga napisal/-a:Maychy napisal/-a:Moja gre pa jutri na sterilizacijo. Držim pesti, da bo vse tako, kot mora biti.
Bo, bo.Kolk je pa stara?
bubabiba napisal/-a:Seyfullah napisal/-a:Našega je pa dva dni nazaj avto povozu![]()
![]()
nikol več mačka!!!!!
Modra odločitev, če ga ne mislite imeti not.
floribunda napisal/-a:bubabiba napisal/-a:Seyfullah napisal/-a:Našega je pa dva dni nazaj avto povozu![]()
![]()
nikol več mačka!!!!!
Modra odločitev, če ga ne mislite imeti not.
seyfullah. meni bi blo tudi hudo, ampak pomisli na vse brezdome mucke, ki jim lahko rešiš življenje in ponudiš topel dom in leta in leta lepega življenja.
floribunda napisal/-a:ja če živi na slovenski najbrž ni ravno pametno met mačka, ki se prosto šeta po ulici, ampak v nekem mirnem okolišu z vrtom je pa verjetnost, da ga povozi avto čist ista kot da ga pobere od česa drugega.
ampak dobro. to debato smo že meli.
floribunda napisal/-a:sicer pa. debata o zunanjih/notranjih mačkih je never ending story, kar smo v tej temi že večkrat ugotovile.
mene noben ne bo prepričal, da je žival bolj srečna za zaprtimi vrati, kot tudi tebe jaz ne bom prepričala v nasprotno.
fair enough?
frigga napisal/-a:A mi poveš, prosim, kje sploh še je kakšen miren VAREN okoliš z vrtom, ker se takoj preselim tja.