Sem podobnega mišljenja.

Nisem omenila par fantov, ki so hoteli biti z mano, ker teh pač ne štejem zraven. Če mi nekdo ni všeč vizualno IN karakterno, pač ne bom z njim, ker vem, da to ne bi bilo to ane.

Zato smo se pač na miren način pogovorili in sem že na začetku položila karte na mizo, da iz te moke ne bo kruha. Pa si je eden od teh že našel punco, tako da sem vesela zanj, ker sva svoje čase bila prijatelja, potem pa mi je kar malo zameril, ker nisem hotela biti z njim, zato mi je kar odleglo, da je "prebolel" to, česar nisva imela.
Do zdaj sem imela samo eno zvezo, za katero pa ne bi mogla trditi, da je bila sploh resna. On je bil sicer od mene starejši 5 let, zaradi česar sem na nek način smatrala, da ni le še en nebodigatreba, sploh, ker sem že spoznala njegovo družino in kolege... pa se je potem po cca 2 mesecih izkazalo, da se ne bo izšlo, ker so mu pivski prijatelji in družina pomenili več kot jaz.

No go for me, žal. Sem zaključila z njim in od tega je dobro leto.
Vmes sem imela dve nepomembni avanturici, ki sta se zgodili zgolj iz mojega dolgočasja, eden me je prevzel in sem se zaljubila, nakar sem izvedela, da me je imel samo za takrat, ko njegove punce ni bilo doma (je študirala drugje)

, z enim pa sva se nekako zmenila, da ne bova imela nič resnega, ni bilo neke kemije... Pa sem se naveličala in če bi še zdaj enkrat mogla iti skozi vse to, ne bi zmogla, ker bi me čustveno verjetno bolj dotolklo oz. me potrlo v smislu, da sračkam z enim, želim pa si nekoga, ki me bo prevzel v obeh pogledih - vizualno in karakterno.
Aja, naj še omenim, da sem bivšega (takozvana resna zveza

) spoznala preko interneta, ker mi je začel pisati, da sem mu všeč in ker je bil z mojega konca, sva se enkrat dobila na pijači, pa je že prvič preskočila tista pristna iskrica. Ampak to je bilo takrat, zdaj si ne predstavljam da bi koga preko interneta spoznala, sploh ker na FB itak ne sprejemam neznanih ljudi. Oz. da se drugače izrazim - jaz
sem pripravljena spoznati koga tudi na tak način, zakaj pa ne, a dvomim, da se najde kakšen normalen preko interneta, ker se mi zdi, da te najdejo samo taki, ki pokomentirajo vse slikce, težijo za št., čeprav te še sploh ne poznajo ipd. manijaki. To je v primeru, če sem kdaj sprejela koga neznanega v upanju, da je mogoče vredno poskusiti spoznati človeka... pa sem ga po začetnem spoznanju, da niti približno ni moj tip fanta, kar skenslala s seznama prijateljev.
Spisek možnosti je ful kratek, če greš ven pa ravno nimaš nekih bajnih možnosti spoznati uravnovešenega tipa, ki ni pretirano opit.