heh jz pa kelnarim ob vikendih in ponavad me tud pobira ob smeha ob določenih tipih...sploh ko se napijejo, pol majo pa svoje izpade, jao meni..v soboto, ko je bila fuzbal tekma, se je grupa tipov pred tvjem prav prisrčno nasekala in pol je en tam cel masten v mne buljil, ko sm skakala s pladnjem sem pa tja,pol ugotovim, da me snema s telefonom

in pol si je kupu liziko v obliki srčka in jo tam lizu ko ena krava pa opletal z jezikom pa mel neke zgrešene poskuse seksi zijanja v mene in majke da je zgledal ko kak prizadet otrok

ampak se ponavad trudim vse na hec pa zajebancijo obrnat, pač šiht je šiht in jz uživam v tem kar delam, taki pobi mi kvečjemu nudijo dost materiala za salve smeha s prijateljicami na kavi drugi dan
pa še enga se spomnem enkrat...mi je pol ure nakladal o svoji hondi pa usnjenih zadnjih zicih, pa da bi jih lahk šla pogledat z njim in reees kr ni nehu, pa ga nism mogla drugač dati na mute kukr da sm mu rekla da pol pa res škoda, da nima bemfla

pa je dobu svoje vedro mrzle vode po glavi.. bolš bit wannabe pleh p***a za sekundo dvajst, kokr pa met nakladača za šankom čist cel večer