Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

ja, pa PP ni nujno da nardiš predn začneš vozt..to je začel veljat predn sm jz začela lani vozt tam nekje oktobra..2 mesca prej!
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

PP je za celo življenje, torej če jo je že naredila potem ni nobenga problema.

Drgač pa hvala za čestitke :D
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

Nardila občinske oziroma roško :jump: :cool:

ena briga manj...najbrž bo izpit do konca mesca že u žepu...i hope :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 16:57, skupaj popravljeno 1 krat.
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Hvala :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

woohoo js sm mela pa dans relacijsko :D 11. in 12. ura...vozla sma 2,5h (polne ure - placala pa kao dve avtosolski, zakon instruktor :D ) peljala sem se pa 100km/h -prvic po regionalni cesti :D zaaaakon =) komi cakam da bom sama lahko vozila, pa po AC :D

zdaj me caka se parkiranje pa vzvratno - se nisva nc delala tega...pa nocna, pa AC...se kaj? =)
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

^^ vrjetno še tudi kakšno speljevanje z ročno, če še nisi, kakšno obračanje v križiščih...pa je mislim da to vse. Potem pa še samo vadiš :D

Js mam pa v ponedeljek izpitno...sem že danes živčna :cry:
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

obračanje v križiščih?? jst pa tega nism mela pa sm že vse vaje dala skos pa tut z manevriranjem obračat me noče naučit :evil: ...mah sej vseen ...joj srečno na glavni :D
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

^^ Hvala, upam da bo šlo v prvo :D

Obračanja z manevriranjem pa tud js nisem delala...vem, da moreš nekaj "telovadit" po cesti sem pa tja popreko...ni mi pa jasno kak bi to sama izpeljala :D Sva pa kr dosti delala obračanje v križiščih...se spomnem, ko se prvič pripeljeva v eno križišče in me vpraša kak bi js tam obrnala avto...pa debelo gledam (vedla sem samo, da lahko obračam iz glavne na stransko) ampak mi ni blo jasno al naj grem na desno al na levo in kaj hudiča naj naredim :lol: Zdaj mi je pa dost bolj enostavno.

Ampak je ful bedno, da ponekod določenih stvari sploh ne delajo (recimo AC, nočne vožnje itd)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

ja moja sestra sploh ni bla na AC...halo?! dejansko dajo izpit v roke ljudem ki bodo potem nekoc prvic sami peljali po avtocesti :? sej vem da izkusnje pridobis sele potem ko sam vozis, ampak vseeno vsaj ena ura z instruktorjem! delala je namrec v kraju ki je od AC oddaljen pol ure, in jih pac dosti kandidatov sploh ne peljejo tja...ker na izpitu ni nikoli AC :?

ja midva se nisva obracala v kriziscih..to me se caka ja. mam slab obcutek glede tega, mislim da mi parkiranje ful ne bo slo. sem bolj storasta glede takih stvari pa povrsna :D bomo vidli =))
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Veron|ka »

red_rose tudi jaz nisem bla prej nikoli na avtocesti.. tako da prvič sm se mogla pol sama znajt :) vem pa da je mi bla ful panika, pol prvič prit sama v Ljubljano z avtom ker sem drugače s Koroške.. prvič v mesto, tu pri nam je vse drugače :D

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Sploh nism vedla, da nekje ne delajo določenih stvari - sj obstaja seznam vaj pa tega kr moraš obvladat :eek: Pol pa res ni čudn, da si eni že pol k majo izpit ne upajo na cesto al pa na AC. :?
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

pri nas tudi nimamo nočne vožnje .. na AC tudi ne gremo, samo na hitro cesto (ampak okej, sej je razlika samo tistih 30km/h) ..

drugače bi pa mogla imet danes 27. uro vožnje .. pa sem odpovedala .. ker že prejšnji teden en dan sem šla vozit utrujena in je bil čisti polom .. same neumnosti sm delala po cesti :D danes se pa ful slabo počutim, tako da sva se zmenla da bom raje v sredo vozla :)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

jaz sem danes mela voznjo ob 7ih zjutri, pa sem vozla katastrofalno, sele nekje ob 8ih sem se zbudila in zacela dejansko vozit tak kot je treba :lach:

(sem 3x zaporedoma pozabla pogledat desno ko sem zavijala levo v kriziscih brez semaforjev, in odvzemom prednosti...sem samo levo gledala kdaj bo prosto pa gasa....hahah joj :oops: :D instruktor je bil cist zivcen kaj mi je :D )
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a theNinna »

*QueenBitch* napisal/-a:Sploh nism vedla, da nekje ne delajo določenih stvari - sj obstaja seznam vaj pa tega kr moraš obvladat :eek: Pol pa res ni čudn, da si eni že pol k majo izpit ne upajo na cesto al pa na AC. :?

ja pri nas (na Ptuju) sploh inštruktori jih niso peljali na AC, no edino če si izrazil željo, da bi rad šel. Zdaj pa pač, ker je AC mimo Ptuja se že gre na AC.
Mene še tui vse to čaka, sam kaj ko odlašam za bv :? cpp in pp pa že mam nareto, sam že zdravniški pa gasa vozit... enkrat v bližnji prihodnosti (upam, da še letos) :cool:
Zaklenjeno