Izpit za avto
-
- Kofetarica
- Kontakt:
woohoo js sm mela pa dans relacijsko
11. in 12. ura...vozla sma 2,5h (polne ure - placala pa kao dve avtosolski, zakon instruktor
) peljala sem se pa 100km/h -prvic po regionalni cesti
zaaaakon =) komi cakam da bom sama lahko vozila, pa po AC 
zdaj me caka se parkiranje pa vzvratno - se nisva nc delala tega...pa nocna, pa AC...se kaj? =)

zdaj me caka se parkiranje pa vzvratno - se nisva nc delala tega...pa nocna, pa AC...se kaj? =)
- sarchika09
- Komunikatorka
- sarchika09
- Komunikatorka
^^ Hvala, upam da bo šlo v prvo 
Obračanja z manevriranjem pa tud js nisem delala...vem, da moreš nekaj "telovadit" po cesti sem pa tja popreko...ni mi pa jasno kak bi to sama izpeljala
Sva pa kr dosti delala obračanje v križiščih...se spomnem, ko se prvič pripeljeva v eno križišče in me vpraša kak bi js tam obrnala avto...pa debelo gledam (vedla sem samo, da lahko obračam iz glavne na stransko) ampak mi ni blo jasno al naj grem na desno al na levo in kaj hudiča naj naredim
Zdaj mi je pa dost bolj enostavno.
Ampak je ful bedno, da ponekod določenih stvari sploh ne delajo (recimo AC, nočne vožnje itd)

Obračanja z manevriranjem pa tud js nisem delala...vem, da moreš nekaj "telovadit" po cesti sem pa tja popreko...ni mi pa jasno kak bi to sama izpeljala

Ampak je ful bedno, da ponekod določenih stvari sploh ne delajo (recimo AC, nočne vožnje itd)
ja moja sestra sploh ni bla na AC...halo?! dejansko dajo izpit v roke ljudem ki bodo potem nekoc prvic sami peljali po avtocesti
sej vem da izkusnje pridobis sele potem ko sam vozis, ampak vseeno vsaj ena ura z instruktorjem! delala je namrec v kraju ki je od AC oddaljen pol ure, in jih pac dosti kandidatov sploh ne peljejo tja...ker na izpitu ni nikoli AC 
ja midva se nisva obracala v kriziscih..to me se caka ja. mam slab obcutek glede tega, mislim da mi parkiranje ful ne bo slo. sem bolj storasta glede takih stvari pa povrsna
bomo vidli =))

ja midva se nisva obracala v kriziscih..to me se caka ja. mam slab obcutek glede tega, mislim da mi parkiranje ful ne bo slo. sem bolj storasta glede takih stvari pa povrsna

red_rose tudi jaz nisem bla prej nikoli na avtocesti.. tako da prvič sm se mogla pol sama znajt
vem pa da je mi bla ful panika, pol prvič prit sama v Ljubljano z avtom ker sem drugače s Koroške.. prvič v mesto, tu pri nam je vse drugače 

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
pri nas tudi nimamo nočne vožnje .. na AC tudi ne gremo, samo na hitro cesto (ampak okej, sej je razlika samo tistih 30km/h) ..
drugače bi pa mogla imet danes 27. uro vožnje .. pa sem odpovedala .. ker že prejšnji teden en dan sem šla vozit utrujena in je bil čisti polom .. same neumnosti sm delala po cesti
danes se pa ful slabo počutim, tako da sva se zmenla da bom raje v sredo vozla 
drugače bi pa mogla imet danes 27. uro vožnje .. pa sem odpovedala .. ker že prejšnji teden en dan sem šla vozit utrujena in je bil čisti polom .. same neumnosti sm delala po cesti

Let's swim to the moon .....
jaz sem danes mela voznjo ob 7ih zjutri, pa sem vozla katastrofalno, sele nekje ob 8ih sem se zbudila in zacela dejansko vozit tak kot je treba 
(sem 3x zaporedoma pozabla pogledat desno ko sem zavijala levo v kriziscih brez semaforjev, in odvzemom prednosti...sem samo levo gledala kdaj bo prosto pa gasa....hahah joj
instruktor je bil cist zivcen kaj mi je
)

(sem 3x zaporedoma pozabla pogledat desno ko sem zavijala levo v kriziscih brez semaforjev, in odvzemom prednosti...sem samo levo gledala kdaj bo prosto pa gasa....hahah joj

*QueenBitch* napisal/-a:Sploh nism vedla, da nekje ne delajo določenih stvari - sj obstaja seznam vaj pa tega kr moraš obvladatPol pa res ni čudn, da si eni že pol k majo izpit ne upajo na cesto al pa na AC.
ja pri nas (na Ptuju) sploh inštruktori jih niso peljali na AC, no edino če si izrazil željo, da bi rad šel. Zdaj pa pač, ker je AC mimo Ptuja se že gre na AC.
Mene še tui vse to čaka, sam kaj ko odlašam za bv