spelaspela napisal/-a:lahko priporočate ginekologe v ljubljani..center? hvala:*
Ga. Hudnik. ZD Fužine
& sem zelo zadovoljna z njo.
honey** napisal/-a:spelaspela napisal/-a:lahko priporočate ginekologe v ljubljani..center? hvala:*
Ga. Hudnik. ZD Fužine
 ) A je pomembna starost kdaj greš lahko do ginekologa?
 ) A je pomembna starost kdaj greš lahko do ginekologa?
mononoke napisal/-a:Če greš na prvi pregled: Ponavadi te sestra pravtako stehta, izmeri pritisk, potem te pošlje v ordinacijo. Najprej se pogovoriš z ginekologinjo, glede menstruacije, če imaš kakšne težave, dedne bolezni. Če si prvič, ji povej da si prvič, saj se ponavadi potem extra potrudijo, da se počutiš bolj lagodno. Slečeš se v slačilnici (če ti je nerodno si obleči daljšo majico, nekatere ordinacije pa imajo celo papirnate halje). Nato se sprehodiš tistih par korakov do stola, pretipa ti jajčnike, ti s kljunom (taka mala napravica, ki ti jo vstavi v nožnico) razširi nožnico, da te lahko pretipa še znotraj in ti vzame bris. Vse skupaj traja 5 min (še toliko ne) tako da je kakršen koli strah popolnoma odveč!
tema preimenovana .. bejbika

mononoke napisal/-a:Če greš na prvi pregled: Ponavadi te sestra pravtako stehta, izmeri pritisk, potem te pošlje v ordinacijo. Najprej se pogovoriš z ginekologinjo, glede menstruacije, če imaš kakšne težave, dedne bolezni. Če si prvič, ji povej da si prvič, saj se ponavadi potem extra potrudijo, da se počutiš bolj lagodno. Slečeš se v slačilnici (če ti je nerodno si obleči daljšo majico, nekatere ordinacije pa imajo celo papirnate halje). Nato se sprehodiš tistih par korakov do stola, pretipa ti jajčnike, ti s kljunom (taka mala napravica, ki ti jo vstavi v nožnico) razširi nožnico, da te lahko pretipa še znotraj in ti vzame bris. Vse skupaj traja 5 min (še toliko ne) tako da je kakršen koli strah popolnoma odveč!
tema preimenovana .. bejbika

Anja ^^ napisal/-a:honey** napisal/-a:spelaspela napisal/-a:lahko priporočate ginekologe v ljubljani..center? hvala:*
Ga. Hudnik. ZD Fužine
Praviš, da je ta na Fužinah uredu? Kje točno pa se nahaj z. dom tam (nekaj časa sem žvela na fužinah amapk z. doma pa nisem nikjer zasledila ?) A je pomembna starost kdaj greš lahko do ginekologa?
 Ta zdravstveni dom je na Preglovem trgu. Zraven je knjižnjica Jožeta Mazovca.
 Ta zdravstveni dom je na Preglovem trgu. Zraven je knjižnjica Jožeta Mazovca. 

spelaspela napisal/-a:kolk časa je pa čaklana doma? tej na bežigradu?
pa use punce kok pouprečno čakate? oziroma če pokličeš da je kej narobe si prej na vrsti??
 Ampak je bil samo pregled, nič narobe.. Dobiš verjetno prej, če je kaj narobe, to se mi zdi logično, ne bom pa 100% trdila, da je res.
  Ampak je bil samo pregled, nič narobe.. Dobiš verjetno prej, če je kaj narobe, to se mi zdi logično, ne bom pa 100% trdila, da je res.