spelaspela napisal/-a:lahko priporočate ginekologe v ljubljani..center? hvala:*
Ga. Hudnik. ZD Fužine
& sem zelo zadovoljna z njo.
honey** napisal/-a:spelaspela napisal/-a:lahko priporočate ginekologe v ljubljani..center? hvala:*
Ga. Hudnik. ZD Fužine
mononoke napisal/-a:Če greš na prvi pregled: Ponavadi te sestra pravtako stehta, izmeri pritisk, potem te pošlje v ordinacijo. Najprej se pogovoriš z ginekologinjo, glede menstruacije, če imaš kakšne težave, dedne bolezni. Če si prvič, ji povej da si prvič, saj se ponavadi potem extra potrudijo, da se počutiš bolj lagodno. Slečeš se v slačilnici (če ti je nerodno si obleči daljšo majico, nekatere ordinacije pa imajo celo papirnate halje). Nato se sprehodiš tistih par korakov do stola, pretipa ti jajčnike, ti s kljunom (taka mala napravica, ki ti jo vstavi v nožnico) razširi nožnico, da te lahko pretipa še znotraj in ti vzame bris. Vse skupaj traja 5 min (še toliko ne) tako da je kakršen koli strah popolnoma odveč!
tema preimenovana .. bejbika
mononoke napisal/-a:Če greš na prvi pregled: Ponavadi te sestra pravtako stehta, izmeri pritisk, potem te pošlje v ordinacijo. Najprej se pogovoriš z ginekologinjo, glede menstruacije, če imaš kakšne težave, dedne bolezni. Če si prvič, ji povej da si prvič, saj se ponavadi potem extra potrudijo, da se počutiš bolj lagodno. Slečeš se v slačilnici (če ti je nerodno si obleči daljšo majico, nekatere ordinacije pa imajo celo papirnate halje). Nato se sprehodiš tistih par korakov do stola, pretipa ti jajčnike, ti s kljunom (taka mala napravica, ki ti jo vstavi v nožnico) razširi nožnico, da te lahko pretipa še znotraj in ti vzame bris. Vse skupaj traja 5 min (še toliko ne) tako da je kakršen koli strah popolnoma odveč!
tema preimenovana .. bejbika
Anja ^^ napisal/-a:honey** napisal/-a:spelaspela napisal/-a:lahko priporočate ginekologe v ljubljani..center? hvala:*
Ga. Hudnik. ZD Fužine
Praviš, da je ta na Fužinah uredu? Kje točno pa se nahaj z. dom tam (nekaj časa sem žvela na fužinah amapk z. doma pa nisem nikjer zasledila ?) A je pomembna starost kdaj greš lahko do ginekologa?
spelaspela napisal/-a:kolk časa je pa čaklana doma? tej na bežigradu?
pa use punce kok pouprečno čakate? oziroma če pokličeš da je kej narobe si prej na vrsti??