Cosmo obdarovanje 2009

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

red_rose napisal/-a:^^da se ne bi ponovilo to kar se je lani meni zgodilo, predlagam da je minimum za sodelovanje 300 postov.

Ja pa da se ne bo zgodilo tako kot meni, ko sem mnde dobila darilo od tiste, ki je mojo 'božičko' obdarovala...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Lani nisem, ampak letos pa bi sodelovala :D
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Komaj čakam :D

Predlagam da je meja nekje 300 postov. :)

Kakorkoli že, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

ja tiste ki ste lani sodelovale lahko letos tudi sodelujete brez problema .. sej se strinjate tako?

za nove uporabnice pa nevem ... nekako nevem kaj bi nardila s to omejitvijo postov .. ker tudi kakšna taka ki ima 1000 postov lahko ni resna, kakšna ki pa jih ima samo 100 pa je resna in bi si ful želela sodelovat .. :gruebel:
Let's swim to the moon .....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

jest sm tudi za :D
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

jaz tudi ja! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Libido. napisal/-a:ja tiste ki ste lani sodelovale lahko letos tudi sodelujete brez problema .. sej se strinjate tako?

za nove uporabnice pa nevem ... nekako nevem kaj bi nardila s to omejitvijo postov .. ker tudi kakšna taka ki ima 1000 postov lahko ni resna, kakšna ki pa jih ima samo 100 pa je resna in bi si ful želela sodelovat .. :gruebel:

lani se je tista zenska ki je mela mene posebej za to prijavla na forum. in dobila darilo, in pol zginla. vseen mal bol ''poznamo'' tisto k ma 1000 postov...

spodnja meja more bit! taka, da se ne da tok postov v dveh mescih nabit!
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Hmm hmm..mogoče bi pa tud jaz letos sodelovala.. :D če bom finančno sposobna seveda. =DDD
It was forever..but it didnt last long..
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

red_rose napisal/-a:
Libido. napisal/-a:ja tiste ki ste lani sodelovale lahko letos tudi sodelujete brez problema .. sej se strinjate tako?

lani se je tista zenska ki je mela mene posebej za to prijavla na forum. in dobila darilo, in pol zginla. vseen mal bol ''poznamo'' tisto k ma 1000 postov...

spodnja meja more bit! taka, da se ne da tok postov v dveh mescih nabit!

ja no eni so na forumu tudi že 2 leti pa nimajo niti 300 postov, ker pač ne visijo nonstop tukaj gor tako kot mi :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Se strinjam s temle...ker itak lahko je ena ful zagreta pa ima recimo samo 100 postov pa se bo res ful potrudila za darilo, lahko pa ena, ki ima 1000 postov igra samo zato, da bo dobila darilo, sama bo pa nekaj na hitrco skupaj vrgla oz. sploh ne bo poslala darila naprej... pomoje nimajo posti nekega vpliva tle...
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Ja letos se to obvezno ponavlja, pa mislim, da bo za vsakega poskrbljeno. Se pa strinjam z idejo, da se to začne malo prej zbirati prijave, vendar se mi zdi, da če je to v zadnjem tednu novembru in prvem tednu v decembru dovolj zgodaj, da darilca pridejo še pravočasno.

Lansko leto smo se potrudili, so vsi tisti, ki jih niso "izbrani božički" obdarili, bili obdarjeni s strani Cosmopolitana + naključno izbrani + vodja akcije :).

Kar se tiče pa omejitve postov za samo sodelovanje je pa to težko reči, kot ste že napisale. Mislim, da to ni potrebno, če pa bo kdo ostal brez bomo pa že poskusili poskrbeti.
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jessyca »

..Evelyn.. napisal/-a:Hmm hmm..mogoče bi pa tud jaz letos sodelovala.. :D če bom finančno sposobna seveda. =DDD

Ah sej ne gre za nek velik finančni izdatek...5-10€ al kako je blo že lani, to pa mislim da ni tak problem..lahko pa tudi sama kaj izdelaš :wink:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ja trenutno je še 5-10eur velik finančni zalogaj :D no sj je še čas, do takrat bosta še dve štipendiji. :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: medvode

Neprebrana objava Napisal/-a sm00tka »

bolš nebi mogla napisat :wink:
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

count me in... lani sem bla v tem času zlo bolana, pa sem se vseeno dokaj potrudla za jochieja...

bi pa lahko prijave zbirali prej, da bi lahko potem kaki mesec dni malo spremljali poste naših izbrancev če jih ne poznamo in mogoče malo bolše darilo izbrali...
Zaklenjeno