red_rose napisal/-a:^^da se ne bi ponovilo to kar se je lani meni zgodilo, predlagam da je minimum za sodelovanje 300 postov.
Ja pa da se ne bo zgodilo tako kot meni, ko sem mnde dobila darilo od tiste, ki je mojo 'božičko' obdarovala...
Libido. napisal/-a:ja tiste ki ste lani sodelovale lahko letos tudi sodelujete brez problema .. sej se strinjate tako?
za nove uporabnice pa nevem ... nekako nevem kaj bi nardila s to omejitvijo postov .. ker tudi kakšna taka ki ima 1000 postov lahko ni resna, kakšna ki pa jih ima samo 100 pa je resna in bi si ful želela sodelovat ..
red_rose napisal/-a:Libido. napisal/-a:ja tiste ki ste lani sodelovale lahko letos tudi sodelujete brez problema .. sej se strinjate tako?
za nove uporabnice pa nevem ... nekako nevem kaj bi nardila s to omejitvijo postov .. ker tudi kakšna taka ki ima 1000 postov lahko ni resna, kakšna ki pa jih ima samo 100 pa je resna in bi si ful želela sodelovat ..
lani se je tista zenska ki je mela mene posebej za to prijavla na forum. in dobila darilo, in pol zginla. vseen mal bol ''poznamo'' tisto k ma 1000 postov...
spodnja meja more bit! taka, da se ne da tok postov v dveh mescih nabit!
Libido. napisal/-a:ja tiste ki ste lani sodelovale lahko letos tudi sodelujete brez problema .. sej se strinjate tako?