Nisem gledlaa neki ful kmetije, tu pa tam mogočee, ampak že mam neko mnenje:D
ALENKA-ful mi je čudakinja, stara 50 let, neka seksologinja, pa kr neki bi šlatala moške...wtf?

pa še antipatična mi je v glavo fuuul, zaj toti teden bo tak ona glava družine
ARTUR-kaj mu pomaga da je ful izšolan, čee pa normalne stvari v glavi nima porihtane, skos je neki nag, hodi bos po dreku, pa ono la toyo osvaja....hudoo
FREDI-normalen človeek, dela največ, na največ se spozna, mi je kar žal da bo zapustil kmetijo-prostovoljno!
GORAN-simpatičen moškii, se mi zdi da je od njega je najmanj prikazano, no pa bo kaj več, takrat ko se bo dol dal z MAJO (ona mi je kar vrei punca,simpatična, nimam nekega posebnega mnenja o njej...)
LA TOYA-obup od obupa, v obraz zgleda stara za najmanj 40 let, grozno je zapečena od solarija, joške nima sorazmerne, prav tako niso sorazmerne z njenim celim telesom, še huje pa je ko odpre usta, saj do sedaj še nikoli nisem vedela kaj je hotela povedati, sploh v včerajšnji odaji, kar tak nekaj...
MARIJAN-zaenkrat mi je zanimiv, prav tako pa o njemu nimam posebnega mnenja:D
MIKI-deluje mi taki lolek,od vseh moških mi je najbolj zanimiv,smešen...
SALOME-caricaaa,sploh ker jo že nekaj časa srečujem po tv, revije,razni showi in sem se že navadila njenega norega obnašanja in groznega smeha...zame je najača na kmetiji;)
SUZANA-neka afnicaa,super da je šla...
ewo to so moja mnenja, verjamem pa da se bodo tekom odaj spremenila;)