Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Jaz sem gledala. :D Do zdaj nisem še nobenega reality šova gledala, ker se mi je zdel kr neki vse skupaj, ta Kmetija "slavnih" pa bo mogoče kaj bolj zanimiva. :razz: Drugače pa mi La Toya in Fredi M. gresta najbolj na živce oz. sta mi antipatična in niti malo slavna. Ampak razumem, da je slovenska estrada že tako ali tako maloštevilčna, izmed tapravih estradnikov pa itak nima noben poguma it noter oz. jim je za čestitat, da za ta denar ne gredo noter, ker verjetno raje gledajo kot sodelujejo. :twisted: (ali pa nič od tega)
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Uf ne gre mi iz glave ta La Toya, sem včeraj malo gledala to Kmetijo "slavnih" in ko je ta ženska grda. Sicer pa vsi ti "slavni" so živi obup.
(s)mej se
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Ko sta LaToya in Maja Prašnikar skupaj zgleda slednja 10 let mlajša od prve, u resnici sta pa eno leto razlike. Svašta. Ta LaToya je grda ko satan... Štern je sicer že rekel, da je hotel f*kat z njo pa ni hotela brez kondoma. Izjavil je še da ni imel problemov z orodjem, čeprav je imel 3dcl šnopca (ka si nor ej) v riti...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

:lach: Sam je res grda, kr je cela neka umetna. Fak no, je nisem mogla dolgo gledat. :D
Nutella`
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nutella` »

men tud :D drgač mi je še najbolj simpatičen goran :oops:
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Men je La toya tudi čisto omejena. Koliko časa traja da spravi iz sebe en stavek. Zgleda kot da more za vsako besedo razmislit če spada v kontekst. In faco ima zelo grdo, to je še moj fant reku. Potem Fredi mi je kr neki, ker se dela tako zelo pametnega, v resnici pa nič novega ne pove. Misli, da je nekaj več in da vse zna, pa sploh ni res. Štern je en posebnež, takih jaz ne razumem in se tudi ne ubadam s tem. Ni mi pa fer, da je rekel, da če bo kdo delal bo, če ne pa ne. Ker brez dela ni jela in tko bi moglo bit. Suzana bo itak šla zdj domov, se mi zdi, da sploh ne razume pojma igre, ker je tako užaljena da je dekla. In verjetno ji ne paše, ker nima glavne besede. Drugih pa ne bi komentirala, ker ni nimam nič posebnega za pripomnit. Se mi pa zdi ta Možina še najbol skuliran tip, sam lahko se tudi obrne.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Tistim, ki se zdi La Toya neprivlacna (skusam bit "kulturna", ker je toolk primernejsih besed), sporocam, da je v zivo stokrat slabsa. Enkrat sem videla en njen striptiz, med katerim se nam je približala na kak meter. Je res scary. Ampak pustmo videz. Sto ljudi, sto cudi.

Mene je najbolj sokirala njena omejenost. Vem, da prikazejo le tisto, kar hocejo, da vidimo, in ne moremo na tak nacin dobro spoznat udelezence enega takega sova, ampak OMFG, kaj je s to punco?! Stavek spravlja skupaj par minut in na koncu resno razmisljam, kdo je tu šašav.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

-o?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Nutella`
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nutella` »

ma ta maja je drgač simpatična sam pove pa nč kej dost. suzana mi je itak kr ena, ne vem ka je sploh šla v kmetijo če ne šteka zaka se gre oz. se ful neki drži zase, pol štern k ga usi tok kritizirate se mi zdi prou fajn tko drugačen pa zna povedat kej pametnga (sej a ni to res da bo delal ker bo hotu, halo sej nobenga ne siljo da mora delat :wink:), goran je kul, fredi mi je dolgočasn in totaln kmet k govori nč bolš k la toya, salome je carka :D ostala dva sta mi pa tko no. tud če ju neb blo ju neb pogrešala :D
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Podganca »

Bo fajn gledat, ko bo Murko prišel :D :D

http://kvak.napovednik.com/
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Ja sam na kmetiji je tako. Treba je delat. Vsi morjo delat. Če hočejo kej jest. Ne moreš kr rečt, če se ti ne da, ti pa ni treba. Ker če se nobenem ne bi dal bi vsi pomrli po kmetijah takole. V mestu je že drugač, če ti ne boš pomagu doma mamic delat, bote še vsejen meli za jest, če pa na kmetiji ne bo pomoči in dela, bo pa zelo težko preživet.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Kaj je zadnjič neki Saloma govorila, da bo eni polen v glavo zabila! :D Ženska/tip je čist retarted! Ma pa možnost, da pride v finale glede na to, da je bolj testosteronske narave :) !
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

Nisem gledlaa neki ful kmetije, tu pa tam mogočee, ampak že mam neko mnenje:D
ALENKA-ful mi je čudakinja, stara 50 let, neka seksologinja, pa kr neki bi šlatala moške...wtf? :roll: pa še antipatična mi je v glavo fuuul, zaj toti teden bo tak ona glava družine :eek:
ARTUR-kaj mu pomaga da je ful izšolan, čee pa normalne stvari v glavi nima porihtane, skos je neki nag, hodi bos po dreku, pa ono la toyo osvaja....hudoo :roll:
FREDI-normalen človeek, dela največ, na največ se spozna, mi je kar žal da bo zapustil kmetijo-prostovoljno!
GORAN-simpatičen moškii, se mi zdi da je od njega je najmanj prikazano, no pa bo kaj več, takrat ko se bo dol dal z MAJO (ona mi je kar vrei punca,simpatična, nimam nekega posebnega mnenja o njej...)
LA TOYA-obup od obupa, v obraz zgleda stara za najmanj 40 let, grozno je zapečena od solarija, joške nima sorazmerne, prav tako niso sorazmerne z njenim celim telesom, še huje pa je ko odpre usta, saj do sedaj še nikoli nisem vedela kaj je hotela povedati, sploh v včerajšnji odaji, kar tak nekaj... :eek:
MARIJAN-zaenkrat mi je zanimiv, prav tako pa o njemu nimam posebnega mnenja:D
MIKI-deluje mi taki lolek,od vseh moških mi je najbolj zanimiv,smešen...
SALOME-caricaaa,sploh ker jo že nekaj časa srečujem po tv, revije,razni showi in sem se že navadila njenega norega obnašanja in groznega smeha...zame je najača na kmetiji;)
SUZANA-neka afnicaa,super da je šla...

ewo to so moja mnenja, verjamem pa da se bodo tekom odaj spremenila;)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

mycosmogirl napisal/-a:Kaj je zadnjič neki Saloma govorila, da bo eni polen v glavo zabila! :D Ženska/tip je čist retarted! Ma pa možnost, da pride v finale glede na to, da je bolj testosteronske narave :) !

Salome ni več notri...sva jo s fantom vidla 2 tedna nazaj v Lj, ko se je v eni piceriji basala s pico :D
andreich
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a andreich »

Men se zdi La Toya največja budala na kmetiji +grda je.

Artur je en navadn težak, ki misl da je najbolši, najpametnejši, naj... Js sam upam da gre čim prej ven. Pa sm vesela da mu ni uspel na kandidaturi za predsednika. Pa upam da mu tud z manipulacijo na Kmetiji ne bo (razen z La Toyo) :D

Alenka je najbolj tečna oseba na kmetiji (zgleda da zarad pomanjkanja seksa).

Fredi se mi zdi vedno bolj neumen (sej je priden, sam se preveč hvali pa nekam čudne izjave ma včasih).

Salome je največja carica!!! Njen smeh...lol :D pa škoda da bo tk kmal izpadla.

Marijan se mi zdi najbolj pozitiven pa skuliran.

Maja je kr ql...pa ful je hudaaa.

Goran...še nwm. Zdi se kr vredu.

Miki je pa enostavno CAR. Zdi se mi dost pametnejši od Arturja, sam ne glumi tolk, ampak enostavno useka s kako izjavo. Pa faca je! Navijam za njega...