jullia_ napisal/-a:MsN napisal/-a:lorelaj napisal/-a:Meni se pa zdi, da se vas večina (ne leti na nobeno, govorim na splošno), ki pravi, da je lahko imeti otroka med študijem, sploh ne zaveda, koliko odrekanja in dela prinese otrok.
Točno to. In spet se oglašajo same 'samostojne' pičkice s popolnimi fantiči in, ker se tako zelo lubi lubita, bi imela pa še dojenčka. In pogosto o tem v intimi svoje sobe sanjari samo ženska polovica, tip pa goji razumski pogled na zadevo in spermije pametno hrani za vsaj 4 leta kasneje![]()
Jaz bi otroka v idealnem primeru imela pri 25ih letih. Upam, da se ideal izpolni
Kot da je pri 25ih pa kar naenkrat lahko imet otroka. Ko imaš enkrat mulca, ki se ti dere cele noči, je to, da se že bližaš tridesetemu letu, bolj slaba tolažba.
Imeti otroka ni nikoli idilično in romantično, v bistvu mi sploh ni čisto jasno, zakaj jih ljudje imajo
25 ni ultimativna idealna starost za imeti otroka. Govorim o sebi. Glede na to, da si dojenčka želim že zdaj, pa mu po mojih prepričanjih nimam razen ljubezni (zame to ni dovolj) ničesar nuditi, se pač nadejam, da bom v dveh letih končala s faksom, se zaposlila in preselila. Ja, to je IDEAL in takrat bom stara okvirnih 25. In takrat bi imela otroka, če bo želja, ki je prisotna danes, še vedno vztrajala.
Kako bo v realnosti, pa ne ve nihče. Zato govorim o IDEALIH