London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

U tega pa sploh nism vedla, morm drugic tko planerat :D Drgac pa ce nimajo akcije, niso cene s taksami, sele pol k poklikas datume, ti izpise celotno ceno.

Drgac pa ce mislte hodt dost po ogledih, se mogoce splaca uzet London Pass. To je neka kartica k mas pol dolocene oglede zastonj, obstaja pa tut taka k mas zravn se metro+bus+druge prevoze zastonj. Je pa res, da je dost butastih stvari ustetih, tko da je js nism uzela, k sm bla, ker se ni splacala ampak je prslo lih prblizn isto.
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Calorie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Calorie »

@legally blonde: Tako kot so povedale že druge, se takse pač ne plačajo in je bilo teh 8 eurov akcija, torej je končna cena in se ne plača niti centa več. Sama grem pojutrišnjim v London, pa sem dala za karto 13 eurov - all inclusive. Je pa res, da imam samo ročno prtljago. Za check-in prtljago se doplača 20 eurov (če se ne motim).

Ryanair ima pač vsake toliko akcijo, kak teden nazaj je bila recimo povratna karta iz Trsta za novemberske datume natanko 2 eura. :eek: Fora pri tem pa je, da moraš še isti dan rezervirat, ker naslednji dan ti že nabijejo ceno na kakih 70 eurov. Če imaš torej namen it v London, se ti splača redno spremljat ryanair stran, ker je prej ali slej akcija. Zame je torej povratna karta za London, ki stane več kot 20 eurov, že predraga. :D
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Calorie napisal/-a:@legally blonde: Tako kot so povedale že druge, se takse pač ne plačajo in je bilo teh 8 eurov akcija, torej je končna cena in se ne plača niti centa več.

Hehe, ja sej sm dojela ;) sam nism pa vedla za to. Usak dan se kej nouga naucim :P
Live. Love. Surf.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Za tiste, ki greste v London :D
Poleg Camden Towna in tamkajsnjega ZOOja ter marketa, pojdite pogledat se muzej Sherlocka Holmesa na Baker street. Za fanice pac :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

a veljajo nase studentske izkaznice al je treba imet isic al kaj ze je ona mednarodna?
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Na nekaj forumih sem prebrala, da velja tudi naša (pač jim razložiš). Probala pa še nisem.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

inaa napisal/-a:a veljajo nase studentske izkaznice al je treba imet isic al kaj ze je ona mednarodna?

Veljajo tudi naše :D
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Jaz grem pa januarja v London. Can't waaaaait :D
Tiste, ko ste bile v Easyhotelu, kakšne so izkušnje? A so sobe res ful ful male? Čistoča? To je samo spanje ali je tudi zajtrk vključen v ceni?
Lahko imam vse.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Imas samo spanje, sobe so minimalne (dobesedno :D) in vse je novo pa cisto. Ce ne mislis viset po hotelih, ti ga toplo priporocam ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Jp, jp.

Meni je bil hotel SUPER! Mislim da bo postal kar stalnica za moje obiske Londona :D

Če ga imaš le za spanje, je popoln. Če si pa cel dan notr (ja, tud taki so), potem zna biti pa zadušno in vroče (če si poleti seveda). Okna se pa (žal!!) ne odpirajo, tako da bom naslednjič vzela sobo brez okna, saj nisem imela nobene koristi od njega (šla iz hotela zjutraj, prišla nazaj potemi, mogoče vmes kdaj za 5 min, da odložila kakšne stvari). Pa lokacija je dobra (100 m stran imaš ogromno lokalov, restavracij, trgovine, McDonalds, KFC).
Priporočam :top:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ Pozabla Starbucks :D

Res je 1a ;)
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Na kateri lokaciji pa izberete easyHotel, ker vidim, da jih je kar nekaj v Londonu?

United Kingdom

* easyHotel London, Earl's Court
* easyHotel London, Heathrow
* easyHotel London, Paddington
* easyHotel London, South Kensington
* easyHotel London, Victoria

Kje pa rezervirate sobo, preko njihove strani ali kje drugje?
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Hvala! Sem se odločla, da greva kar v ta hotel. Bom pa vzela sobo na Victorii, plačaš pa kolko sem vidla preko interneta. Samo ne vem, al plačaš vse, ali določeni del in ostalo potem ko prideš tja.
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz sem bila v Earl's Court. Je bil najcenejši izmed teh v centru, pa še del nedolgo nazaj prenovljen (in super komentarji na tripadvisor).

Rezervira se pa seveda preko spleta (Mastercard, Visa) in vse naenkrat.
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_M »

Za London muzeje (en naravoslovni v 3-4 stukih je zastonj), ostale pa z studentsko -slovensko izkaznico plačas par funtov manj...se kr splača met zravn studentsko.

Sicer je pa London res ful lepo mesto, sploh se splača it ko je vse zelen,mi2 sva sla decembra, in je blo svetovno dobr, ogledala sva si za 4 dni londona, tok kot je mogoče, ene 2 coni nama pa ni uspel pogledat, pa se vse je blo zaprt. Drugač pa v enem predelu so res samo velke stolpnce-podjetja.
Odgovori