orhideja1 napisal/-a:Lepo, da poveš svoje mnenje, jaz tudi svojega. In jaz povem, da ni tak bav bav imeti otroka med 30im in 40im letom. Poleg tega si takrat bolj finančno in zrelostno stabilen.
oh ja zelo zrelostno stabilen. sem bla au pair pri druzini kjer je mamica pri 40ih komaj dobila otroka (sta se dolgo trudila). razvajen ko satan, pri svojih 4 letih terorizira oba starsa, razbija po hisi, je ZELO agresiven (zarad razvajenosti) in se bi lahko nastevala. ocetu je zal da ga ima. sta pa financo stabilna, ce ti je to pomembneje 
aja - situacija pri vseh njihovih prijateljih ki sem jih spoznala IDENTICNA. zenske so si ustvarjale kariero, imele pozno otroke, jih razvadle do amena (ker so jih bli tako veseli, in so ves svoj cas posvecali samo njim, jim kupovali vse mogoce - ker so financno stabilni), in zdaj je kar je...ena se celo tako bolestno boji za svojo hcerko da tamala nikamor ne sme, niti pol metra stran od nje (ne pusti se ji igrat na otroskem igriscu... - izobrazena zenska, dr.pediatrije)
tako da... 

plus tega: ko sm bla js 18 je bla moja mama 39, BABICA pa 57! kaksna generacijska razlika...ne predstavljam si da bi bla mama toliko stara, kako naj tak clovek spretno vodi odrascajoce najstnike skozi puberteto ce pa nima pojma o nacinu zivljenja...ves kaj se vse spremeni u 40 letih...