Ni biti mati najlažje delo na svetu, ni pa tako dramatično in se tudi najde čas za vse- seveda s pomočjo drugih (očeta, starih staršev, mogoče včasih prijateljev).
*mala* napisal/-a:Ženska je najbolj plodna med nekak med 18 in 25 letom. Potem pa vsako leto težje zanosi in ima ogromno parov probleme z zanositvami. Potem je marsikateremu paru žal, da ni imel prej otroka. (govorim pa na konkretnem primeru našega učitelja geografije, ki je vedno obžaloval, da ni imel na faksu otrok, ker sta imela probleme in sta šele pred 1 letom dobila otroka- stara pa nekaj čez 30, trudila se pa vsaj 4 leta).
Dandanes nekateri študentje zaslužijo več kot redni zaposleni, država pomaga s posebnimi štud. domovi za družine, denarjem; stari starši.
Poznam 2 para, ki imata otroka med faksom in jima laufa.
red_rose napisal/-a:tole si pa mal falila, ne znas razmisljat kot jaz, niti me ne razumesmislim da ti (obe) govorima samo o teoreticni moznosti met zdaj otroka, da ni nemogoce, in da ma celo dolocene prednosti...nobena pa ni rekla da je TREBA met zdaj otroke, ali jih celo na silo met ker je pac to MOZNO!
*mala* napisal/-a:Še dobr da z otrokom lahko 1× več ponavljašda si recimor zadnji letnik faksa vzameš bolj na izi in ga narediš v 2 letih; ali pa imaš otroka med pisanjem diplome.
Ni biti mati najlažje delo na svetu, ni pa tako dramatično in se tudi najde čas za vse- seveda s pomočjo drugih (očeta, starih staršev, mogoče včasih prijateljev).
*mala* napisal/-a:^^ Ker nimam ŽELJE!! Sem že napisala in odgovorila na ravno to vprašanje stran nazaj.
orhideja1 napisal/-a:*mala* napisal/-a:^^ Ker nimam ŽELJE!! Sem že napisala in odgovorila na ravno to vprašanje stran nazaj.
Drugi pa nimamo ŽELJE in še MOŽNOSTI ne, zato nas ne preprečuj.
*mala* napisal/-a:^^ Ja, no, če želiš biti mamica pri 30, 35- tvoja odločitev.
No, izjeme so, ampak večina nas ima starše in stare starše. Sicer pa ni nič narobe če kdaj starši pazijo na otrok- seveda ne vedno; ampak v času izpitov pogosteje.
*mala* napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:*mala* napisal/-a:^^ Ker nimam ŽELJE!! Sem že napisala in odgovorila na ravno to vprašanje stran nazaj.
Drugi pa nimamo ŽELJE in še MOŽNOSTI ne, zato nas ne preprečuj.
Koga pa prepričujem? Povem svoje MNENJE!! Da ni tak bav bav kot nekatere pravijo.
Ženska, get realpa ne beri med vrsticami, ampak le napisan tekst (ne pa svoje telenovele v glavi).
orhideja1 napisal/-a:Lepo, da poveš svoje mnenje, jaz tudi svojega. In jaz povem, da ni tak bav bav imeti otroka med 30im in 40im letom. Poleg tega si takrat bolj finančno in zrelostno stabilen.