Preveč me boli pri seksu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
shadoww
Sramežljivka
Sramežljivka

Preveč me boli pri seksu

Neprebrana objava Napisal/-a shadoww »

lepo pozdravljene/i...

tkole..s fantom sva ze kar nekaj casa skupaj, in vse pelje k temu da se usmeriva tudi na spolnost, no to se je ze nekajkrat zgodilo in sva poskusla sexat, poskusla sva da bi njegovega korenjaka spravla v mojo noznico ( sem se nedolzna) ampak ni slo,,spraviva samo glavico, pa se njo ne celo, potem me pa zacne zelo bolet... vem da se je potrebno maksimalno sprostit in ne razmisljat samo o tem kdaj bo zabolelo, ampak bolecina je res velika, ceprav imava dolgo predigro in sem vzburjena..
zdej me pa zanima a je potrebno za ta moj PRVIC res tooliko pretrpet pa stisnat zobe da pride skozz, pa koliko dolgo potem ta bolečina traja, ali je to potem samo teh par sekund da se deviska kozica pretrga ali še potem naprej boli ker je pac "tujek" v telesu in je vse se ozko ...

vem da je veliko podobnih tem ze odprtih ampak enostavno sem ze obupana in se se nikjer nisem nasla...kaksne so vase izkusnje ?
pa hvala...

lp, shadoww
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

Hej.
Normalno je, da te boli in če ti povem svoje lastne izkušnje, mene boli še po enem letu, ker se takrat pač nožnica razširi in boli je pa spet odvisno od vsake osebe posebej. Poskusi pa bit čimbolj sproščena, ker če nisi, se mišice stisnejo in ga nikoli ne bo "spravil vate". Lahko uporabta ttdi kakšen lubrikant, če pa si na tabletkah je pa dobr za prvič uporabit kondom in vama bo veliko lažje. Najpomembnejše je pa res to, dase maximalno sprostiš in se predaš ter poskušaš uživati.
Good Luck :)
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

takih tem je ze kar nekaj...
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

kot da bi sebe brala :)
nic se sikerat. midva z mojim sva se zmenila takrat da ko bo slo bo slo...ne it v posteljo z mislijo da zdej pa more ratat k pol ne bo. pac sprosti se, ce te zaboli pa nehaj ker bos potem misice samo se bolj napela. ce ne danes pa jutri, ce ne jutri pa po jutrisnem...uspelo vama bo pa zagotovo :)
tudi nama ni prvic, drugic ker sem imela cele noge tako napete da sem imela drugi dan skorej muskelfiber. :)
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

hm...mene je pa čisto malo zabolelo prvič, pa tud zato, ker nisem bila popolnoma sproščena in ker je imel takratni dečko kar veliko premoženje :lol: ampak pol naslednjič pa je blo vse ok...
Uporabniški avatar
maissi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maissi »

jaz sploh nisem pričakovala take bolečine in je šel not tok na hitro, da sem kr mal debel pogledala, ko je fuul bolel. ampak potem se enkrat navadiš in je vse ok.
raztresenka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a raztresenka »

nič bat, tut mene je prvič fuul bolelo, sem se že spraševala v čemu je point seksa, drugič je še mičken, potem pa ne več. moreš mal potrpet da se strga kožica, potem pa lahko začneš uživat :)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

.....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:36, skupaj popravljeno 1 krat.
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

Pa probita z lubrikantom če bo kej bolš..mene pa ta prvič ni nč bolel,niti potem.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Se strinjam glede lubrikanta. Pa mogoče bi bilo dobro, da najprej s prsti probata ... tako postopoma: en prst, dva, mogoče še tri. Ko se na prejšnjo "stopnjo" navadiš počasi nadaljujta na več. In potem bo tudi s tapravim šlo. :)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

delusional napisal/-a:me je pa potem začelo in me zdaj boli vsakič ko začnem seksat. no, če ima tip ozkega, niti ne. si pa vsakič pomagam z lubrikantom, če ne bi umrla, ker sem tako suha.

Si slučajno na tabletkah?

Suhost nožnice je en od stranskih učinkov.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jaoo če vas bo tip prej dobr narajcu pa če boste neki mescou prakticirale oralo in da vam on s prsti..ma nima bit problemou..kva se usi lotte akcije brez da bi se spoznal na drugih področjih pa da bi ti s prsti že spodi mau natrgu...?
Afr0ditA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Afr0ditA »

no ku je glih tak naslov teme (sicer negre za isto stvar) nebom odpirala nove teme ampak vas bom kar tukaj opisala moj problem (upam da nebo s tem nič narobe) ... no s fantu sma skupi že par let, nebom nakladala use je supr fajn, razumema se v nulo, sex je najbolši in mam se najrajš ampak zadnje čase je že parkrat pršl do probleme če naprimer nisma mogla sexat in če sm mu ga hotla sam zdrkat enostavno negre :S newem zgleda da mu paše ampak kr naenkrat pa use pade dou. pravi da newe zaka je to ampak da prevč razmišla in se nemore sprostit...dobr sej ga razumem itak ni usak vedno razpoložen za sex oz karkoli drugega ampak mene bl skrbi da delam js kej narobe čeprav pri prejšnih tipih ni blo problemov
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

mater ste ve punce pokvarjene :D

ampak ste me pa s svojimi izjavami nasmejale do solz :D :eek: :lach: :lach: :lach: :lach: :lach:
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a HčiLune »

Afr0ditA napisal/-a:no ku je glih tak naslov teme (sicer negre za isto stvar) nebom odpirala nove teme ampak vas bom kar tukaj opisala moj problem (upam da nebo s tem nič narobe) ... no s fantu sma skupi že par let, nebom nakladala use je supr fajn, razumema se v nulo, sex je najbolši in mam se najrajš ampak zadnje čase je že parkrat pršl do probleme če naprimer nisma mogla sexat in če sm mu ga hotla sam zdrkat enostavno negre :S newem zgleda da mu paše ampak kr naenkrat pa use pade dou. pravi da newe zaka je to ampak da prevč razmišla in se nemore sprostit...dobr sej ga razumem itak ni usak vedno razpoložen za sex oz karkoli drugega ampak mene bl skrbi da delam js kej narobe čeprav pri prejšnih tipih ni blo problemov

logično je da ne moreš bit ne ti ne on vedno za seks..mogoč je pač to zato kr je enostavno preveč utrujen..tk da js se na tvojem mestu glede tega ne bi obremenjevala.. če pa delaš kaj narobe.. oz. če neveš al mu kaj paše al ne.. pa ga uprašaj direkt.. kr ne paše vsakemu glih.. če prejšnjemu neki ni pasalo ni rečeno da njemu tut ne bo.. in kontra..
Odgovori