Preveč me boli pri seksu
Preveč me boli pri seksu
lepo pozdravljene/i...
tkole..s fantom sva ze kar nekaj casa skupaj, in vse pelje k temu da se usmeriva tudi na spolnost, no to se je ze nekajkrat zgodilo in sva poskusla sexat, poskusla sva da bi njegovega korenjaka spravla v mojo noznico ( sem se nedolzna) ampak ni slo,,spraviva samo glavico, pa se njo ne celo, potem me pa zacne zelo bolet... vem da se je potrebno maksimalno sprostit in ne razmisljat samo o tem kdaj bo zabolelo, ampak bolecina je res velika, ceprav imava dolgo predigro in sem vzburjena..
zdej me pa zanima a je potrebno za ta moj PRVIC res tooliko pretrpet pa stisnat zobe da pride skozz, pa koliko dolgo potem ta bolečina traja, ali je to potem samo teh par sekund da se deviska kozica pretrga ali še potem naprej boli ker je pac "tujek" v telesu in je vse se ozko ...
vem da je veliko podobnih tem ze odprtih ampak enostavno sem ze obupana in se se nikjer nisem nasla...kaksne so vase izkusnje ?
pa hvala...
lp, shadoww
tkole..s fantom sva ze kar nekaj casa skupaj, in vse pelje k temu da se usmeriva tudi na spolnost, no to se je ze nekajkrat zgodilo in sva poskusla sexat, poskusla sva da bi njegovega korenjaka spravla v mojo noznico ( sem se nedolzna) ampak ni slo,,spraviva samo glavico, pa se njo ne celo, potem me pa zacne zelo bolet... vem da se je potrebno maksimalno sprostit in ne razmisljat samo o tem kdaj bo zabolelo, ampak bolecina je res velika, ceprav imava dolgo predigro in sem vzburjena..
zdej me pa zanima a je potrebno za ta moj PRVIC res tooliko pretrpet pa stisnat zobe da pride skozz, pa koliko dolgo potem ta bolečina traja, ali je to potem samo teh par sekund da se deviska kozica pretrga ali še potem naprej boli ker je pac "tujek" v telesu in je vse se ozko ...
vem da je veliko podobnih tem ze odprtih ampak enostavno sem ze obupana in se se nikjer nisem nasla...kaksne so vase izkusnje ?
pa hvala...
lp, shadoww
- *pikapoka*
- Debatorica
Hej.
Normalno je, da te boli in če ti povem svoje lastne izkušnje, mene boli še po enem letu, ker se takrat pač nožnica razširi in boli je pa spet odvisno od vsake osebe posebej. Poskusi pa bit čimbolj sproščena, ker če nisi, se mišice stisnejo in ga nikoli ne bo "spravil vate". Lahko uporabta ttdi kakšen lubrikant, če pa si na tabletkah je pa dobr za prvič uporabit kondom in vama bo veliko lažje. Najpomembnejše je pa res to, dase maximalno sprostiš in se predaš ter poskušaš uživati.
Good Luck
Normalno je, da te boli in če ti povem svoje lastne izkušnje, mene boli še po enem letu, ker se takrat pač nožnica razširi in boli je pa spet odvisno od vsake osebe posebej. Poskusi pa bit čimbolj sproščena, ker če nisi, se mišice stisnejo in ga nikoli ne bo "spravil vate". Lahko uporabta ttdi kakšen lubrikant, če pa si na tabletkah je pa dobr za prvič uporabit kondom in vama bo veliko lažje. Najpomembnejše je pa res to, dase maximalno sprostiš in se predaš ter poskušaš uživati.
Good Luck

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
kot da bi sebe brala
nic se sikerat. midva z mojim sva se zmenila takrat da ko bo slo bo slo...ne it v posteljo z mislijo da zdej pa more ratat k pol ne bo. pac sprosti se, ce te zaboli pa nehaj ker bos potem misice samo se bolj napela. ce ne danes pa jutri, ce ne jutri pa po jutrisnem...uspelo vama bo pa zagotovo
tudi nama ni prvic, drugic ker sem imela cele noge tako napete da sem imela drugi dan skorej muskelfiber.

nic se sikerat. midva z mojim sva se zmenila takrat da ko bo slo bo slo...ne it v posteljo z mislijo da zdej pa more ratat k pol ne bo. pac sprosti se, ce te zaboli pa nehaj ker bos potem misice samo se bolj napela. ce ne danes pa jutri, ce ne jutri pa po jutrisnem...uspelo vama bo pa zagotovo

tudi nama ni prvic, drugic ker sem imela cele noge tako napete da sem imela drugi dan skorej muskelfiber.

-
- Sramežljivka
- delusional
- Cosmopsiho
no ku je glih tak naslov teme (sicer negre za isto stvar) nebom odpirala nove teme ampak vas bom kar tukaj opisala moj problem (upam da nebo s tem nič narobe) ... no s fantu sma skupi že par let, nebom nakladala use je supr fajn, razumema se v nulo, sex je najbolši in mam se najrajš ampak zadnje čase je že parkrat pršl do probleme če naprimer nisma mogla sexat in če sm mu ga hotla sam zdrkat enostavno negre :S newem zgleda da mu paše ampak kr naenkrat pa use pade dou. pravi da newe zaka je to ampak da prevč razmišla in se nemore sprostit...dobr sej ga razumem itak ni usak vedno razpoložen za sex oz karkoli drugega ampak mene bl skrbi da delam js kej narobe čeprav pri prejšnih tipih ni blo problemov
-
- Komunikatorka
- Kraj: Mars
Afr0ditA napisal/-a:no ku je glih tak naslov teme (sicer negre za isto stvar) nebom odpirala nove teme ampak vas bom kar tukaj opisala moj problem (upam da nebo s tem nič narobe) ... no s fantu sma skupi že par let, nebom nakladala use je supr fajn, razumema se v nulo, sex je najbolši in mam se najrajš ampak zadnje čase je že parkrat pršl do probleme če naprimer nisma mogla sexat in če sm mu ga hotla sam zdrkat enostavno negre :S newem zgleda da mu paše ampak kr naenkrat pa use pade dou. pravi da newe zaka je to ampak da prevč razmišla in se nemore sprostit...dobr sej ga razumem itak ni usak vedno razpoložen za sex oz karkoli drugega ampak mene bl skrbi da delam js kej narobe čeprav pri prejšnih tipih ni blo problemov
logično je da ne moreš bit ne ti ne on vedno za seks..mogoč je pač to zato kr je enostavno preveč utrujen..tk da js se na tvojem mestu glede tega ne bi obremenjevala.. če pa delaš kaj narobe.. oz. če neveš al mu kaj paše al ne.. pa ga uprašaj direkt.. kr ne paše vsakemu glih.. če prejšnjemu neki ni pasalo ni rečeno da njemu tut ne bo.. in kontra..