True Blood
Take knjige je tak dosti boljše v angleščini brat.
Hehe sploh nočem vedet, kak bi se beseda fangbangers glasila v slovenščini.
And in other news...
Javlam, da sem prebrala (ok "pojedla" is more accurate hehe) 3. knjigo. Če se keri po TB-ju lušta naj gre knjige brat. Mislim, da vam niti malo ne bo žal.
Če se bo Ball že samo osnove držal, bo tretja sezona mega!
Samo itak mam filing, da ne bo prišlo do takega odstopanja, vsaj kaj se glavne zgodbe tiče. Dobro Bill bo I guess še zmeraj prikazan v pozitivni luči. Tisto z ( book spoilers
) Loreno in da je Bill zaradi nje hoto pustit Sookie ko kup dreka, jo celo prevaral, tak več ni mogoče, da bi se zgodilo. Pa tisto kaj se je zgodlo v prtljažniku tud ne vem, če bo Ball mel jajca in Billa v taki luči prikazal. Samo nekaj se bo moglo zgodit, glede na to, da B/S nista več skupaj na koncu knjige. Razen če se Ball pol četrte knjige niti malo nea misli držat?? Damn s kakimi stvarmi si jaz že zdaj, dolgih 9 mesecov pred novo sezono, glavo belim hehe. Preveč sem not padla. 

Hehe sploh nočem vedet, kak bi se beseda fangbangers glasila v slovenščini.

And in other news...
Javlam, da sem prebrala (ok "pojedla" is more accurate hehe) 3. knjigo. Če se keri po TB-ju lušta naj gre knjige brat. Mislim, da vam niti malo ne bo žal.

Če se bo Ball že samo osnove držal, bo tretja sezona mega!

Samo itak mam filing, da ne bo prišlo do takega odstopanja, vsaj kaj se glavne zgodbe tiče. Dobro Bill bo I guess še zmeraj prikazan v pozitivni luči. Tisto z ( book spoilers

.: Living is easy with eyes closed :.
-
- Sramežljivka
Vsaj ena, ko me ne bo tepla, ker preveč spoilerjev iz knjig pišem.
At least I hope you won't hehe.
Evo, da bo še težje za čakat, sta tu še dva (nova) E/S videa...
Ride
This is the Begining
^Prvi mi je sicer bolj všečni kot drugi, but they are both good...

At least I hope you won't hehe.
Evo, da bo še težje za čakat, sta tu še dva (nova) E/S videa...
Ride
This is the Begining
^Prvi mi je sicer bolj všečni kot drugi, but they are both good...
Prvi spoilerji so začeli ven hodit...
- Baje začnejo snemat zdaj 1x novembra (14., če mam prav v spominu?)
- 3. sezona se bo začela junija 2010
- V flashbacku bomo spet vidli Godrica! Yeah!!
- Nekdo bo umrl. Ta nekdo je oseba za katero ne bomo jokali.
SpoilerTV je objavil casting call za nove like, ki se bodo pojavili v 3. sezoni -- http://www.spoilertv.com/2009/10/exclusive-true-blood-episode-301-pack.html
Najbolj pritegno me je opis tega lika:
(z belo) [YVETTA] Female, 20's, gorgeously hot Eastern European is Eric's (Alex Skaarsgard) new dancer at Fangtasia. She speaks Czechoslovakian with subtitles and knows how to work a stripper pole. She and Eric have a sexual relationship...2 lines, 3 scenes / POSSIBLE RECUR (36) Actress must be able to dance and be comfortable with nudity.
Ne me vprašat zakaj, ampak jaz mam filing, da je glavni namen tega lika naret Sookie kinda jealous.
Ajde sicer pa tudi če se motim, bo vseeno fajn videt (z belo) Erica, kako se ubada z nasprotnim spolom hehe.
Še več spoilerish stuffa pa mate tu in tu!
Na vprašanje, kdo bo igral Alcidea, pa še zdaj nisem dobla odgovora. Dammit. Pa tak radovedna sem, če bodo zbrali pravega igralca za to vlogo.

- Baje začnejo snemat zdaj 1x novembra (14., če mam prav v spominu?)
- 3. sezona se bo začela junija 2010
- V flashbacku bomo spet vidli Godrica! Yeah!!
- Nekdo bo umrl. Ta nekdo je oseba za katero ne bomo jokali.
SpoilerTV je objavil casting call za nove like, ki se bodo pojavili v 3. sezoni -- http://www.spoilertv.com/2009/10/exclusive-true-blood-episode-301-pack.html
Najbolj pritegno me je opis tega lika:
(z belo) [YVETTA] Female, 20's, gorgeously hot Eastern European is Eric's (Alex Skaarsgard) new dancer at Fangtasia. She speaks Czechoslovakian with subtitles and knows how to work a stripper pole. She and Eric have a sexual relationship...2 lines, 3 scenes / POSSIBLE RECUR (36) Actress must be able to dance and be comfortable with nudity.
Ne me vprašat zakaj, ampak jaz mam filing, da je glavni namen tega lika naret Sookie kinda jealous.

Še več spoilerish stuffa pa mate tu in tu!
Na vprašanje, kdo bo igral Alcidea, pa še zdaj nisem dobla odgovora. Dammit. Pa tak radovedna sem, če bodo zbrali pravega igralca za to vlogo.

grrrrr, mene pa prav jezi tale nov lik!! a se ne bi mogl mal bolj knjig držat in nej spravijo Sookie&Erica končno skupaj!!?! med spoilerji si pozabila omenit Ericovo "without most of his clothes" sceno v 1. delu 3. sezone
očitno s to klin*evo čehinjo
pomoje je vseen če se tukaj pišejo spoilerji iz knjig, ker bodo očitno vse skupaj čist drugače posnel...

pomoje je vseen če se tukaj pišejo spoilerji iz knjig, ker bodo očitno vse skupaj čist drugače posnel...

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
- Sramežljivka
Aaaa a zdej bo kr ena čehinja dobila erica al kaj???? neeee, hehe
Upam, da je res tko mišljen, da nardijo sookie mal jealous kokr je freakchiq napisala. No, tole da bo eric v prvem delu 3. sezone "without most of his clothes" se mi pa zeloooo dopade, aaah kje je junijjjjj
Joj pa upam, da bo 3. sezona čim bolj e/s orientirana pa da s tem billom neki nardijo, he is annoying and boring !!!

Joj pa upam, da bo 3. sezona čim bolj e/s orientirana pa da s tem billom neki nardijo, he is annoying and boring !!!
Evo, končno! Sem mela True blood maraton...
Nevem zakaj sem se prej branla, da bi gledla to?!... Aja ker se mi Bill gravža (se opravičujem izrazu), ampak res mi je grd in sploh mi ne potegne njegov karakter/lik or whatever, čist neki medl je.
Navijam definitivno za Eric&Sookie, zgodba okol njiju mi je dost bolj zanimiva pa bolj mi potegne. Drugač pa v drugi sezoni mi je mal najedala zgodba okrog tiste cerkve, ki so proti vampirjem al pač tam ko je Jason bil pa zgodba okrog Maryann kr neki, pr onih prizorih ko so srce jedli sem mogla kr vstran gledat, pfej!
Drgač pa komaj čakam na tretjo sezono!

Navijam definitivno za Eric&Sookie, zgodba okol njiju mi je dost bolj zanimiva pa bolj mi potegne. Drugač pa v drugi sezoni mi je mal najedala zgodba okrog tiste cerkve, ki so proti vampirjem al pač tam ko je Jason bil pa zgodba okrog Maryann kr neki, pr onih prizorih ko so srce jedli sem mogla kr vstran gledat, pfej!

Drgač pa komaj čakam na tretjo sezono!

Yada, yada, yada...
očitno bo Ball združil naslednjih 5 knjig v 1 sezono? mal pretiravam, ampak kr naenkrat pridejo alcid&debbie, quinn, celo chrystal?? ni mi jasno, kdo je hot Latino guy Jesus, jst se ga iz knjig ne spomnim?
Theo Alexander je pa kar čeden
komaj čakam poletje - nova knjiga&sezona!
Theo Alexander je pa kar čeden

komaj čakam poletje - nova knjiga&sezona!
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Kaj Ball se heca, ne?? Ne more združit tolko knjig v 1. sezono, ki ima samo 12 delov. Kaj je nor??
Ok da sta Alcide in Debbie not je v redu, samo da se mislita že v 2. epizodi pojavit Crystal in Calvin, ki nastopita komaj v 4. knjigi, je res zelo off! Ajde na koncu 3. sezone bi blo logičino...
Jaz ga bom tepla do kri, če mi misli 4. knjigo, ki je raj za Eirc / Sookie fane, s tretjo pomešat! Prisežem.
Opis za ta Jesus lik:
[JESUS VELASQUEZ] An attractive Latino orderly in his 20s to 30s. We come to learn he is a gay, Latino, attractive orderly! He's feeding Ruby Jean at her care facility. As good-natured as he is handsome, he takes his demented patient's racist gibes in stride. VERY STRONG RECURRING POSSIBLE OPTION FOR SERIES REGULAR NEXT SEASON (27) THIS ROLE FIRST APPEARS IN EPISODE 302
Drugače pa bomo v 3. sezoni lahko gledali še Shannon Lucio, ki bo igrala (verjetno samo v 1 epizodi) Billovo ženo, in Marshalla Allmana (ovi froc iz Prison Breaka), ki bo igral brata od Sama.
Ok da sta Alcide in Debbie not je v redu, samo da se mislita že v 2. epizodi pojavit Crystal in Calvin, ki nastopita komaj v 4. knjigi, je res zelo off! Ajde na koncu 3. sezone bi blo logičino...
Jaz ga bom tepla do kri, če mi misli 4. knjigo, ki je raj za Eirc / Sookie fane, s tretjo pomešat! Prisežem.

Opis za ta Jesus lik:
[JESUS VELASQUEZ] An attractive Latino orderly in his 20s to 30s. We come to learn he is a gay, Latino, attractive orderly! He's feeding Ruby Jean at her care facility. As good-natured as he is handsome, he takes his demented patient's racist gibes in stride. VERY STRONG RECURRING POSSIBLE OPTION FOR SERIES REGULAR NEXT SEASON (27) THIS ROLE FIRST APPEARS IN EPISODE 302
Drugače pa bomo v 3. sezoni lahko gledali še Shannon Lucio, ki bo igrala (verjetno samo v 1 epizodi) Billovo ženo, in Marshalla Allmana (ovi froc iz Prison Breaka), ki bo igral brata od Sama.